Impaler

PlayManija.lt konkursas #22 - Assassin's Creed!

Rekomenduojami pranešimai

Sutinku su Myglix, niekas juk neatsekinės, kas turi PS3 o kas ne. Ir joks čia žmogiškumas ne prie ko, laimėtojas sprendžia ką jam daryt su prizu. Nors ir į šiukšledėžę mest. Čia tik jo sąžinės reikalas.

O šiaip kas liečia užduotį tai iš tikrųjų labai paprasta buvo. Netgi perdaug paprasta ir tai manau kai kuriems žmonės sutrukdė surast. Aišku aš smartassas būdamas peržiūrėjau visus PLM subdomenus (o jų gal koks tūkstantis T_T ), bandžiau visokius Assassin's Creed Herbashine googlint. Paskui jau tiesiog be minčių visai būdamas įvedžiau į Google AC Garnier ir radau (kaip ir daugelis turbūt). Tikiuosi bus daugiau konkursėlių su tokiom užduotim, nors ir nedalyvauji tai nors paspėliot įdomu :D

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet supranti, zmogus, kuris laimetu zaidimus neturedamas ps3 butu tikras KIAULE. Teip, didziosios raides, nes toks ejimas butu labai negrazus. Godumas - negerai! :D

O tai jeigu laimėsi loterijoj DVD grotuvą bet neturėsi DVD diskų tai būtų irgi kiauliška? :D

Teisingai miglyx sako, nesigilinkim...

Redagavo sakiras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

okey stop it already, man tesiog smaikstu atrode kaip bande irodynet zmogus pats save isdurinedamas, o dabar pradesit del to prizo pestis. Lietuviai esam, visi skupi vieni kitiem :DSo PEACE!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nuotrauka

Sveikinu nugalėtoją :) Labai originaliai sugalvotas traukimo (jeigu taip galima pavadinti) būdas :thumbsup4:

Ne į temą

200 postas!
Redagavo sakiras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O bus video su nepavykusiais kadrais? :) Man atrodo, kad negalėjom taip ilgai sulaukti video, nes Impaleris negalėjo pataikyti į taikinį :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O bus video su nepavykusiais kadrais? :) Man atrodo, kad negalėjom taip ilgai sulaukti video, nes Impaleris negalėjo pataikyti į taikinį :thumbsup4:

nebus :)

nes realiai meciau dar du kartus, bet neismigo, tai tiesiog praleidau juos ir paejau zingsiu arciau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va cia tai interesnai sugalvotas budas :thumbsup4: . Manau dazniau tokius budus reiktu daryt! Ir sveikinimai nugaletojui! "Nothing is true, everything is permitted."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.