Rekomenduojami pranešimai

Zombiai tai nesveiki padaryti, mapu dydis kokius 3-4 kartus didesnis uz iprastus. Pats zaidimas tai geras, istorija idomi, grafika nelabai gera, bet dar nebado akiu. Bet va, kas ten per strike force misijos, tai as nepagaunu. Ivykdziau as viena, kitu neivygdziau, bet man is to jokio skirtumo nebuvo.. :D Ir sunkokas siaip, uz MW3 sunkesnis ant veteran.

Tos strike force misijos tai man visiška nesąmonė buvo. Nu ok, gal kažkam ir įdomu, bet man persunku saugotis 20 priešų šaudančių į tave ir dar galvot kaip vieną ar kitą būrį valdyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tos strike force misijos tai man visiška nesąmonė buvo. Nu ok, gal kažkam ir įdomu, bet man persunku saugotis 20 priešų šaudančių į tave ir dar galvot kaip vieną ar kitą būrį valdyt.

Tai jei tik priesai butu tai dar dzin, bet atvaro tu dronu kokia 10, tas tankas athujarina, dar pestininku kokia 15 ir bbs, nieko nespeji, gal ant rookie ir iseitu kazkas, bet ant veteran tai kosmaras, va kai buvo misija su droanais, kai reikejo tuos sunkvezimius nuvezt, tai lengva, nes su tais lakstai ir saudai, bet kitos, tai as bbd. Nesamone visiska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu išbandžiau MP ir galiu pasakyti, kad aš per senas tokiems dalykams. :D O, jei rimtai, tai MP gražiai sukaltas, bet tiesiog nebe mano skonio. COD yra tik pasilakstymas po map solo, o BF3 ir MOHW daug daugiau taktiškesni ir objetive žaidimai, į kuriuos aš labiau linkęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galėtų tie kurie žaidžia jį papasakoti savo įspūdžiu? Į kurią dalį labiau panašus Black Ops ar Modern Warfare 3? Ar ilgas Story, kiek maždaug laiko trunka jis? Nes vis neapsisprendžiu ar jis vertas savo pinigų ar geriau imti Assassins Creed 3. Dėkui

Redagavo DozY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip tikrai geras, žinoma labiau panašus į Black Ops, o Story nepasakyčiau, kad ilgas, man gavosi apie 10h maždaug, be Strike Force misijų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Story tai chaosas kažkoks kaip ir pirmo black ops. Pačios misijos nėra nuobodžios, bet aš pasigedau nuoseklumo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimai kurie "kala" geras bapkes..$500mln per 24 valandas. absurdiski pardavimai visiskai. nekurk nieko daug,kalk bapkes procesas. jis veikia.

Call of Duty: Black Ops 2 Earns $500 Million in 24 Hours

Nuotrauka

http://investor.activision.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=721903

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik vardą turi šis game, daugiau nieko. Leidžia tą patį per tą patį ir muša rekordus visus, nors man MOH šimtą kartų geresnis, tik jį kažkodėl vis prastai įvertina...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik vardą turi šis game, daugiau nieko. Leidžia tą patį per tą patį ir muša rekordus visus, nors man MOH šimtą kartų geresnis, tik jį kažkodėl vis prastai įvertina...

Ne į temą

Tai valio, šaunuoliai kūrėjai, kad taip gerai yra išreklamave savo produktą, kad ir beleidžiant ko ne tą patį jis atneša daug pinigų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na opros laidos irgi kala bapkes ir pati opra absurdiskai uzdirba. ar tai reiskia kad tai pati geriausia pasauli tv laida :melvin: . taip ir cia ..kazkam gerai ,nekurk nauju engine,nekurk nieko naujo nes..visiem gerai taip kaip yra. sukurk bet ka ,pirks ir galvos kad taip turi but ir zais. pan kaip turgeliu rubai ..ar kas skundziasi? .labai geri rubai :sweet: sudek scriptus ir respawna. kam tai rupi. isdeliok kolidorius isilgai ir begios visi. galvos omg tai jega.

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Realiai tai žaidimas labai šaunus yra, kas liečia SP. Čia kaip koks geras veiksmo filmas. :) Per vakarą va perėjau tai galiu pasakyt, kad istorija tikrai šauni yra ir įtraukianti. MP ir zombiai nedomina visiškai tai nežinau kaip ten. Tačiau dėl MP nemanau, kad apsimoka pirkti žaidimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Story tai chaosas kažkoks kaip ir pirmo black ops. Pačios misijos nėra nuobodžios, bet aš pasigedau nuoseklumo.

nu cia kiekvieno asmenine nuomone. Is saudykliu cod black ops (pirma dalis) story buvo nerealus ir itraukiantis, as asmeniskai gerenes nemaciau dar :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taiva ismeginau,perejau ir galiu pasakyt tiek:

Grafika: Kaikuriose vietose baisu, baisu kaip sutais tankais o kaikur graziai atidirbta.

Bugai: ant iprastiniu bugu neuzkliuvau taciau grafikos buvo keletas kaip: ejimas kiauriai deze.

Istorijos nuoseklumas: Nebuvo viskas is eiles nuo A iki Z taciau buvo daug maziau ismetyta negu CODBO.

Meniu: Pacias pirmas zaidimo minutes dar nusistatant viska buvo tikrai gan durnokas nei paaiskinimu ka spaust nieko.

Ginklai: Buvo gan nemazai, ypac patiko kad atsirado galimybe apziureti kuris geresnis ir netgi pasiimti, beto tie ginklu patobulinimai fantastika.

Zombie mode: Zemelapiai zymiai didesni, atsirado transportas, taciau bendrai siektiek perdeta buvo.

Story ilgumas: Kaip ir mazdaug visi COD 10H zaidziant ant normal.

Skinai: zmoniu buvo tikrai mazai skirtingu visi dauguma vienodi.

Bendrai: Nesigailiu kad isirasiau visai sauniai suejo ir sita dalis bent jau man tikrai gan neblogai pavykus taciau kasko ir truko jausmas lyg butu dirbe 2komandos tai viena atmestinai kita ne ir jos dirbo pamainomis. Bendrai: 8/10

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taiva ismeginau,perejau ir galiu pasakyt tiek:

Grafika: Kaikuriose vietose baisu, baisu kaip sutais tankais o kaikur graziai atidirbta.

Bugai: ant iprastiniu bugu neuzkliuvau taciau grafikos buvo keletas kaip: ejimas kiauriai deze.

Istorijos nuoseklumas: Nebuvo viskas is eiles nuo A iki Z taciau buvo daug maziau ismetyta negu CODBO.

Meniu: Pacias pirmas zaidimo minutes dar nusistatant viska buvo tikrai gan durnokas nei paaiskinimu ka spaust nieko.

Ginklai: Buvo gan nemazai, ypac patiko kad atsirado galimybe apziureti kuris geresnis ir netgi pasiimti, beto tie ginklu patobulinimai fantastika.

Zombie mode: Zemelapiai zymiai didesni, atsirado transportas, taciau bendrai siektiek perdeta buvo.

Story ilgumas: Kaip ir mazdaug visi COD 10H zaidziant ant normal.

Skinai: zmoniu buvo tikrai mazai skirtingu visi dauguma vienodi.

Bendrai: Nesigailiu kad isirasiau visai sauniai suejo ir sita dalis bent jau man tikrai gan neblogai pavykus taciau kasko ir truko jausmas lyg butu dirbe 2komandos tai viena atmestinai kita ne ir jos dirbo pamainomis. Bendrai: 8/10

Review pripazystu, bet sakyt "nesigailiu, kad isirasiau" nu kas kart juokingai atrodo ( as tik kabinejos *draugiskai*), kai 5 litus uz ta diska sumoki, nei pvz kiti kur po 160+ litu pvz kisa ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Review pripazystu, bet sakyt "nesigailiu, kad isirasiau" nu kas kart juokingai atrodo ( as tik kabinejos *draugiskai*), kai 5 litus uz ta diska sumoki, nei pvz kiti kur po 160+ litu pvz kisa ;D

Ne į temą

Supranti, mes taupom hardo vietą, o kiti pinigus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos