HeliX

Atsidarome Paypal Sąskaitą

Rekomenduojami pranešimai

padekit ,gal kas zinot,prisiregistravau paypale bet nurodziau bloga korteles galiojimo nr,ar eina kaip nors perigestruot is naujo?dekui

Redagavo danila666

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai su unverifed kortele nieko negalima padaryt ? o is 1 unverifed paypalo i kita verifed acc galima pervesti pinigus o veliau isimti juos per bankomata ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip del amazon su ta gift card tarkim jei as gaunu korta su 70$ ir noriu pirkt uz 50$ as galiu nerasyt savo korteles ?

Paaiskinkit man kaip su ta gift card ar ji tavo amazon acc saskaita papildo ar kaip ......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip del amazon su ta gift card tarkim jei as gaunu korta su 70$ ir noriu pirkt uz 50$ as galiu nerasyt savo korteles ?

Paaiskinkit man kaip su ta gift card ar ji tavo amazon acc saskaita papildo ar kaip ......

amazonės saskaitą papildo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

amazonės saskaitą papildo.

O jeigu tarkim gavau 70$ ir pasipildziau bet noriu daikta uz 100$ tada dar galima bus pasipildyti 30$ ar ne ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu tarkim gavau 70$ ir pasipildziau bet noriu daikta uz 100$ tada dar galima bus pasipildyti 30$ ar ne ?

Tai jo, tik tuos 30$ nuo banko kortelės ,man rodos, nuskaičiuos, tuos 70 iš amazonės :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo, tik tuos 30$ nuo banko kortelės ,man rodos, nuskaičiuos, tuos 70 iš amazonės :rofl:

O jei as be lorteles busiu ? neleis ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei as be lorteles busiu ? neleis ?

Amazone- ne.

eBay ar kitur kur PP priima- gali iš PP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Amazone- ne.

eBay ar kitur kur PP priima- gali iš PP.

Tai jei as savo paypale be koreteles turiu 100$ per eBuy as galiu nusipirkt daikta uz 100$ ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei as savo paypale be koreteles turiu 100$ per eBuy as galiu nusipirkt daikta uz 100$ ?

Jo, gali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal butu zmogus galintis man parduoti 1$ paypal uz 5 LT? Butu geriausia SEB bankas. Reikia man nusipirkti WoW authenticator. PM parasykit. Dekui jei atsirastu kasnors :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar imanoma is kokiu nors parduotuviu (pvz: zaidimus) pirkti su unverified paypal saskaita ? Jei tiap, tai is kokiu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zinot ar imanoma is paypalo i american express persivest pinigus? nes pasirase windraw money to any card with visa logo , o apie american express nera nieko pasakyta , gal kas susidure ir zino iseiti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žėkit, o kai bandau atsiskaityt eBay su virtuonu, man rašo tipo:

0.04 USD from PayPal

7.42 LTL from card # xxxx-xxxx-xxxx-4417 .

Esmė ta, kad nei man, nei draugams nenuskaito tų 1.5e kuriuos grąžino verifyinus. O atsiskaityt neleidžia, nes tipo per mažai babkių.

Kaip padaryt, kad tuos 1.5e irgi nuskaičiuotų, o ne tik seniau buvusius pinigus (mano atveju 0.04USD)?

Redagavo LiquiD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.