ghah

Perkame iš eBay

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu pora klausimukų apie ebay parduotuvę. Esu nepilnametis ir man įdomu ar kaip nors man įmanoma nusipirkti prekę su paypal? Galbūt eitų kitu būdų nebūtinai paypal?

geriau nerizikuok kitais budais ebay atsiskaitinet. paypal saugiausia. kad ir apgautu ar ka.ar negautum prekes ar dar kas nors. visada rasi galus. tiesiog dauguma pardaveju davusiu skelbimus kitu atsiskaitymo budu net nepriima. as irgi nepriimciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai va susidūriau su problema pirkau telefono dalį ir ebay, jie siunčia į Lietuva ir t.t. viska sumokėjau dar man parašė atsiliepimą po pirkimo. Praėjo virš mėn laiko siunčiu asmenine žinute pirkėjui dėl negautos prekės, vėliau dar karta išsiunčiau ir jokių rezultatų. Praėjo du mėn bandžiau iškelt byla per ebay, o parašyta,jog būtina tai padaryt iki 45 dienu ir niekur nerandu kaip susisiekt su paypal. Kadangi siuntimas buvo nemokamas tai ir galvoju, gal paštai streikavo, bet praejus dviems su puse mėn tai yra gerokai per daug. Be to bandžiau kreiptis į paypal, bet ta pati 45 dienų situaciją, tai, kaip suprantu nėra šansu atgaut pinigų, nes nėra būdų susisiekt, nei su paypal, nei su ebay. Gal ką pasiūlysit ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va susidūriau su problema pirkau telefono dalį ir ebay, jie siunčia į Lietuva ir t.t. viska sumokėjau dar man parašė atsiliepimą po pirkimo. Praėjo virš mėn laiko siunčiu asmenine žinute pirkėjui dėl negautos prekės, vėliau dar karta išsiunčiau ir jokių rezultatų. Praėjo du mėn bandžiau iškelt byla per ebay, o parašyta,jog būtina tai padaryt iki 45 dienu ir niekur nerandu kaip susisiekt su paypal. Kadangi siuntimas buvo nemokamas tai ir galvoju, gal paštai streikavo, bet praejus dviems su puse mėn tai yra gerokai per daug. Be to bandžiau kreiptis į paypal, bet ta pati 45 dienų situaciją, tai, kaip suprantu nėra šansu atgaut pinigų, nes nėra būdų susisiekt, nei su paypal, nei su ebay. Gal ką pasiūlysit ?

per paypal atidaryk dispute ir tegul aiskinasi su pirkeju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noriu įsigyti xbox 360 iš ebay.com, bet nežinau ar apsimoka nes ten daugiausiai yra NTSC, biški apie juos skaičiau, tai kaip supratau su jais yra įmanoma žaisti Europoje... Tai vat man reikia žinoti ar apsimoka iš tenais pirkti ar geriau žiūrėtis lietuvoje per skelbimus? Ai ir dar jei tarkim as pasirenku free shiping tai man muitas nekainuoja? :genius:

Redagavo augustas351

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prasau atsakykit, kadangi perku PS3 zaidimus internetu, daznai tenka imti ir is ebay.co.uk, gal zinote koki pardaveja kuris pardavinetu gundanciom (gerom) kainom zaidimus ? :) Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš savo patirties gal kas pasidalins, kokia tikimybė, kad jei išsiunti siuntą teisingu adresu į UK, kad adresatas negaus? Vienam nusiųsta gruodžio pabaigoje, informavo, kad negavo, padarė refund ir uždėjo comment šūdina. Kitam nusiųsta prieš 1.5 irgi tipo negavo dar. Abiem tikrai išsiųsta, adresas dar kart pertikrintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maza, siusk registruotu pastu, bent matysi pasieke gaveja ar ne, nes dabar gali tik spelioti gavo jis ar ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš savo patirties gal kas pasidalins, kokia tikimybė, kad jei išsiunti siuntą teisingu adresu į UK, kad adresatas negaus? Vienam nusiųsta gruodžio pabaigoje, informavo, kad negavo, padarė refund ir uždėjo comment šūdina. Kitam nusiųsta prieš 1.5 irgi tipo negavo dar. Abiem tikrai išsiųsta, adresas dar kart pertikrintas.

O siunta registruota buvo? Nes man dar ne viena nera dingus is Lietuvos i UK, bet visos buvo registruotos, trukme mazdaug 6 dienos +-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neregistruotas, tai ir klausiu kokia tikimybė, kad toks nenueis, man atrodo labai maža ir čiuvai tiesiog stuma dūra. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neregistruotas, tai ir klausiu kokia tikimybė, kad toks nenueis, man atrodo labai maža ir čiuvai tiesiog stuma dūra. :)

Žinok labai įvairiai gali būti. Nes lietuvos pašte yra pakankamai priimtina neregistruotas siuntas pasisavinti. Taip kad yra tikrai nemaža tikimybė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bln siųstis registruotu brangoka, bet jei kažką parduosiu nuo šiol tai tik registruotu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siusk registruotu ir galvos neskaudes, nes su tom neregistruotom visalaik problemu buna, nes dazniausiai pirkejai nusuka tavo prekia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na čia labiau ne apie ebay, bet apie pačias siuntas, bet sueis manau. 

Kiek daugmaž žaidimų galima sukišti į vieną siuntą, kad ji vis dar ieitų į smulkios siuntos rėmus? Ir kokia vidutinė kaina siunčiant ~3-4 žaidimus iš UK į Lietuvą? Kokia siunčiant 1? Gal kas yra susidūrę? Nes kai perki iš ebay, vieną kart paprašo 3.5, kitam jau 4 reikia, kitam 3 nors siunčia tą patį kiekį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.