HeliX

Atsidarome Paypal Sąskaitą

Rekomenduojami pranešimai

nuo 15metu su tevu sutikimu, arba 18 metu be tevu bent pries 4 metus taip buvo :) Bet nepatariu virtuono imti lb nesaugi kortele, buna kad dingsta pinigai....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nuo 15metu su tevu sutikimu, arba 18 metu be tevu bent pries 4 metus taip buvo :D Bet nepatariu virtuono imti lb nesaugi kortele, buna kad dingsta pinigai....

Patartina persivesti tiek kiek atitinkama preke kainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patartina persivesti tiek kiek atitinkama preke kainuoja.

Taip bet gi tai nepatogu... Geriau pasiimt web ir nesukt galvos liko ten litu ar nea....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BLM, visa web is zoom.lt tik nuo 18... ape-shit-crazy..

gal nuo parasymo laiko atsirado kokiu nauju korteliu ar konors DAR ka reiketu zinot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kuriuo būdu iš šių dviejų būtų galima persivest pinigus iš paypal į savo lietuvišką sąskaitą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas zino toki dalyka su paypal kai tu esi susikures paypal dar budamas lt,o po tu esi nebe lt,na pvz anglijoj,na naudojiesi tuo paypal viskas ok kazkiek laiko kol nepasibaigia pervedamu pinigu limitas,cia kai pinigus pervedineji is vieno paypal i kita,ir tada i lt kortele,krc limitas baigesi ,ir as galvojau kad lt kortele kuri yra kreditine, galesiu prisiadint prie savo kito paypalo,kuris kurtas jau uzsieni,ir neduoda ne velnio,ir dabar kai esu ne lt negaliu kurt naujo paypal acc kaip lt ,nes jie mato kad as nesu lt,cia tai geriausia,tipo jei as dabar noriu naujo lt paypal acc man reikia varyt del to i lietuva kad ji susikurt,nes as noriu kurt nauja paypal acc ant lt kreditkes

krc gal sudetingai parasiau bet kodel tokia nesamone pas juos tai nzn

dar bajeris,as paemiau ir isaddinau savo lt korteles is paypalo kurto lt,ir negaliu tu korteliu atgal priadint viskas,nzn del ko bet neduoda,manau del to kad nesu lt vel :D:D:P:D

beje del pinigu pervedinejimo tai as jau apie metus pervedineju pinigus per paypal i lt kortele,viska ok tik limitas yra apie 1800 svaru i metus gali tik pervest,o siaip labai nesunkiai persiveda,turi lt kortele ant paypalo pasidares,tada dar susikuri kita paypal ant tos korteles is kurios nori bapkes pervest,ir is to paypalo vedi pinigus i kita paypal kur yra lt kortele,pinigai buna paciam paypale,lieka nuo jo persivest i kortele

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavyzdžiui dabar aš turiu 100$ ir mano PayPal sąskaita "nesurišta" su banko kortele, tai jei veliau aš "surišiu" PayPal ir kortele ar man tie 100$ atsiras kortelėje. Reikalingas greitas atsakymas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei as per paypal turiu uzsidirbes 1oo $ . Ar man imanoma tuos pinigus pervest i tevo korta o veliau nusiimti per bankomata ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavyzdžiui dabar aš turiu 100$ ir mano PayPal sąskaita "nesurišta" su banko kortele, tai jei veliau aš "surišiu" PayPal ir kortele ar man tie 100$ atsiras kortelėje. Reikalingas greitas atsakymas :)

Taip, galesi uz 2eurus issiimti visus pinigus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o vertification koda (ar koks ten, kur reikia yrasyti kai surisineji kortele su paypal) tai per elektronine bankininkyste turi paziuret prie tarptautiniu pavedimu, nes ziurejau po savaites tai niekur tarp pavedimu neradau paypal pavedimo...

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.