matjs

kaip instliuoti LT kalba?

Rekomenduojami pranešimai

kaip instliuoti LT kalba??? ar isvis i imanoma??? i XBOX1, not 360!!! nemanykit kad esu koks nemoksa nemokantis anglu k. tiesiog pamaniaiu jog butu daug smagiau nuodotis sulietuvintu xbox'u :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man regis,kad nei ant vieno Xboxo lietuvybes nera :D

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila, nu bet visvin aciu.

Ne į temą

o kaip pakeisti tema (skin)? nes atsisiunciau geru temu (skin'u) tik nelabai moku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip instliuoti LT kalba??? ar isvis i imanoma??? i XBOX1, not 360!!! nemanykit kad esu koks nemoksa nemokantis anglu k. tiesiog pamaniaiu jog butu daug smagiau nuodotis sulietuvintu xbox'u :D

Tai tu ir Lietuviu nelabai moki ziuriu. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Weedsmoker, jeigu jau kabinėjies prie žmogaus, tai bent pats klaidų tada nedaryk ("lietuvių" su mažąja turi būt, o ne didžiąja "l") :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Pirkau išleidimo dieną, bet aš esu entuziastas ant tokių dalykų ir tiesiog labai mėgstu PlayStation konsoles, tai pasakysiu taip. Paprastam žmogui tikrai neverta jos pirkti. Yra žaidimų kur skirtumas didesnis ir yra, kur skirtumas nematomas, bet jau praėjus truputi laiko, tai vis atsiranda žaidimų, kur tas skirtumas yra vis didesnis ir didesnis. Pvz. aš labai daug Gran Turismo 7 žaidžiu, tai ten ant Pro konsolės rezoliucija beveik 4K gaunasi ir FPS šokinėja tarp 100 ir 120 kažkas tokio, čia yra kosmosas. Turint didelį "high-end" televizorių (turiu), tai tas skirtumas labiau pasijaučia. AC Shadows išėjo ir ten skirtumai drastiški, ne tik rezoliucija, bet įvairūs grafikos nustatymai, apšvietimas, šešėliai ir panašiai. Tačiau yra vienas bet, Pro konsolė kainuoja, jei perkant kartu su diskasukiu, +- dvigubai daugiau negu Slim konsolė, tačiau perkant gauni +- apie 30% performance boost. Kaip tas patampa realybe, tai kaip minėjau, pas vienus žaidimus labiau, pas kitus ne, tai jei negaila sumokėti 100% daugiau pinigų dėl 30% performance boost, tai pirmyn. O šeip rekomenduočiau pažiūrėti Digital Foundry video YT, labai daug įvarių palyginimų yra.
    • Sveiki visi, deja, oficialūs ArcheAge serveriai ES ir NA nebėra prieinami, todėl yra tik galimybė žaisti privačiuose serveriuose. Laimei, yra vienas, kuris veikia jau kelerius metus ir yra kuriamas viduje. Neseniai čia buvo išleistas 9.5 atnaujinimas su įvairiais nestandartiniais pakeitimais, dėl kurių serveris pastaruoju metu sulaukė didelio žaidėjų antplūdžio. Dabar taip pat yra labai gerų galimybių naujiems žaidėjams prisijungti prie aktyvių žaidėjų. Taigi, jei vis dar domitės „Archeage“, būtinai dar kartą jį išbandykite. Daugiau informacijos rasite paveikslėlyje.
    • Praėjo jau kiek laiko po PS5 Pro išleidimo, todėl turiu didelį prašymą forumiečiams, kurie visgi įsigijo šią naujovę. Būkit geri pasidalinkit savo įspūdžiais lyginant su vaniline PS5. Ar tikrai vertėjo atsinaujinti ir ar matot tą skirtumą tiesiog žaidžiant be įsižiūrėjimų ar ne labai. T. p. labai domina overall konsoles kokybė, triukšmas palyginti su PS5. Vnž visi įspūdžiai. Būsiu dėkingas.
    • @Impaler, jo žinomas pilietis, Vincent Theon lygtais, jeigu nepainioju. JIs yra pofesionalus TV apžvalgininkas ir kalibratorius. Verta įsiklausyt ką sako. Čia dar geras straipsniukas, kur populiariai paaiškina kas yra HGIG ir kodėl ji verta naudoti: https://www.whathifi.com/advice/hgig-explained-what-is-hgig-how-do-you-get-it-and-should-you-use-it
    • Matytas, tas žmogus iš video, labai geras ir išsamias TV apžvalgas. Labai padėjo kai rinkausi naują TV.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos