Rekomenduojami pranešimai

Kad eitų spwan'intis išvis nerelu būtų. Aš tik 2 challeng'us važiavau nes labai skubėjau, tai žaidims tikrai sužavėjo, o ir acme stabilei eina ;D

Ne į temą

Na, linkiu, kad Acme nenusmigtų po kelių dienų ir nereiktų perrašyti į kitą DVD :D Gero žaidimo :angry:

Dar apie challange'us klausei ankstesniame poste... Jie yra beveik kiekvienoje sankryžoje: privažiuoji, paspaudi LT+RT ir go :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tai tikari patiko sis geimas geras garso takelis, gera grafika ir t.t Mano manymu tai jis daug kartu pralenke NFSPS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NFSPS - diziausias racing tragedijus. Na nezaidziau import tuner challange, betka zaidziau tai nfs prasciausias savo srityje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NFSPS - diziausias racing tragedijus. Na nezaidziau import tuner challange, betka zaidziau tai nfs prasciausias savo srityje.

Atsimenu parsisiunčiau, pažaidžiau gal pusvalandį ir nuo to laiko nebežaiždiau. Ir manau nebežaisiu. Gaila sugadinto DVD...

Redagavo Servilatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad ten isvosi su NFSPS durna mintis... kurejai galvojo kad va cia legialios lenktynes ir visi puls losti nors is tikro tai visiskas š**** ten ne geimas!!!! as 10.39lt ismeciau ir da kiek nervu sugadinau :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad ten isvosi su NFSPS durna mintis... kurejai galvojo kad va cia legialios lenktynes ir visi puls losti nors is tikro tai visiskas š**** ten ne geimas!!!! as 10.39lt ismeciau ir da kiek nervu sugadinau :D

Jo aš ir susinervinau. :D Gerai kad paskui lagint pradėjo tai numečiau, tai duags sudaužė mašinas visas, išleido bapkes, tai gryžt nebebus kaip, o ir nenoriu.

O Burnoutas AFIGIENAS!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo aš ir susinervinau. :D Gerai kad paskui lagint pradėjo tai numečiau, tai duags sudaužė mašinas visas, išleido bapkes, tai gryžt nebebus kaip, o ir nenoriu.

O Burnoutas AFIGIENAS!

Tai jau jo kad BURNOUT afigenas.Pasisiko NFSPS kurejai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as jau zaidziau sita geima ir man jis po 5min atsibodo :D totalus s*das ir jai tau kokie 12metu tai patiks :D nes seip tai ten ARCADE ir visiska nesamone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as jau zaidziau sita geima ir man jis po 5min atsibodo :D totalus s*das ir jai tau kokie 12metu tai patiks ;) nes seip tai ten ARCADE ir visiska nesamone

na man ne 12metu, man arcade zaidimai yra tikrai geri ir be to kiekvienas turi savo nuomone apie zaidimus, kiekvien patinka skirtingi zaidimai... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as jau zaidziau sita geima ir man jis po 5min atsibodo :D totalus s*das ir jai tau kokie 12metu tai patiks :D nes seip tai ten ARCADE ir visiska nesamone

Ne į temą

Iš tavo pasisakymo atrodo, kad tau ne daugiau kaip 12 metų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano broliukas zaidzia tokius zaidimus ;) ir as paziurejas kaip atrodo zaidimas - galiu pasakyti kad jis tik mazameciams

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano broliukas zaidzia tokius zaidimus ;) ir as paziurejas kaip atrodo zaidimas - galiu pasakyti kad jis tik mazameciams

nu va tai irodo kad visiskai nesirauki zaidimuose...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va tai irodo kad visiskai nesirauki zaidimuose...

Ne į temą

...Ir gyvenime. Jei jau būtum didelis berniukas, suprastum, kad egzistuoja toks dalykas, kaip nuomonės ir skonio skirtumas: vieniem patinka bulvių košė, kitiem - ryžių, vieniem patinka simuliatoriai, kitiem - arkados. Nei tai, nei tai nėra kvaila, nesubrendėliška ar kaip kitaip blogai. Mokykis tolerancijos, o ne rašinėk visokias nepagrįstas vaikiškas nesąmones.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

...Ir gyvenime. Jei jau būtum didelis berniukas, suprastum, kad egzistuoja toks dalykas, kaip nuomonės ir skonio skirtumas: vieniem patinka bulvių košė, kitiem - ryžių, vieniem patinka simuliatoriai, kitiem - arkados. Nei tai, nei tai nėra kvaila, nesubrendėliška ar kaip kitaip blogai. Mokykis tolerancijos, o ne rašinėk visokias nepagrįstas vaikiškas nesąmones.

Ne į temą

paskaityk trimis temois auskciau ka as rasiau apie nuomone... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

paskaityk trimis temois auskciau ka as rasiau apie nuomone... ;)

Ne į temą

Aš čia ne tau, o assassin69 ;) Pratęsiau tavo mintį ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.