AfroManX

Nešiojamos konsolės

Rekomenduojami pranešimai

Nesuprantu kaip galiam ant PSP nerast ka zaisti, pasirinkimas didesnis nei 300 zaidimu ir daugiau :) pas mane vien kompe PSP Stuff uzema virs 320Gb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesuprantu kaip galiam ant PSP nerast ka zaisti, pasirinkimas didesnis nei 300 zaidimu ir daugiau :) pas mane vien kompe PSP Stuff uzema virs 320Gb

Negi taip jau sunku suprasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siulyciau 3ds nitendo daug zaidmu tik vienas minusas brangus ir zaidimus pirkti reikai o tai viskas ok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pažiūrėjau PSvitos žaidimų tai domina kol kas tik - Uncharted Golden Abyss, Modnations Racers Roadtrip, FIFA Soccer, Little Big Planet, MLB 12 The Show ir galbūt Unit 13.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pažiūrėjau PSvitos žaidimų tai domina kol kas tik - Uncharted Golden Abyss, Modnations Racers Roadtrip, FIFA Soccer, Little Big Planet, MLB 12 The Show ir galbūt Unit 13.

Jei tavo du klasiokai nusipirks Vita tai tavo vietoj būtinai Vita imčiau, tada kokį FIFA, Wipeout arba Mortal Kombat ir kapot per ad-hoc PvP. Kas gali būt smagiau!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

FIFA kaip visada smagiai atrodo, Wipeout nepatiko, Mortal Kombat atrodo siiccccck :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš rinkčiausi iš sony firmos arba vita, arba psp, nes tarkim man asmeniškai tai nintendo nepatinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš rinkčiausi iš sony firmos arba vita, arba psp, nes tarkim man asmeniškai tai nintendo nepatinka.

Ne į temą

Nuostabus argumentas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu išbandęs ir psp, ir nintendo 3ds, bet sakau psp man labiau patiko. Gražesnis, patogesnis, ant to nintendo kažkaip nežinau nepatiko žaidimai ten keli, neįdomu buvo su tais dviem ekranais ir pieštuku, o psp tai yra superinė nešiojama konsolė, labai daug įdomių žaidimų ir pnš.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš esu bandes dauguma išleistu handheld sistemų nuo game boy su game gear iki psp vita su 3ds. Ir galiu pasakyti, kad psp labai jau vidutiniška konsolė kuri neturi labai ko išskirtinio be grafikinio blizgezio ir emuliavimo galimybės, nes žaidimų sąrašas labai jau vidutinis (dauguma galiu žaisti patogiau ant ps2 negu psp), o kažkada išskirtinio išleidžia labai, labai retai, nepatiko man dizainas , nes nepatogu žaisti (dėl prasčiausio kada nors analogo) ir nešiotis buvo. Labai nusivylės buvau psp, net maniau, kad vita bus nieko gero, bet pabandžiau ir galiu pasakyti jog jeigu žaidimų sąrašas papilnės tai bus verta dėmesio, nes tikrai pasistengta labiau negu ties psp su vita.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@crew - Skambi kaip eilinis Sony Fanboyus, kuris pasiduoda bandos jausmui kur banda mano kad 3ds vaikiška, nelygis bei panašiai. Reikia susirast žaidimus kuriuos žaisi, pvz.: su draugo 3ds kažkoki cooking žaidima neviena diena žaidžiau kaip idomu buvo nors gan vaikiškai atrodo :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš esu bandes dauguma išleistu handheld sistemų nuo game boy su game gear iki psp vita su 3ds. Ir galiu pasakyti, kad psp labai jau vidutiniška konsolė kuri neturi labai ko išskirtinio be grafikinio blizgezio ir emuliavimo galimybės, nes žaidimų sąrašas labai jau vidutinis (dauguma galiu žaisti patogiau ant ps2 negu psp), o kažkada išskirtinio išleidžia labai, labai retai, nepatiko man dizainas , nes nepatogu žaisti (dėl prasčiausio kada nors analogo) ir nešiotis buvo. Labai nusivylės buvau psp, net maniau, kad vita bus nieko gero, bet pabandžiau ir galiu pasakyti jog jeigu žaidimų sąrašas papilnės tai bus verta dėmesio, nes tikrai pasistengta labiau negu ties psp su vita.

na PSP manau geriausia emuliuoja viska ka tik galima emuliuot. cia jau kazkaip nera ka prikist,nes emuliaves esu visas senas konsoles ant visko ant ko tik galima emuliuot. PS2 puikiai irgi emuliuoja. bet is handletu tai PSP vien del emuliu verta turet.tikrai ne DS jau.

paptogumas , na i rankas oidealiai ikrenta ir netgi daugybes valandu non stop naudojimas PSP jokiu nepatogumu nesukelia ar nepatogumo.velgi DS laikai kaip kokia keturkampa dezute,nei siaip nei taip. zaidimu grafika. na MGS peace walker matei? ar GT PSP. ar dar kitus issikirtinius PSP zaidimus.bet ne grafikoj juk zaidimu idomumas yra kaip ir.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na PSP manau geriausia emuliuoja viska ka tik galima emuliuot. cia jau kazkaip nera ka prikist,nes emuliaves esu visas senas konsoles ant visko ant ko tik galima emuliuot. PS2 puikiai irgi emuliuoja. bet is handletu tai PSP vien del emuliu verta turet.tikrai ne DS jau.

paptogumas , na i rankas oidealiai ikrenta ir netgi daugybes valandu non stop naudojimas PSP jokiu nepatogumu nesukelia ar nepatogumo.velgi DS laikai kaip kokia keturkampa dezute,nei siaip nei taip. zaidimu grafika. na MGS peace walker matei? ar GT PSP. ar dar kitus issikirtinius PSP zaidimus.bet ne grafikoj juk zaidimu idomumas yra kaip ir.

Tai aš ir sakiau, kad gražiai žaidimai atrodė ir emuliacija nebloga (Nors nemanau, kad tu tikrai VISAS senesne konsoles esi emuliaves, nors gal klystu). Bet kai žaidi žaidimus kuriems reik dvieju analogų arba bent vieno padoraus tai jaučiasi trukūmai. Turi tikrai psp geru žaidimų, bet jie nesijaučia, kad būtų specialiai psp, labiau jaučiasi kaip seni žaidimai pritaikyti psp. Dėl DS sutinku, kad sunku supranti kaip jį laikyti, bet tam tau į pagalbą intrukcija yra.

Ps. Mačiau Metal gear solid: peace walker, bet metal gear solid 3: snake eater labiau buvo užkabines tuo momentu tai nesigilinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesikabineju, bet sitie 'tik' tave gan ilgai okupuotu. Kai zaidimai turi online - visai kitas dalykas. Nestumiu ant 3DS, zaidimai tikrai geri, iskart pasiimciau 3Ds'a jei pokemonai iseitu, bet ta 3D funkcija overrated, baterija sueda 2x greiciau beveik nei vita, o visi vitos baterija skundzias. Siaip handheld'ui (vita), kuris katik isejes titles tikrai jau yra daug. Gavau 22 vasario ir iki sios dienos nepritruko visiskai ka zaist + laukiu nauju zaidimu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesikabineju, bet sitie 'tik' tave gan ilgai okupuotu. Kai zaidimai turi online - visai kitas dalykas. Nestumiu ant 3DS, zaidimai tikrai geri, iskart pasiimciau 3Ds'a jei pokemonai iseitu, bet ta 3D funkcija overrated, baterija sueda 2x greiciau beveik nei vita, o visi vitos baterija skundzias. Siaip handheld'ui (vita), kuris katik isejes titles tikrai jau yra daug. Gavau 22 vasario ir iki sios dienos nepritruko visiskai ka zaist + laukiu nauju zaidimu:)

Su tuom 3D tai nesakyčiau, kad overrated, bet labiau ne visi tinkamai žaidimai iš naudoja, nes yra tokiu žaidimų kuriems 3d tinka ir norisi žiūrėti, bei yra tokiu kur 3d įdėtas dėl "mados" ir geriau būtų iš vis nejungti 3d žaidžiant juos. Dėl baterijos tai 2x greičiau labai jau drastiška teigti, nes priklauso nuo aplinkybių.

PS. Turi išeiti nauji black and white 2 pokemonai, aišku jie ds skirti, bet sakoma, kad žaidiant ant 3ds bus papildomų funkcijų, beto dar turi išeiti pokemon/samurai ėjimų strategijos mišinys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.