Exitt

apple mac

Rekomenduojami pranešimai

klausimas ekspertui MOO :D

nesenai isigyjau iMac 21.5 i5, ram 4gb.

kompas pirktas video montavimui, darbui su grafika ir t.t.

esme tame kad 4gb man nepakanka, tikslaiu kompas renderintu ir suktusi greiciau su daugiau ram.

noretusi iskart upgreidinti iki 16gb, bet iDeal kaina yra kosmine. :D

windowsiniam kompam ram zymiai pigesni, bet uzsienio forumuose teko prisiskaityti vieni kitam priestaraujanciu komentaru.

Vieni raso kad dejo belekokius windowsinius ir viskas veikia be parkiu.

kiti raso kad kaip tik apple ramu architektura kitokia ir tinka tik originalus ramai (tipo veikia taip kaip turi veikti, o tipo su windowsiniais gliucina kompai).

Gal gali pakomentuoti ka nors is savo puses? ta prasme ar tinka paprasti ram mac'am?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats naudoju Cruical ramus iš 4GB eidamas į 8GB, viskas puikiai (tfutfutfu) jau pusę metų.

Atsisiųsk iš čia Scan My System ir parodys tiksliai kokius ten dėt gali.

Šeip tai visi DDR3 ramai kurie yra laptopiniai tinka jeigu esu tikras.

Bet asmeniškai, mėginčiau griebti iš pačių Cruical. Gauni garantija berods.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug negalvodamas paėmiau tą mac mini , tai kolkas viskas super :happy: Geriausias dalykas tai , kad galiu betkur nešiotis savo "Stacionarą" . Beto tai pirmas mano normalus mac aparatas tai kolkas nenusivyliau šia os.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi pribrendo reikalas jau pirkti iMac'ą tik va iškilo didelė problema ( bent man ) rinktis versiją su 27 colių ekranu ar 21,5 colių... Kaina skiriasi nemažai ,o kambarys nėra mano labai didelis sėdėčiau visalaik šalia prie stalo , tad manau , kad užtektų 21,5 , bet perskaičius kitus forumus visur siūloma tik 27 versija , nes visalaik sako , jog rinktis didesnį ekrana nepakenks. Kaina man nėra labai svarbi šiuo atvėju, tačiau išvardinkit pliusus ir minusus atsižvelgiant , kad nėra didelis kambarys ir visalaik bus sėdima nedideliu atstumu.

Redagavo Domanis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekada neturėjau iMac,bet dėl dydžio tai pats turi spresti pagal savo kambarį ir t.t. Asmeniškai aš tikrai neimčiau 21,5 nes tikrai mažas jis,pvz man pc monitorius 22 coliu yra kiek mažokas nors sėdžiu prie stalo.Jeigu pinigai nesvarbu imk didesnį nes tikrai patogiau bus,man pvz iki 32 coliu kuo daugiau tuo geriau,bet perejus 32 riba jau atsiranda diskomfortas.

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, būtų bent 1200 rezoliucija, ne 1080 tai dar sakyčiau imk 21.5, bet kai dabar taip tai tikrai 21.5 atkrenta pagal mane.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

He, mac'ai ner jau tokie patikimi, o apie pati garantini Lietuvos tai patylesiu. Jau antra karta vezu, kad keistu ekrana nes isdege pikselis ekrane, perkaitineja patys viduriai, bei softas buginasi, nors driveriai svarus. Tad ner jie tokie idealus kaip dauguma teigia. Mac'as: MacBook pro Retina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Retinos Lietuvoj būnant nereikėjo pirkt. :) UK nueitum ir pakeistu tą pačią dieną, o retinos ir yra patys nepatikimiausi, o dar + jeigu iš pirmų siuntų užsilikusius gavai, tai ten ir motininė sudegs - nebijok. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jau as pastebejau. Reikes i amsterdama vezti, nes visviena tarptautine garantija, kaip tik i lietuva grizinejau tai ant progos nunesiau. Isijungus koki adobe illustrator ar premiere uzkaista iki 90-100 laipsniu ir apsukos iki 5k-6k ir net nevesina, manau, tuoj ir palus jis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jeigu vėl kam rūpi , tai jau vėl pas mane keliauja naujas apple produktas.

27"/Intel Core i5,2.9GHz/8GB/1.0TB/NVIDIA GeForce GTX 660M

Jau turiu nemažą Apple kolekciją.

Vieną Mac mini , vieną iMac 27 , du Iphone 4S , vieną iPad'ą , tris iPod'us ( shuffle ir du nano ) ir dar planuojamas vienas mac mini

Na negalvokit , kad tais aparatais naudojuos vienas , tačiau mano šeimoje jau tiek yra ir visi be problemų veikia , tad rekomenduoju juos ir kitiem.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.