ghah

Perkame iš eBay

Rekomenduojami pranešimai

siaip jei nori pirkti kazka is ebay tai imk geriau ne is ebay.com o is ebay.co.uk nes ten nereikes moketi muitu ir pan... <_< ir beje ebay.co.uk yra daug daugiau prekiu kurias siuncia i Lietuva :D

Siaip pats zinau, bet com yra didesnis pasirinimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Laba diena :)

Iskilo toks klausimas

aukcijone pastaciau bid'a. Siuo metu esu daugiausiai pastacius.Bet issiaiskinau ,kad man si preke netinka.

Tai va, parasiau selleriui laiskeli su prasymu ,kad atsauktu mano bid'a

Jis geranoriskai sutiko

bet sian gavau nuo jo laiska,kad jis yra naujokas ir nezino kaip ta bid'a atsaukti :)

Jis manes klausia kaip tai padaryti ,bet as pati esu naujoke :)

Tai kaip tai darosi? Gal kam papuole tokia situacija?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena :D

Iskilo toks klausimas

aukcijone pastaciau bid'a. Siuo metu esu daugiausiai pastacius.Bet issiaiskinau ,kad man si preke netinka.

Tai va, parasiau selleriui laiskeli su prasymu ,kad atsauktu mano bid'a

Jis geranoriskai sutiko

bet sian gavau nuo jo laiska,kad jis yra naujokas ir nezino kaip ta bid'a atsaukti :D

Jis manes klausia kaip tai padaryti ,bet as pati esu naujoke :D

Tai kaip tai darosi? Gal kam papuole tokia situacija?

apsikeiskit gerais feedback'ais, jei aukcijonas jau baigtas :D ir viskas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu pirkti ps3 mgs 4 packa is ebay ar apsimoka ir saugu ? jis randasi US . ar man ji atsiustu i lietuva be jokiu problemu ( svoris 5kg ) (parasyta siuncia worldwide) . offtopic: o va cia atsakymas i senesne tema , nes jau ji uzrakinta Ar galima pakeist is ntsc i pal formata ? taip tai imanoma su situ ar panasiais daigtais http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=350066520362

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu pirkti ps3 mgs 4 packa is ebay ar apsimoka ir saugu ? jis randasi US . ar man ji atsiustu i lietuva be jokiu problemu ( svoris 5kg ) (parasyta siuncia worldwide) . offtopic: o va cia atsakymas i senesne tema , nes jau ji uzrakinta Ar galima pakeist is ntsc i pal formata ? taip tai imanoma su situ ar panasiais daigtais http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=350066520362

su ntsc i pal tai cia konkreciai nusvaigai :D:D . LOL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepamirsk ir to, kad dar ir muitines mokescius sumokesi :P, o kad taip bus 99%. Siuo metu Lietuvos muitine ypac aktyviai dirba kas liecia siuntas ne is Europos saliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepaiskinot zmogui kad jam NTSC konverterio nereikia, kas liecia zaidimus ps3 regionu neturi, tik jai ketini blue-ray ziuret nebent tada problemu turetum, bet ar tas daiktas tave isgelbetu nes nemanau kad jame yra HD in and out tai manau jokio skirtumo :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki ! Taigi noreciau kad pasakytumet kas nors kas yra susidures su xboxu is ebay? man pasidare labai idomu nes ebay.pl (lenkijos ebay) yra daug xboxu ir truputi pigiau negu pas mus ... premiumas apie 600 zlotu ( tai ir yra mazdaug 600lt ) o elite 700- 900 .... visai pigu , BET xD nezinai ar jis geras ar ne ... gal galima kaip nors patikrint ? na zodziu pakomentinkit .... ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuvaziuok pas pardaveja ir patikrink. O siaip 100% negalima per toki atstuma. Tarkim gali paprasyt, kad tau ta xboxa nufilmuotu, parodytu kaip zaidimus skaito ir t.t, bet kur garantija, kad jau siunciant tau ides butent ta xboxa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai parasyta buna naujas neisimtas is dezes ir pns jei kokia nsm bus tai yra kazkoks draudimas ir panasia , bet zinau kad neapgaudineja taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai parasyta buna naujas neisimtas is dezes ir pns jei kokia nsm bus tai yra kazkoks draudimas ir panasia , bet zinau kad neapgaudineja taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.