AfroManX

Nešiojamos konsolės

Rekomenduojami pranešimai

Aš tiesiog pasakiau savo nuomonę, nes asmeniškai man tas 3ds nelabai patiko. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tiesiog pasakiau savo nuomonę, nes asmeniškai man tas 3ds nelabai patiko. :D

Ne į temą

Gerai, kad turi savo nuomonę, tačiau prieš tai tavo pasakimai buvo be argumentų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kam cia gincytis del to kas geriau .vienas viena girs kitas kita.manes tai 3DS nieko nesuzavejo per daug, kelis geimus meginau. na PSP man buvo is tikro netiek kaip PSP naudojimas tiesioginis.,kiek PSX,SNES,SEGA,Amiga,ZX spectrum zaidimu emule, plius kazkiek media playeris..na ir idomesniu PSP zaidimu aisku konsole. tai na nzn kas dar nesiojamas gali duot tiek galimybiu. aisku siuolaikiniai smartai gali viska ir daugiau .isskyrus kad normalaus valdymo fizinio neduoda,Xperia Play isimtis butu, ir manau jei Sony pasimokintu kas Play buvo ne visai gerai ir isleistu Xperia Play 2 ,tai butu labai toks jau visapusiskas daiktas tikrai viskam skirtas .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk tą kas tau labiau patinka.

na geriau imt kas pigiausia ,lengvai nulauziama, nereik papildomu islaidu ir daugiausia funkciju turi,kieno baterija gerai laiko,patogus laikyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakiau ir argumentus kodėl psp geriau man.

Ne į temą

Tikrai?

na geriau imt kas pigiausia ,lengvai nulauziama, nereik papildomu islaidu ir daugiausia funkciju turi,kieno baterija gerai laiko,patogus laikyt.

Aš manau jei turi atliekamų lėšų tegul ima 3ds arba vita, nes jos tikrai dar gyvuos keliata metų kol tuo tarpu psp ir ds eina į pensiją. Beto PSP jis neturi ką žaisti, o ds nemanau nelabai patiks. Beto vietoje dsi su papildomomis lėšomis gali imti 3ds kuris palaiko visus senus ds žaidimus.

PS. Manau geriau pats atlik tyrimą apie konsoles ir pats nuspręsk, o klausk ką kiti tau sko imti, nes paskui jei nepatenkintas tada kiti kalti.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fisherman - man PSP dar ir kaip patiko, tik tiek kad nebeliko ką žaisti per 4 metus, o daugiau kad ir nebeleidžia kažko kaip jau sakiau. :) Na, 3Ds jau tikrai nusprendžiau nebeimt. Vitos dar palauksiu truputį, pažiūrėsiu gal ką dar naujo įdomaus ant jo kuria, na žodžiu dar pagalvosiu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fisherman - man PSP dar ir kaip patiko, tik tiek kad nebeliko ką žaisti per 4 metus, o daugiau kad ir nebeleidžia kažko kaip jau sakiau. :) Na, 3Ds jau tikrai nusprendžiau nebeimt. Vitos dar palauksiu truputį, pažiūrėsiu gal ką dar naujo įdomaus ant jo kuria, na žodžiu dar pagalvosiu. :)

Būtent pagalvok juk niekas neliepe pirkti iš karto, gal dar vita kaina nuleis arba koki išleis rinkinį ateityje jeigu pardavimai toliau tokie patys vitos kaip dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai tau siūlau daryti taip, palaukti dar pora mėnesių, atsiras daugiau vitos žaidimų, gal dar šiek tiek kaina sumažės ir pasiimti vitą, nes manau vistiek vasaros metu nėra ta nešiojama konsolė labai reikalinga, nebent vasarą planuoji daug keliauti. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei yra galimybė tai aš siūlyčiau ps vita imti.

reik rast gera priezasti kodel imt viena ar kita nesiojama konsole, o ne del to kad ji naujausia,galingiausia ..per pora menesiu zaidimu tikrai neprisikeps. ir kol kas kiek nauju zaidimu zinoma sitiem ir ateinantiem metam, nieko labai gero kol kas nenusimato ar kazko superisko.

tai del keliavimo..nieko nebus gero jei turesi kelis zaidimus tik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, bet vita tai tarkim pažiūrėjus bent kelis žaidimų video matosi, kad vos ne visi įdomus ir dar plius vita pasiimsi ji nauja konsolė todėl žaidimai išeidinės ir bus didelis pasirinkimas. Arba dar galimas toks dalykas, kad įsigyti ipod touch. Jame gi žaidimai irgi įdomus, filmus gali žiūrėti - puikus laiko praleidimas keliaujant arba ipad.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, bet vita tai tarkim pažiūrėjus bent kelis žaidimų video matosi, kad vos ne visi įdomus ir dar plius vita pasiimsi ji nauja konsolė todėl žaidimai išeidinės ir bus didelis pasirinkimas. Arba dar galimas toks dalykas, kad įsigyti ipod touch. Jame gi žaidimai irgi įdomus, filmus gali žiūrėti - puikus laiko praleidimas keliaujant arba ipad.

Ne į temą

jo arba..arba issitrauki smarta is kisenes ir irgi visko ko tik nori nuveikt gali.plius kamera.plius netas.viskas ko reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.