HeliX

Atsidarome Paypal Sąskaitą

Rekomenduojami pranešimai

Sort code ir account number yra tik ant UK kortu, nu gal dar Airijoje ,Tau lietuviška korta netiks 
Kurkis nauja acc PayPal su LT regionu, paskui iš UK acc persivesi sau į LT acc

@Thetruth

Nes kai pasidarai LT regioną visai  kitaip rodo 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui, taip ir dariau daugmaz. Ty pervedziau pinigus sesei i UK sask su tais sort code, o ji jau perves man. O pats atsidarysiu lt sask.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau ar čia reiktų klaust, bet matau, kad visi čia savo bėdas rašo

turiu čia tokią bėdelę, visąlaik turėjau maestro swedbanko kortelę ir nesenai banke paprašius ją man pakeitė į Zoom' Mastercard. Man paklausus, sakė, kad ji veiks su paypal'u. Na o dabar, bandant verifyint'i paypalo acc, man išmeta : 

0968053175.png

Nelabai suprantu kame rogės, viską suvedu gerai, gal čia reikia kažką padaryt e-banke? Jei taip, tai ką? 

PS: pas mane "planas" J18, jeigu čia jis turi kokią prasmę

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pinigu reikia, kad butu korteleje, kad patvirtintu. Tau juos nuskaitys, paskui grazins. Sumos neatsimenu, bet apie kelis svarus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Thetruth tai taaip, aš šalį pasirinkau kaip Lt, tai man nori nuskaičiuoti 1,5eur, viska suprantu, sąskaitoj irgi pinigų yra. Bet ar nereikia čia e banko savitarnoj kokio velnio pažymėt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Martynas007 per internetine bankininkyste susitvarkyk internetinio pirkimo paslaugas. Anksciau budavo: kasdienes paslaugos-korteles-saugus atsiskaitymas internetu.

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Thetruth ale tikrai, visą e-banką išvaikščiojau, bet ten dar nebuvau. Viskas super, dabar galėsiu biddint ant dviračio detalių :D

Ačiū

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip su pinigų withdraw'inimu į lietuvišką kortelę? anksčiau man rodos kiek pamenu nelabai buvo įmanomas reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip su pinigų withdraw'inimu į lietuvišką kortelę? anksčiau man rodos kiek pamenu nelabai buvo įmanomas reikalas.

Reiškia blogai pameni, trejus metus išsiminėju pinigus. 2 eurai kainuoja pervedimas + valiutos konvertavimas jeigu ne eurai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paupal susidomi tavim jeigu ten daug operaciju atlieki ir ilga laika. tada susidomi iki tokio lygio kad praso visokiu neimanomu dalyku ir siaip tenka palikt ta acc likimo valiai. is uk i lt per 2 paypal acc pervedinedavau $ . vienam buvo  uk kortele kitam lt . kai nustojau tai daryt keli metus po to paprase ten irodymo kur gyvenau kazkada ir pan ..crazy stuff. tiesiog susikuri nauja acc ir vargo nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paupal susidomi tavim jeigu ten daug operaciju atlieki ir ilga laika. tada susidomi iki tokio lygio kad praso visokiu neimanomu dalyku ir siaip tenka palikt ta acc likimo valiai. is uk i lt per 2 paypal acc pervedinedavau $ . vienam buvo  uk kortele kitam lt . kai nustojau tai daryt keli metus po to paprase ten irodymo kur gyvenau kazkada ir pan ..crazy stuff. tiesiog susikuri nauja acc ir vargo nera.

Paypal susidomi, nes tikrina ar nevykdomas pinigų plovimas. Tau tiesiog reikia pasiimti išrašą iš banko patvirtinantį tavo gyvenamą vietą. Nufotografuoti jį su asmens tapatybės dokumentu ir nusiųsti jiems. Nieko čia sudėtingo ar tai neįmanomo nematau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paypal susidomi, nes tikrina ar nevykdomas pinigų plovimas. Tau tiesiog reikia pasiimti išrašą iš banko patvirtinantį tavo gyvenamą vietą. Nufotografuoti jį su asmens tapatybės dokumentu ir nusiųsti jiems. Nieko čia sudėtingo ar tai neįmanomo nematau. :)

kai ten jau senai negyveni tai manau sudetinga. maza kur as gyvenau kai kuriau ta acc . gal nereiskia kad visada ten gyvensiu. gal tai buvo kad ir kitoj sali visai. jau nieko neirodysi o reiskia kad viskas.  ir be to kam laikyt ta acc kuriam buvo daug trafiko kazkada.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai ten jau senai negyveni tai manau sudetinga. maza kur as gyvenau kai kuriau ta acc . gal nereiskia kad visada ten gyvensiu. gal tai buvo kad ir kitoj sali visai. jau nieko neirodysi o reiskia kad viskas.  ir be to kam laikyt ta acc kuriam buvo daug trafiko kazkada.

O koks pliusas naujo acc prieš seną? Ir kuom tas "daug traffic'o" blogai? Nelabai įsikirtau iš tikro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O koks pliusas naujo acc prieš seną? Ir kuom tas "daug traffic'o" blogai? Nelabai įsikirtau iš tikro.

naujas be jokios tavo info. o seno ir taip neprikelsi jei pakeitei gyvenama vieta. tiesiog jei pradeda prasinet ten visokiu info, po to vel praso kito ir kito, jau meginau kazkada. vistiek jiem kazkas netinka ir tiek. o per daug personal info kazkur siusti kazkaip nelabai gera ideja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.