HeliX

Atsidarome Paypal Sąskaitą

Rekomenduojami pranešimai

zinau kad is SEB reikia issiimti visa virtuon atrodo paypalui o kokia yra swedbanke? nes blm5 dabar turiu saskaita swede bet nezinau ka daryti. ar pas juos ten tos korteles kazkokios ieskot ar tiesiog eiti i seba kur viskas aisku ir svaru ir atsidaryt nauja saskaita su kortele.

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zinau kad is SEB reikia issiimti visa virtuon atrodo paypalui o kokia yra swedbanke? nes blm5 dabar turiu saskaita swede bet nezinau ka daryti. ar pas juos ten tos korteles kazkokios ieskot ar tiesiog eiti i seba kur viskas aisku ir svaru ir atsidaryt nauja saskaita su kortele.

Swedbank'e yra Visa Web, bet ji nuo 18 m. jei neklystu ir kainuoja 3lt per mėnesį, taigi 36lt per metus. Patarčiau eiti į SEB'ą ir pasiimti Virtuon'ą, nuo 14 m. 20lt per metus. Pats sėkmingai naudoju ir jokių problemų su PayPal'u <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Swedbank'e yra Visa Web, bet ji nuo 18 m. jei neklystu ir kainuoja 3lt per mėnesį, taigi 36lt per metus. Patarčiau eiti į SEB'ą ir pasiimti Virtuon'ą, nuo 14 m. 20lt per metus. Pats sėkmingai naudoju ir jokių problemų su PayPal'u <_<

bet tuo paciu ten reik ir tevu rastisko sutikimo atrodo ar ne?

o swedbanke kokai kortele yra? nes man labai patogiai swed'o skyrius salia yra, beto ten jau saskaita turiu tai siek tiek vargu ir popierizmu atsimestu

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tuo paciu ten reik ir tevu rastisko sutikimo atrodo ar ne?

o swedbanke kokai kortele yra? nes man labai patogiai swed'o skyrius salia yra, beto ten jau saskaita turiu tai siek tiek vargu ir popierizmu atsimestu

Swede nėr nepilnamečiams internetinės.

O į SEBą nueini su tėvais surašai visas tas nesąmones ir už savaitės gauni.

Arba gali imti ISIC Mastercard, ten ir debetinė ir internetu gali. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Swede nėr nepilnamečiams internetinės.

O į SEBą nueini su tėvais surašai visas tas nesąmones ir už savaitės gauni.

Arba gali imti ISIC Mastercard, ten ir debetinė ir internetu gali. :D

sake man vienas zmogus kad visa WEB galima isimti swedbanke su sutikimu? ar apgavo cia mane biski?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yeah gavau katik atsakyma is ju:

dėkojame už Jūsų laišką.

Visa Web mokėjimo kortelė yra išduodama Jaunimo programos dalyviui, pasirinkusiam planą J18+ (18-22 metų). Apgailestaujame, tačiau Jūsų atveju kortelę išduoti negalėsime. Daugiau informacijos apie Jaunimo programą galėtumėte rasti internete, adresu http://www.swedbank.lt/lt/pages/jaunimo_programa_zoom.

Jeigu Jums mokėjimo kortelė būtų reikalinga atsiskaitymams internetu, "Swedbank" galėtų pasiūlyti įsigyti kreditinę kortelę, kuri tinka internetiniams atsiskaitymams, vienam iš Jūsų tėvų. Tuomet, gavus vieno iš tėvų raštišką sutikimą, "Swedbank" galėtų išduoti Jums papildomą kreditinę mokėjimo kortelę, kuri būtų prijungta prie vieno iš tėvų kredito limito sąskaitos. Daugiau informacijos apie "Swedbank" siūlomas kreditines korteles galėtumėte rasti internete, adresu http://www.swedbank.lt/lt/pages/privatiems...itines_korteles.

na ir dar ten biski reklamos buvo, man ypac patinka antra dalis :D "tau neduosim bet jeigu labai nori....."

teks su sebu bendrauti tada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yeah gavau katik atsakyma is ju:

na ir dar ten biski reklamos buvo, man ypac patinka antra dalis :thumbsup4: "tau neduosim bet jeigu labai nori....."

teks su sebu bendrauti tada

Siūlau ISICą žiūrėt, nes su juo labai daug nuolaidų ir viskas vienoj sąskaitoj bus, nes pas mane Swedas ir Virtounas iš sebo, tai užknisa ten persivedinėt, ir kiekvieną kart nurašo pinigų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siūlau ISICą žiūrėt, nes su juo labai daug nuolaidų ir viskas vienoj sąskaitoj bus, nes pas mane Swedas ir Virtounas iš sebo, tai užknisa ten persivedinėt, ir kiekvieną kart nurašo pinigų.

isicas tipo ir intenetui ir paprastam naudojimui ir dar nuolaidos. hm net nezinau. galbut tada ir ta reikes pasiimti, jeigu jinai tikrai veikia su paypalu.

edit: taip reikia BUTINAI abieju tevu. skambinau katik jiem paklausti

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ger skelkit, db va uz valandos sueina 18, ir man reik korteles, paypalas + kaupiama saskaita, kad galeciau daryt pavedimus, intike atsiskaityt, ir bankomate isimt pinigu is jos, (ebayiui, bankomatui, shopam neto). aciu uz atsakymus ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ger skelkit, db va uz valandos sueina 18, ir man reik korteles, paypalas + kaupiama saskaita, kad galeciau daryt pavedimus, intike atsiskaityt, ir bankomate isimt pinigu is jos, (ebayiui, bankomatui, shopam neto). aciu uz atsakymus ;]

Swedbank zoom visa web kaip tik tau :) , 3 metus naudojuos(ebay, paypal, bankomatui, uzsienio bankomatai priima be problemu). Tik yra 3lt/men mokestis, kuri nuskaiciuoja nuo saskaitos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Swedbank zoom visa web kaip tik tau :thumbsup4: , 3 metus naudojuos(ebay, paypal, bankomatui, uzsienio bankomatai priima be problemu). Tik yra 3lt/men mokestis, kuri nuskaiciuoja nuo saskaitos.

Arba ISICas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ISIC'as geriausias pasirinkimas ir internete apsipirksi, ir iš bankomato paimsi, ir užsieni atsiskaitysi, +nemažai nuolaidų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.