blynda

Marvel zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, ziurejau kine avengers ir man labai patiko galvoju geras zaidimas turetu but . Ar yra toks ?

zinau kad pagal kiekviena avengers veikeja yra sukurti atskiri filmai ir zaidimai , tik neradau nk apie ta lankininka ir ruse (jei kas mate zino apie ka kalbu :spiderp: ) , tj apie juos yra filmas ar zaidimas . Ir kurie is situ visu game geresni ? O iron man 1 reik pazaist pries zaidziant 2 dali , ar niekas ju nesieja ?

Dekui uz pagalba ir patarimus :open:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, ziurejau kine avengers ir man labai patiko galvoju geras zaidimas turetu but . Ar yra toks ?

zinau kad pagal kiekviena avengers veikeja yra sukurti atskiri filmai ir zaidimai , tik neradau nk apie ta lankininka ir ruse (jei kas mate zino apie ka kalbu :spiderp: ) , tj apie juos yra filmas ar zaidimas . Ir kurie is situ visu game geresni ? O iron man 1 reik pazaist pries zaidziant 2 dali , ar niekas ju nesieja ?

Dekui uz pagalba ir patarimus :open:

Jei nori gero žaidimo su superherojai geriau imk koki batman: arkham asylum arba arkham city.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nori gero žaidimo su superherojai geriau imk koki batman: arkham asylum arba akkham city.

Nzn kodel , bet man batman visiskai nelimpa :spiderp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Marvel Ultimate Alliance ir Marvel Ultimate Alliance 2.

Vieninteliai Marvel žaidimai, kurie bent kiek verti dėmesio. Visa kita daugiau ar mažiau šlamštas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iron Man abi dalys pagal filma pastatytos,tad toks ir tas siejimasis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vieninteliai Marvel žaidimai, kurie bent kiek verti dėmesio. Visa kita daugiau ar mažiau šlamštas.

X men legends abi dalys geros, spider man ant ps1, spider man 2 the movie ir ultimate spider man geri, x men origins wolverine geras, x men mutant academy 2 geras, hulk ultimate destruction geras. Dar kiek senų retro žaidimų gerų yra :spiderp:

O šiaip, apskritai iš super herojų žaidimų geriausias yra Batman Arkham Asylum ir manau geresnių nebus :open:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

X men legends abi dalys geros, spider man ant ps1, spider man 2 the movie ir ultimate spider man geri, x men origins wolverine geras, x men mutant academy 2 geras, hulk ultimate destruction geras. Dar kiek senų retro žaidimų gerų yra :spiderp:

O šiaip, apskritai iš super herojų žaidimų geriausias yra Batman Arkham Asylum ir manau geresnių nebus :open:

Dar iš naujesniu Marvel vs capcom 3 geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar iš naujesniu Marvel vs capcom 3 geras.

Geras, bet jį labiau priskiriu prie mišininių žaidimų, juk street fighter x tekken nepriskirtum tekken arba street fighter serijai :spiderp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras, bet jį labiau priskiriu prie mišininių žaidimų, juk street fighter x tekken nepriskirtum tekken arba street fighter serijai :D

Street fighter x tekken pries street fighter serijos, o pasirodanti tekken x street fighter prie tekken pagal žaidimų mechanikas. O šiaip koks skirtumas juk visi apsoliučiai marvel licenzijos žaidimai neturi vienos serijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visiska nesamone, daugelis pritars,kad is Tų superheroju batman arkham asylum/arkham city geriausi zaidimai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visiska nesamone, daugelis pritars,kad is Tų superheroju batman arkham asylum/arkham city geriausi zaidimai :D

Batman priklauso DC Comics'ams, o ne Marvel. Tema apie Marvel, mano poste pabrėžta, kad iš Marvel žaidimų šitie.

Jei žiūrėsim ir į DC, tai taip, Rocksteady Batman'ui neprilygsta niekas.

LFXiksas, taip, žiūrint į praėjusias kartas galima rasti ir daugiau. Tačiau Wolverine man nesiverčia liežuvis pavadinti geru. Pakenčiamas, bet ne daugiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip Captain America: super soldier ir Thor: God of Thunder ?

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abu lievi Nuotrauka

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Thor and ds yra visai neblogas beat them up.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Batman priklauso DC Comics'ams, o ne Marvel. Tema apie Marvel, mano poste pabrėžta, kad iš Marvel žaidimų šitie.

Jei žiūrėsim ir į DC, tai taip, Rocksteady Batman'ui neprilygsta niekas.

LFXiksas, taip, žiūrint į praėjusias kartas galima rasti ir daugiau. Tačiau Wolverine man nesiverčia liežuvis pavadinti geru. Pakenčiamas, bet ne daugiau.

wolverinas kaip super herojų žaidimas tikrai geras, gameplay linksmas, grafika gera ir man tai pirmas žaidimas kuriame mačiau tokį nesveikai gerą pagrindinio veikėjo damage :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.