HeliX

Atsidarome Paypal Sąskaitą

Rekomenduojami pranešimai

Tai kreditinės be pajamų neduoda. Gali išsiimti tik debetinę su galimybe naudotis paypal (visa virtuon SEB banke).

Tai, jei teisingai supratau, man tiesiu taikymu i SEB eiti ir nesiblaskyti po kitus bankus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai, jei teisingai supratau, man tiesiu taikymu i SEB eiti ir nesiblaskyti po kitus bankus?

Taip. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino ar galiu atsidaryti paypal su savo swedbank zoom kortele ? cia tipo +14m

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino ar galiu atsidaryti paypal su savo swedbank zoom kortele ? cia tipo +14m

o kokia ta zoom kortele? nes skirtingu yra gi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negali, gi praeitam puslapyje klausei, kam dar karta klausi ? Turit turėt 18m. ir tada galesi išsiimt kreditine su kuria galesi pirkt internete.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Negali, gi praeitam puslapyje klausei, kam dar karta klausi ? Turit turėt 18m. ir tada galesi išsiimt kreditine su kuria galesi pirkt internete.

Atisprasau, pamirsau kad klausiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XBOX 360

Tai pas mane Visa Virtuon. Card has been disabled vadinasi uzblokuoti ir neleidzia atidaryt saskaita. Kaip padaryt atblokuoti taip rasiau laiska e-mail i paypal ir nieko neraso man laiska. Ka daryt ? happy.gif

Va pas mane ir taspats ką man daryti prašau pagalbos aš visiškai bukas ant tokių dalykų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

XBOX 360

Tai pas mane Visa Virtuon. Card has been disabled vadinasi uzblokuoti ir neleidzia atidaryt saskaita. Kaip padaryt atblokuoti taip rasiau laiska e-mail i paypal ir nieko neraso man laiska. Ka daryt ? happy.gif

Va pas mane ir taspats ką man daryti prašau pagalbos aš visiškai bukas ant tokių dalykų

Visa virtuon nepriima paypal' as, aš pats esu bandęs paypal'e suvest visa virtuon'ą, bet taip pat blokavo, jei noresi naudotis paypal' u, teks pasiimt naują kokio nors kito banko kortele.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visa virtuon nepriima paypal' as, aš pats esu bandęs paypal'e suvest visa virtuon'ą, bet taip pat blokavo, jei noresi naudotis paypal' u, teks pasiimt naują kokio nors kito banko kortele.

Eikit i bankus ir prasikit kreditines korteles o ne debetines :lol:

kreditenes korteles - internetui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau nenusišnekėk, visą virtuon tai tikrai leidžia, visur netgi ją rekomenduoja ;P

Va visa electron neleidžia :lol:

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimas ar galiu apsipirkti su Visa Virtuon kai rodo tokius ženklus ?

post-31817-1283785960_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimas ar galiu apsipirkti su Visa Virtuon kai rodo tokius ženklus ?

Gali visur kur rodo tokį Visa ženklą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.