T0ffix

Problema su Black cats games tarcker'iu.

Rekomenduojami pranešimai

Viskas gerai, taip ir turi būti. Ten laukelyje reikia įvesti tavo bcg keycode, tada atsiras du laukeliai kur įvesti nick ir psw. O jei nežinai keycode, tai į laukely įvesk recover, tada atsiras 1 laukelis kur įvesi email'ą su kuriuo registruotas acc, ir tau atsius keycode ir naują password. Gi ten viskas yra parašyta :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viskas gerai, taip ir turi būti. Ten laukelyje reikia įvesti tavo bcg keycode, tada atsiras du laukeliai kur įvesti nick ir psw. O jei nežinai keycode, tai į laukely įvesk recover, tada atsiras 1 laukelis kur įvesi email'ą su kuriuo registruotas acc, ir tau atsius keycode ir naują password. Gi ten viskas yra parašyta :notworthy:

dėkui,naudingas info :D Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nežinau. Man tai nieko nesigauna, vedu recover man išmeta į google puslapį...

matai nereikia jokio enter ar submit to mygtuko spaust,kai ivedi "recover", pacioje apacioje puslapio atsiranda keycode ir emeila irasyt ten bus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai kita problema yra. As ivedziau recovery ir i email gavau Login, Pass ir Koda. Zodziu viska dariau pagal instrukcija. Kodas, tada atsiranda prisijungimo langas. Suvedu viska, po visko persikrauna ir atsiduriu toje pacioje vietoje. Ivedu koda ir vel galiu vesti Login ir Pass, bet ir vel tas pats. Gal zinote ka daryti? Skaiciau, kad ir kitiems taip yra, jie prasivale visokius cookies ir viskas susitvarke. Tik ne mano atveju. Ir is kito pc, kito IP nepavyksta. Jei anketa neveiktu, nesiustu ir i email prisijungimo informacija? Beje, sunku dabar pasakyti kaip buvo, bet man atrodo, kad as turejau prisijungima nicka, o i email gaunu prisijungimo savo varda. Jums taip ir buvo?

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uždaryta registracija. Taip pat čia nėra jokių pakvietimų, tai nelabai kas ir gausis. Būdavo kartas nuo karto atidarydavo registraciją, taip pat banintus/neveiksnius vartotojus trindavo ir tiek pat tada leisdavo susikurti naujų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas padetu susitvarkyti su problema. Viena diena eme ir nebeileido i BCG.

Narsykle - Mozilla. Tas pats ir su IE. Anksciau Mozilla dave pasirinkima ar keliauti i pavojinga tinklalapi ar ne. Dabar galiu TIK iseiti ir nezinau kur problema.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man panasus bajeris su Chrome ir su Exploreriu...ka daryt? :help::chan:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir tas pats buvo su mozila, tai bandant su opera pavyksta pasijungti. Bet kaip rašė ten pas juos pačius kažkokios problemos todėl taip yra kolkas

:okay:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matot kokia beda, tuo paciu IP, bet per kita PC mane ispejo, kad tinklalapis nepatikimas (su Mozilla narsykle), bet bent jau dave pasirinkti, kad rizika as suprantu ir i tinklalapi noriu patekti. Tad ileido ir galiu prisijungti. Bet per savo PC neleidzia. Tai turetu buti gal kompiuteryje problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir nieko nesikeicia su sita NESAMONE! Is naujo instaliuoti FireFox negaliu nes daug ko yra pridaryta. Tad gal ir jums pades. Su IE narsykle ilindau. Tiesiog leido pasirinkti, kad suprant pavoju ir noriu ilysti. O ka butent FF istrinti, kad leistu pasirinkti, ar aplamai tai neimanoma, nezinau iki siol.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos