Fisherman

Anime kuri žiūrit/žiūrėjot ir atsiliepimai

Rekomenduojami pranešimai

2555286-3964408666-5142a.jpg
Big_o.jpg

Kill la kill ir Big O

Abu gan geri anime iš savo žanrų, tikrai galėčiau rekomenduoti užmesti akį.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

52133l.jpg

Monogatari Series: Second Season

Ne veltui all-time #21 anime :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaiciavau, tai dabar ziuriu 15 anime is sio sezono. Tikrai yra nemazai vertu demesio:

56611.jpg

Space Dandy

Pirmas ispudis gali buti klaidinantis, is pradziu galvojau, tai bus dar vienas senovinio stiliaus space anime, bet cia nebloga komedija

54903.jpg

Inari, Konkon, Koi Iroha

54337.jpg

Nisekoi

Kolkas maciau tik 1ep, bet nusimato idomus

Visu cia nepaminesiu, nemanau, kad cia esantiems patinka moe, fanservice anime, jei norit galit paziureti mano anime list

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pratęsiu Naruto žiūrėjimą. Buvau metęs, nes labai jau užtęstos serijos buvo ir per daug fillerių. Dabar bandau pasivyti. Taip pat pradėjau siųsti vaikystės anime "Slayers" prisiminimui. Nepamenu ar geras buvo, tai žiūrėsiu, kol kantrybės bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

One piece ir naruto: shippuden labai įdomus. Galvoju gal dar fairy tail su attack on titan pradėt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar žiūriu Mahouka Koukou no Rettousei, M3 - Sono Kuroki Hagane, Sword Art Online II, Tokyo Ghoul, Zankyou no Terror. Šiam sezone gerų anime padavė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turbut  visi jau mate  tai reikia laukti 2 sezona dabar ziuriu pagrinde   kaip ir dauguma tai aisku kad one piece jug tai vienas  is geriusiu  anime     veliau pradesiu ziureti turbut  fairy tail s2 Redagavo miria

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visus Studio Ghibli filmus eilės tvarka, paskutinis žiūrėtas, Only Yesterday. Liaupsių studijai jau pakanka, bet kas man labai patinka, apart art stiliaus, kad tai visiškai netradiciniai darbai, nes paskutiniu metu jau buvo atsibodę anime šablonai, prieš tai žiūrėjau The Irresponsible captain Tylor, ir nors anime ir geras, bet tie standartai personažų žudė kaip reikalas.

O iš studio Ghibli kol kas labiausiai patiko Grave of Butterflies, labai liūdnas ir realistinis anime, puikiai pavaizduotas mažo vaiko charakteris, jo judėjimas ir bendravimas su aplinkiniais. Kol kas bene geriausias matytas anime.

Samurai_Champloo_Title.png

Iš paskutinių matytų šie labai patiko  :)

Kitų nemačiau, bet Samurai Champloo vienas iš mėgstamiausių anime, eina koja kojon man kartu su tokiom legendom kaip Cowboy Bebop ar Trigun. Vėlgi įdomus art style, geri personažai bei jų tarpusavio personažai. O serija kur Mugen apsinarkašino nuo žolės turėjo smagių aliuzijų i Bebop apsinešimą grybukais. :)
Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Samurai Champloo man nepaliko įspūdžio,o Cowboy Bebop vienas iš mano mėgstamiausių dalykų mano gyvenime apskritai,gal pažiūrėjau 5 kartus ar daugiau. O ką dėl Champloo pamėgau,tai garso takelį. Hip hop ritmukai maišyti su džiazo elementais ir kitkuo tikrai gerai skamba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Space dandy gan juokingas, lengvas, atpalaiduojantis, nereikia įsijausti perdaug tai nesunkiai žiūrėti galima. Beto patogu, kad sub ir dub vienu metu išeina.

Jeigu kas nori online pažiūrėti 720p
http://kissanime.com/G/160433?l=http%3a%2f%2fkissanime.com%2fAnime%2fSpace-Dandy-Dub dub
http://kissanime.com/G/160433?l=http%3a%2f%2fkissanime.com%2fAnime%2fSpace-Dandy sub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prikeliam temą :D dabar žiūriu hunter x hunter- gėėėris. Duodu jam antrą vietą pagal story ir fighting scenas. Pirmą vietą man ima naruto shipuuden fighting choreografija,nėr lygių ten. Trečią duočiau bleach. Kažin ką panašaus reikės žiūrėt kai baigsiu hunter x hunter? :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokia sena tema :D prisimines ir perziurejes visa death note ,ieskojau ka rekomenduoja panasu kazkiek i ji. Perziurejau Psycho pass seriala,uzkabino tik nuo 3 serijos,bet kaip reikiant.ir visus jo filmus perziurejau.nezinau ka ziuret reikes dabar.. ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.