kadunia

Xbox 360 E66 Error

Rekomenduojami pranešimai

Kogera samsungo DVD romas. Jie yra labai durni juos reikia pirma i paprasta atstatyt tada tik update det, o tada vel atrist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kogera samsungo DVD romas. Jie yra labai durni juos reikia pirma i paprasta atstatyt tada tik update det, o tada vel atrist.

o is kur tokia informacija kad samsungo dvd romus reikia atstatyti i stock fw?

vakar dariau senuka ir su senesniu dashu nei 13599 ir be problemu perejo updeitas ir paskui nusiflashino dvd romas (samsung) pries tai buvo flashintas

kazkaip man atrodo kad sneki vejus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o is kur tokia informacija kad samsungo dvd romus reikia atstatyti i stock fw?

vakar dariau senuka ir su senesniu dashu nei 13599 ir be problemu perejo updeitas ir paskui nusiflashino dvd romas (samsung) pries tai buvo flashintas

kazkaip man atrodo kad sneki vejus :)

Tai tada gali but kai yra tas pereinamasis update kur buvo kad flashina rom tas tada kirstavos. Bet kad jis su update kazkuriuo pykstasi tai tikrai. Nes esu viena tvarkes ir vis sokinejo E66. Tik i originala atstacius perejo. Arba gali, galejo but keistas romas. Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na samsungai i vendor mode pereina keliais skirtingais budais. Jei yra irasyti ixtreme tai konsole pati nesugeba i vendoriu pershokti, todel reikia permesti stock fw, lesti updeitintis ir vel permesti cfw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.