HeliX

Atsidarome Paypal Sąskaitą

Rekomenduojami pranešimai

Na, aš nepilnametis, bet man davė internetinę bankininkystę, tik su kažkokiais apribojimais. Tipo negaliu pervedinėt pinigų niekam per internetą. Atidarė dvi sąskaitas viena kortelės, antra einamoji. Pasakė kad turiu ateit į banką ir tik tada galiu įsidėt pinigų į tą sąskaitą. Bet aš iš Swed'o tiesiai pervedu į tą kortelės sąskaitą ir perku :idea: viską galiu pasižiūrėt per netą, tik pervedinėt negaliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tau cia gerai uzstume banke. taigi kur tu diesi viena virtuona be elektronines saskaitos :idea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka ryt einu atsiimti electrono ir virtuono is SEB. bet kazkaip jauciuosi kvailelio vietoje - net internetines bankininkystes nedave, like wtf?! tipo iki 18 negalima. o tai kai swedbanke issiemiau kortele seniau tai viskas be problemu su tuo reikalu buvo, o vat sebas tai uz fortknox'a griezciau saugo.

svarbu dar pries kelias dienas einant i banka skambinau ju numeriu pakalbeti del saskaitos ir pabreziau kad nepilnametis ir t.t. tai man ji sako "tuo paciu nepamirskite uzsisakyti internetines bankininkystes.." cia tas pats kaip su maximos bananais kai skelbia nuolaidas bet nuejus tai net ipakavimu nerasi jau ju. taip ir nesuprantu kuriuo is tu atveju man cia kazka suvele. tai pvz be internetines bankininkystes kaip reikes pasiziureti kas vyksta saskaitoje? kad ir sakykim kai is paypalo ta patvirtinimo koda atves, kaip ji reikes uzmatyt?

i'm feeling really pissed for the last week

Su tėvais buvai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, aš nepilnametis, bet man davė internetinę bankininkystę, tik su kažkokiais apribojimais. Tipo negaliu pervedinėt pinigų niekam per internetą. Atidarė dvi sąskaitas viena kortelės, antra einamoji. Pasakė kad turiu ateit į banką ir tik tada galiu įsidėt pinigų į tą sąskaitą. Bet aš iš Swed'o tiesiai pervedu į tą kortelės sąskaitą ir perku :idea: viską galiu pasižiūrėt per netą, tik pervedinėt negaliu.

Nesamone, turi eiti pervedineti. Pas mane SEB'o internetine bankininkyste viskas veikia, pervedinet eina, pirkti eina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesamone, turi eiti pervedineti. Pas mane SEB'o internetine bankininkyste viskas veikia, pervedinet eina, pirkti eina.

Na o man tik pirkti leidžia. Įdomiai kažkaip tam SEB'e :thumbsup4: kai kam viską galima, kai kam su apribojimais, o kitiems iš viso nieko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo. isvis nuejau vat vakar pasiimti tu korteliu. paklausiau dar karta specialiai del tos bankininkystes, sako negalima iki 18. tada susibiesinau ir parasiau i SEB'o puslapi kur tipo jiem galima uzduoti klausima ir gavau idomu atsakyma:

dėkojame Jums už laišką. Pageidaujant sudaryti elektroninių paslaugų teikimo sutartį nepilnamečiui nuo 14 metų, nepilnametis turi atvykti kartu su tėvais į bet kurį SEB banko skyrių ir pateikti abiejų tėvų, įtėvių ar globėjų pasus ir nepilnamečio pasą ar gimimo liudijimą. Jei su nepilnamečiu atvyksta tik vienas iš tėvų, reikia pateikti notaro patvirtintą neatvykusiojo sutikimą dėl disponavimo nepilnamečio turtu. Jei tėvai yra išsituokę ar gyvena skyrium, sąskaitą nepilnamečio vardu gali atidaryti vienas iš tėvų, su kuriuo jis gyvena. Šiuo atveju reikia pateikti teismo sprendimą, kuriame nurodyta, kad nepilnametis gyvena su sąskaitą atidarančiu tėvu. Tėvai, įtėviai ar globėjai turi pateikti sutikimą, kad piniginėmis lėšomis disponuos pats nepilnametis (sutikimas rašomas banko skyriuje).

Tėvai savo nepilnamečiui vaikui priklausantį turtą tvarko bendru sutarimu ir be išankstinio teismo leidimo negali disponuoti didesnėmis negu 10 minimalių atlyginimų lėšomis. Jei suma yra didesnė nei 10 minimalių darbo užmokesčių, tokiu atveju yra reikalingas teismo leidimas disponuoti vaiko lėšomis.

taigi kai ju klausi tai galima, bet kai nueini i skyriu tai jau nelabai galima... f.. this sh... teks man sedeti dar 4 menesius be paypalo, geda jau tevu prasyt eit i ta banka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm... Pieva kažkokia. Aš kai ėmiau 14 būdamas tai viskas tvarkoj buvo, nes neužsiminė apie tai, kad be 18 negalima e-bankininkystės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau vieno klausimo . Turiu paypal verified su prirista MasterCard (internetiniam atsiskaitymui) Ar galima is Paypalo issigrynint pinigus i realius ? Kokie galimi budai ?

P.S Atsiprasau ,gal ir buvo toks klausimas . Tingejau skaityti visa topika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau vieno klausimo . Turiu paypal verified su prirista MasterCard (internetiniam atsiskaitymui) Ar galima is Paypalo issigrynint pinigus i realius ? Kokie galimi budai ?

P.S Atsiprasau ,gal ir buvo toks klausimas . Tingejau skaityti visa topika.

Persivedi is paypalo pinigus i savo saskaita LT ir issigrynini ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet ar taip galima ? as to ir klausiu . senu metu topikus skaiciau ,kad negalima i banko saskaita , dabartiniais metais nezinau , gal kas pakito .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet ar taip galima ? as to ir klausiu . senu metu topikus skaiciau ,kad negalima i banko saskaita , dabartiniais metais nezinau , gal kas pakito .

Tikrai manau kad galima, juk prekyba nebyksta vien paypale, ir zmones persivedineja i savo saskaitas, juk yra simtai prekybininku kurie ebejuje prekiauja, tai jie pelna savo kazkip turi nusiimti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot kaip apsimoket steame su paypal ?

Suvedu savo duomenis ir spaudžiu continue ir gaunu si errora

An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.

Please contact Steam Support.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galite padet, uzsiblokavau netycia savo visa kaip ja atblokuoti ? raso kad reikia faxuoti vairuotojo pazymejima ar dar koki dokimenta ir gauna 4 skaiciu koda is kur ta koda gauti ? i dezute turi ji atnesti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galite padet, uzsiblokavau netycia savo visa kaip ja atblokuoti ? raso kad reikia faxuoti vairuotojo pazymejima ar dar koki dokimenta ir gauna 4 skaiciu koda is kur ta koda gauti ? i dezute turi ji atnesti ?

4 skaitmenu skaicius buna kai darai korteles verify. faxuok/uploadink jiems dokumentus kuriu reikia ir atblokuos - nieko daugiau neprigalvosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.