ghah

Perkame iš eBay

Rekomenduojami pranešimai

Yra tokie dalykai kaip Powerselleriai, kurie yra tikrai patikimi ir dėl Xboxo nerizikuos gauti prasto feedbacko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Noreciau pirki is ebay kartinga arba mopeda i Lietuva (prie sirdies mopedas) ar atsius man , ar saugu , kaip atsius ir per kiek laiko atsius? lauksiu atsakymu :P

Redagavo indofin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu wa yra tox dalykas... radau ebay xbox360 pultelio batarkes su pakroveju po ~7$ o lietuwoje tox dalykas (bent jau O.K.) kainuoja ~70lt...

galwoju dabar ar nebus ten Shee kuri neatlaikys puswalandzio zaidimo... kaip galwojat ? gal kas pirkot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau kad po pusvalandzio jau teks is naujo kraut. Gali paklaust pardavejo arba paskaityk kitu zmoniu palikta feedback

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As noriu pirkti x360 ir radau gera varianta ebay.com. Parduoda power selleris. Priezastis kodel jis ji parduoda yra tokia: jo xbox 360 sugedo tai jis nusipirko nauja. Po to nusiunte ta sugedusi microsoftui ir jam parsiunte nauja xbox tai jis neturi kur jo det. Kaina 200lt (jau su parsiuntimu) !! Tik iskilo klausimas ar nebus problema kad as turesiu NTSC varianta? Zinoma as ji gavus iskarto flashinsiu, bet ar man veiks PAL zaidimai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As noriu pirkti x360 ir radau gera varianta ebay.com. Parduoda power selleris. Priezastis kodel jis ji parduoda yra tokia: jo xbox 360 sugedo tai jis nusipirko nauja. Po to nusiunte ta sugedusi microsoftui ir jam parsiunte nauja xbox tai jis neturi kur jo det. Kaina 200lt (jau su parsiuntimu) !! Tik iskilo klausimas ar nebus problema kad as turesiu NTSC varianta? Zinoma as ji gavus iskarto flashinsiu, bet ar man veiks PAL zaidimai?

tiesiog ziurek is kur yra pats boxas is kokios salies ir zinosi ar ten htsc ar pal,siaip nuflashinus veiks visi ntsc ir region free zaidimai,kuriu tikrai daug yra

jei tikrai uz tokia kaina cia tai tikrai verta imt kad ir ntsc

siaip dar nemaciau ebay tokiu kainu x360 kad butu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na numesciau linka, bet zinot bijau kad kas nors uzbeks man uz akiu ir nupirks ta xbox anksciau uz mane. As irgi manau kad reikia pirkti nes tokia kaina yra labai maza. Jei nusipirkciau ir jis man nepatiktu vistiek ta x360 galeciau per skelbimus uz kokius 500lt parduot taigi man nera ko prarast. Aciu uz pagalba

EDIT: Konsole yra NTSC, yra parasyta. O gal yra kokiu nors budu pakeisti NTSC i PAL regiona ar atvirksciai?

Redagavo goden

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As radau preke ebay.com kuria noriu nusipirkt ir ten raso yra lentele apie atsiskaitymo budus. Kiek as suprantu tai pardavejas nepriima pinigu is paypal ir kreditiniu korteliu. Tai kaip as su juo turiu atsiskaityt? (Preke yra is JAV)

Screenshot cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi kaip tik raso,kad seller prefered prie kreditiniu ir paypal :D reiskia gali moket kreditine,paypalu,cekiu arba pervedimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne x360 negalima pakeist,koks yra regionas zaidimo toks jau,siaip nemanau kad isvis kokiu konsoliu buvo galima pakeist regiona,tiesiog kitos konsoles imdavo abu regionus ir tiek

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

cia biski offtopinu bet nepykit padekit i viena toki klausimeli atsakyti jaigu as perku is JAV x360 tai man reiktu itampos keitiklio girdejau kad jie labai grozdiski jai galit numeskit koki linka kaip atrodo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.