blynda

Android navigacija

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal kas galetu patart Android navigacija veikinacia nuo gps palydovo ? Mano telefonas htc Desire hd , gal kas naudoja kokia nors ant sito tel , gali ka patart ?

Dekui uz patarimus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

iGO MyWay, nes yra dar tokia Sygic visai nk, bet jai liktais reikia ir neto, o MyWay veikia be neto, pats ja naudoju ant savo Huawei Joy U8120 a.k.a. Vodafone 845

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iGO MyWay, nes yra dar tokia Sygic visai nk, bet jai liktais reikia ir neto, o MyWay veikia be neto, pats ja naudoju ant savo Huawei Joy U8120 a.k.a. Vodafone 845

O is kur gaut naujausia sitos navigacijos versija ? Ar galima lt kalba isidet (pvz : LeBroniaus :) ) ? Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O is kur gaut naujausia sitos navigacijos versija ? Ar galima lt kalba isidet (pvz : LeBroniaus :) ) ?

Anksciau naudojau iGo, dabar naudoju Sygic. Man ji asmeniskai zymiai geriau. Parsisiust gali is google play arba www.delniukai.eu. Pastarajam yra visas populiariausiu GPS navigaciju sarasas su ivardintais pliusais ir minusais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O is kur gaut naujausia sitos navigacijos versija ? Ar galima lt kalba isidet (pvz : LeBroniaus :hitler: ) ?

Naujausia as susigooglinau :) Taip yra LT balsas, del LeBroniaus reikia pasidometi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, IGO drauge su SYGIC yra neblogas derinukas. Igo protingiau veda, bet sygic adresų daugiau randa.. plius sygic patogu bet kada per wifi ar per 3g dasimesti map'ų kitų šalių jei greit prireiktų (nors taip gyvenime kažin ar būna), ir man šiaip sąsaja visai patinka, Igo rodo pėsčiųjų takus pvz... o tarkime Navitel yra, tai rodo visokiausius ežerėlius, upeliūkščius (čia jau silpna vieta Sygic, ne visad rodo kad upę kirtai..) tai va išvardintas tris ir verta turėt, naudot pagal situaciją, o pagrinde šiaip sygic mano favourite.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir sigic naudojau. Nusiskundimai butu tik is dizaino puses. Sunku suprasti kur vesti adresu paieska miesta kur miestu paieska salyje ir tt, bet ipratus viskas veikia gerai. Gal kartai letokai veikia kol susikonektina su stelitais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.