HeliX

Atsidarome Paypal Sąskaitą

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi suejo 16 ir manau pribrendo laikas pasiimt Visa Virtuon is SEb'o, nes daznai norisi pasiimt ka is ebay. Taigi man dabar tereikia vienos korteles is Seb ir susiet su paypalu? Daugiau nereikia nieko? Arimt parasta + virtuon?

As siuo metu jokios korteles neturiu, viskas grynais :D

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, taigi suejo 16 ir manau pribrendo laikas pasiimt Visa Virtuon is SEb'o, nes daznai norisi pasiimt ka is ebay. Taigi man dabar tereikia vienos korteles is Seb ir susiet su paypalu? Daugiau nereikia nieko? Arimt parasta + virtuon?

As siuo metu jokios korteles neturiu, viskas grynais :cheers:

Turėsi imti dvi korteles, paprastą debetinę į kurią dėsi pinigus ir iš kurios į virtuoną pervedinėsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As siuo metu jokios korteles neturiu, viskas grynais :mml:

Turėsi imti dvi korteles kaip jau ir sakė Visa Virtuon ir Visa Cllasic kadangi tik iš Visa Cllasic galėsi pervesti į Visa Virtuon. Pats prieš maždaug puse metu pirkausi ir sumokėjau iš viso 50lt Seb banke.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As siuo metu jokios korteles neturiu, viskas grynais :dribble:

cia tau visokio brudo prisake. as pats pries pusmeti emes kortele, tai dar sviezias tame reikale. ziurek:

nueini i banka SU ABIEJAIS TEVAIS. tenai uzpildai formas, kad tau atidarytu saskaita (nepamenu ar reikia ar ne moketi uz atidaryma). dabar tau reikia visa virtuono. taigi uzpildai dar formu. korteles isemimas kainuoja 20lt. ir kiekvienus metus po 20 lt. kortele galioja 5 metus. Taigi, kai uzsipildisi virtuonui taves paklaus "o gal norite visa electron tuo paciu, kad galetumete atsiskaityti bankomatuose/parduotuvese?" ir dabar tai yra jau tavo reikalas. electronas yra nemokamas pagaminti, bet tau berasydamas paziurejau saita ju ir pastebejau, kad mane biski apgavo, nes pasirodo yra metinis mokestis (20lt.) apie kuri man nutylejo. As pasiemiau, vdug prireikes, bet per ta pusmeti ne karto jo nenaudojau, realiai galiu pasakyti, kad net nezinau kur jis dabar yra :) . Cia zmones sako, kad tipo reikia imti electrona, kad per ji galetum persivest litus i virtuona...... lol wut?! cia nebent tiems bankomatams kurie priima kupiuras. as iki kol suejo 18 tai eidavau i skyriu tiesiai ir pas darbuotojus visada prasydavau, kad i saskaita idet virtuono, nes sakykim jegiu atsidarai savo el. bankininkyste (kurios greiciausiai neturesi. apie tai veliau) matai toki vaizda:

Nuotrauka

Cia rodo visas mano vardu atidarytas saskaitas, taigi visa virtuonas, electronas ir pagrindine saskaita. Vesdamas pinigus ar priimdamas juos is kazkur gali nurodyti tiesiai virtuono saskaitos numeri ir tau perves tiesiai i ji. jokio papildomo vargo.

beto nezinau ar cia tik man ar ir kitiems iki 18 metu jokiu budu neduoda el. bankininkystes. kiek as klausiau kiek rasiau visada tas pats. iki 18 negausi. tai vat tik sito nezinau - ar as toks nelaimelis ar cia ir kitiem taip.

iskarto atsidares saskaita gali isimest nors koki 20lt. i virtuona, kad prie paypalo rist, bet vistiek jo nepavyks pririst kol korteles savo rankose neturesi nes ten reikes saugumo kodo (3 skaiciai duodami atskirame lape. SAUGOK JI). pririsi korta prie paypalo, tada tau nuskaito 1.5 euro ir ideda ji i tavo saskaita. you're done

jei dar klausimu kils tai gali skype/pm :)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas su paypal susidūrę esat kad rodo "Payment status" "Unclaimed". Žiūrėjau google supratau dėl ko gali būti bet kaip šitą problemą išspręsti? Cancel padaryti ir susitarti su pardavėju kad per naujo apmokėt už paslaugą ar kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prašau atsakykit kas tikrai žinot!

Situacija tokia, kad Aš Paypale užsiregistravau lietuvišku adresu . Kiap ir priklauso, tokiu adresu gyvenu. Toks adresas įrašytas ir banke, kuriame išsiemiau kortelę. Dabar noriu pirkti iš UK elektroninės parduotuvės ir noriu, kad prekes siųstų draugei anglišku adresu. Nes jie į Lt nesiunčia.

Ir kai prisijungiu mokėjimui per Paypal, man neleidžia pakeisti shipping adreso. Tiksliau adresą pakeisti leidžia, bet vis vieną lieką vienintelis - Lithuania. Toje e- parduotuvėje registruojantis parašiau pirmą adresą savo Lt, o antrą draugės adresą UK. Ir pažymėjau, kad delivery antru adresu t.y. draugės UK adresu. Taip pat paračiau ir PayPal registruojantis du šiuos adresus. Bet vis tiek mano pinigėlių nenuskaičiavo ta e-parduotuvė :)

Ką tokiu atveju reikia daryti? Jau praradau viltį, kad galėsiu pati mokėjimą daryti......:) :)

Dėkui kad atsakys konkrečiai.

Redagavo GGint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prašau atsakykit kas tikrai žinot!

Situacija tokia, kad Aš Paypale užsiregistravau lietuvišku adresu . Kiap ir priklauso, tokiu adresu gyvenu. Toks adresas įrašytas ir banke, kuriame išsiemiau kortelę. Dabar noriu pirkti iš UK elektroninės parduotuvės ir noriu, kad prekes siųstų draugei anglišku adresu. Nes jie į Lt nesiunčia.

Ir kai prisijungiu mokėjimui per Paypal, man neleidžia pakeisti shipping adreso. Tiksliau adresą pakeisti leidžia, bet vis vieną lieką vienintelis - Lithuania. Toje e- parduotuvėje registruojantis parašiau pirmą adresą savo Lt, o antrą draugės adresą UK. Ir pažymėjau, kad delivery antru adresu t.y. draugės UK adresu. Taip pat paračiau ir PayPal registruojantis du šiuos adresus. Bet vis tiek mano pinigėlių nenuskaičiavo ta e-parduotuvė :)

Ką tokiu atveju reikia daryti? Jau praradau viltį, kad galėsiu pati mokėjimą daryti......:) :)

Dėkui kad atsakys konkrečiai.

Nesijaudink, tiesiog rasyk jos adresa UK, ir tiesiog kaip primary ir tiek, nesirupink apie savo ta LT adresa, jeigu ka parasyk jiem i supporta ka tokiu atveju reiketu daryt paklausk.

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesijaudink, tiesiog rasyk jos adresa UK, ir tiesiog kaip primary ir tiek, nesirupink apie savo ta LT adresa, jeigu ka parasyk jiem i supporta ka tokiu atveju reiketu daryt paklausk.

Štai ką man rašo po bandymo apmokėjimą padaryti:

Paypal does not allow your country of residence to ship to the country you wish to shop.

At this time, we are unable to process your request. Please return and try another option.

Dar vienas klausimukas:

Pavedimą padarius per Paypal ar po visko reikia dar ką nors patvirtinti?:(:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia kaina to itemo?

Tada pasiimciau as tada, susikurciau dar viena PayPal'a ant drauges adreso, isimeti pinigu ten is savo tikrosios PayPal saskaitos (aisku nulups koki £1 uz tai kad pervedineji mokesciam) ir nusipirk ir tiek. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia kaina to itemo?

Tada pasiimciau as tada, susikurciau dar viena PayPal'a ant drauges adreso, isimeti pinigu ten is savo tikrosios PayPal saskaitos (aisku nulups koki £1 uz tai kad pervedineji mokesciam) ir nusipirk ir tiek. :close:

Kaina 330,84 svaru Beja, čia mano pirmasis kartas padaryti apmokėjimą PayPale.

Aš jau pradedu abejoti ar man vėl susikūrus man leis pirkti. Jau taip užkniso negaliu. . . Pikta esu ant jų, kas jiems netinka nesuprantu. Dar parašiau laiškelį, kad mokėtojas aš gyvenu tokiu adresu (jįparašiau) ir parašiau, kad man pristatytų kitu adresu ir paaiškinau kodėl.

Du klausimukai:

Pavedimą padarius per Paypal ar po visko reikia dar ką nors patvirtinti? :close:

Padarius pavedimą iš kart rezervuoja pinigus taip?e-bankininkystėj niekas man rezevertuoja, o laisvai disponuojamos lėšos...

Redagavo GGint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įmanoma 5 svarus grąžinti į banką, nes niekaip nepavyko papildyti PSN ir dabar ten kabo pinigai, kaip canceled.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

My account > Withdraw. Bet nemokamai perveda tik į U.S. banką. Neapsimoka žinok, beveik pusę paklosi už pavedimą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

My account > Withdraw. Bet nemokamai perveda tik į U.S. banką. Neapsimoka žinok, beveik pusę paklosi už pavedimą :D

O tai, kaip bent nuimti nuo tų PSN pirkimų? Dabar stovi be tikslo rezervuota banke.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.