blynda

spausdintuvo pirkimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal patartumete koki spausdintuva daugiafunkcini kad nekainuotu brangiai ? Ir kas geriau rasalinis ar lazerinis ? Ar yra kokiu spausdintuvu kurie dar ir ant disku spausdina ?

Dekui uz pasiulimus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Apie rašalinį net negalvok. Pats didžiausias pasaulyje š****.

Rašalinis gal bus ir pigesnis, bet eksploatacijai tiek paplosi kad ...

Jei imsi, tik lazerinį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lazarini, bet jeinori lazerinio ir daugefunkcini, tai zinok isai bus brangus, nu nebent tau tik reikia juodo balto, tai sitie pigesni bus siektiek, bet geriau pirkti Lazerini spalvota, ir be jokiu daugefunkciju, nes kaina tikrai jie kele, Nu bet jei tu daznai naudosi Skaneri tada teks primoketi daugiau

Bet seip siulau i rasalinius net neziureti, tik i lazerinius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane rasalinis nespalvotas 3 metus turiu jokiu defektu nera tik beda kad ta rasala keisti reikia kas 1 savaite nes daug spausdinimo yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jai as i menesi koki ~30 lapu atspausdinsiu tj man nereik labai brangaus . Tj gal geriau man rasalini pirkt ? Ir kodel jus visi taip neigiamai atsiliepiat apie rasalinius spausdintuvus ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jai as i menesi koki ~30 lapu atspausdinsiu tj man nereik labai brangaus . Tj gal geriau man rasalini pirkt ? Ir kodel jus visi taip neigiamai atsiliepiat apie rasalinius spausdintuvus ?

Gerai ir rasaliniai. Jei nedaug spausdinsies. Pas tevukus stovi kazkoks canon rasalinis. Spausdina nedaug, bet spausdina. Tai koki straipsni is neto, tai kokius bilietus ir t.t. Zodziu iki keliasdesimt puslapiu i menesi. Kasetes perka 2-3 kartus i metus. Vieno juodai-balto lapo savikaina gaunas apie 0.1 Lt, tai paskaiciuoti nesunku. :D Bet jei studentas ir planuoji konspektus pastoviai kept, tada jo - tik lazerini. Viskas priklauso kiek spausdinsi. Desimtim - rasalas, simtais - lazeris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rasalinis isdziusta rasalas jei labai retai naudosis, ir tada buna kaput, nes man taip ir nutiko, nupirkau kasete nauja rasalo, ir nepadejo, nespauzdino man, jei retai naudoji tai geriau lazerini, ir jokiu problemu nebus, ir naudosi zimiau ilgiau, nereiks sukti galvos del rasalo, as jau metus laiko jau turiu lazerini spausdintuva ir dar nieko nekeiciau, ir spausdini kuo puikiausiai, as ir retai spausdinu ,buna i menesi viena karta buna ir daugiau kartu, viena karta beveik 2men. nieko nespausdinau, paskui reikejo kaska atspausdinti, ir atspauzdino kuo puikiausei, Rasalinis putu rasalas isdziuves per tuos 2 men, jei buciau rasalini vel pirkes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.