HeliX

Atsidarome Paypal Sąskaitą

Rekomenduojami pranešimai

pas mane dnb nord VISA SILVER KREDITINE pinigu yra siandien isidejau per pietus banke sake kad ji tinka visur ir internete ir parduotuvese:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki iskilo problema patvirtinant kreditine kortele paypal sistemoje praso keturzenklio skaiciaus kodo iskur ji gauti visur ieskau niekur nerandu nei el.paste nei bankininkysteje gal galit padeti?:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki iskilo problema patvirtinant kreditine kortele paypal sistemoje praso keturzenklio skaiciaus kodo iskur ji gauti visur ieskau niekur nerandu nei el.paste nei bankininkysteje gal galit padeti?-_-

Tas kodas tavo banko sąskaitos išraše, ten turi būti Paypal'o pinigų nuskaitymas ir jo pavadinime turėtum rasti kodą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išrašas yra tavo atliktų operacijų sąrašas, jį gali pamatyti įėjęs į savo internetinę bankininkystę. Kai priregistruoji kortą prie Paypal, jie po kurio laiko nuskaito kažkiek pinigėlių, ir operacijos pavadinime būna kodas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki iskilo problema vesdamas 4zenkli koda korteles patvirtinimui suklydau ir uzblokavo paypalas kreditine kortele,noriu paklausti ar yra kokiu budu ja atisblokuoti nes tik naujai issiemiau kreditine pirktis EBAJUJE ir se tau kad nori:)aciu uz atakyma!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tomazz25 parašė:

noriu paklausti ar yra kokiu budu ja atisblokuoti

PayPal pagalbą/FAQ skaityt tingi, ir nori, kad tą už tave padarytų kiti..?

Tuo labiau, kad užblokuotų reikia suklyst tris kartus. TRIS! Net sunku įsivaizduot, kaip įmanoma suklyst..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip į paypal sąskaita isidėti pinigų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten pinigus gali gauti nebent iš kito Paypal acc, o kai ką nors perki, jie automatiškai nuskaito tiek pinigų kiek reikia pirkiniui iš tavo kortelės sąskaitos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eini i paypal puslaipi prisijungi ir navigacijoj yra deposit ten nueini ir tada reike su ta informacija eit i banka ir nusiust pinigus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nereikia PayPale turėti pinigų jeigu prijungęs kortelę su pinigais esi... Pas mane PayPal'e pinigų niekad nėr, bet viską perku. Tiesiog pats PayPal'as nuskaito nuo sąskaitos ir viskas, nei daugiau nei mažiau. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , visos temos neskaiciau , bet noriu si to paklausti . Gavos toks variantas ,kad teko pardavejui det dispute per paypala. Jis man raso tipo is jo jau nuskaite mano pinigus paypalas ir as po kazkiek laiko gausiu . Bet man ,rodos, kad kai pardavejas refundina pinigus ,jie turi iskarto pasimatyt man mane paypale? Ar koki ispejima duoda? Kaip suprantu tokiu atveju jis man nepervede pinigus ? Aciu is anksto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau virtualią kreditinę kortą. Jos šiaip neturiu, bet tokia egzistuoja. Tai klausimas: pririšau ją prie PP, tai dabar taip gaunas, kad Paypal ir kreditinės tos balansas vienodas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra kokia debetine kortele SB (Siauliu banke) kuria galeciau paypal saskaita atsidaryt ? Ar tik tuose kur parase temos kurejas.?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.