scalman

Silent Hill: Revelation

Rekomenduojami pranešimai

Naujas SH filmas, tiesioginis pirmo filmo pratesimas. story seks SH3 zaidimo ivykius, gryzta pirmos dalies aktoriai bei dar nauju bus aisku. ir aisku bus miestlelis paskendes ruke.taigi bus Heather Mason ir bus jos tevas Harry Mason ne kas kitas o pats Sean Bean.. ahhh yeah :) tik filmo pavadinimas lievas.na kiek ta revelation galima naudot visur jau, bei kam ta 3D visur rasyt.

Open Road Films has acquired all U.S. distribution rights to Silent Hill: Revelation 3D, the highly anticipated sequel to 2006′s film Silent Hill, released by TriStar Pictures. Silent Hill: Revelation 3D will be released wide October 26, 2012 in time for Halloween. The announcement was made today by Tom Ortenberg, CEO of Open Road Films and producers Samuel Hadida and Don Carmody.

Based on the groundbreaking video game franchise, Silent Hill: Revelation 3D is the sequel to the hit film Silent Hill, which opened to number one at the U.S. box office and took in nearly $100 million at the worldwide box office. Featuring an unparalleled horror experience, Konami’s Silent Hill franchise has captivated fans for more than a decade and has spawned a hit comic book series, graphic novels, collectibleaction figures and numerous soundtracks from rock bands.

Directed by Michael J. Bassett (Solomon Kane, Deathwatch), original cast members Sean Bean (HBO’s Game Of Thrones, Lord Of The Rings), Deborah Kara Unger (The Game, 88 minutes, The Samaritan) and Radha Mitchell (Man On Fire, The Crazies, upcoming The Frozen Ground) return in Silent Hill: Revelation 3D, starring along with rising stars Adelaide Clemens (X-Men Origins, upcoming The Great Gatsby, No One Lives) and Kit Harington (HBO’s Game Of Thrones) as well as Carrie-Anne Moss (The Matrix, Disturbia, NBC’s Chuck) and Malcolm McDowell (A Clockwork Orange, The Artist).

In Silent Hill: Revelation 3D, Heather Mason (Clemens) and her father (Bean) have been on the run, always one step ahead of dangerous forces that she doesn’t fully understand. On the eve of her 18th birthday, plagued by horrific nightmares and the disappearance of her father, Heather discovers she’s not who she thinks she is. The revelation leads her deeper into a demonic world that threatens to trap her forever.

Producer Samuel Hadida added, “The film is a thrill ride that improves on the original in many ways. We take all audiences, new and old, deep into the world of psychological horror that is Silent Hill, and advance the story for those familiar with the franchise. We are thrilled to have Tom and his terrific team at Open Road presenting our film to U.S. audiences.“

http://www.imdb.com/title/tt0938330/

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

geri posteriai buvo

..
Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko gero nesitikiu is sios filmo dalies, gal net ir is tolimesniu daliu. Jeigu neatsiras kurejas, vertas sio filmo kurimo, tada bus ir toliau eiliniai Fail'ai. Nors kurejas ir naujas, bet netikiu, kad pavyks perkelti zaidimo dvasia i kino ekranus. Reikejo ne taip pradeti filma ir reikejo ne nuo to galo pradeti pagal mane. Dabar bus kazkas panasaus kaip Resident Evil, pradejo blogai ir dabar nera keliu atsistatyti gero filmo atgal i remus. IMBd bus 6.5 kaip ir pirmtako. Tokia mano nuomone apie busima filma. Gal kiti pamatys kazka geresnio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai laukiu sio filmo , labai patiko pirma dalis

O kad bus 3D tai tikrai gerai

Man filmai su 3d palaikimu tikrai zimiai geriau ziurisis

O ko tau nepatinka tas zodis 3D ?

Taigi visalaik gali pasirinkti ka ziureti 2D ar 3D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 dalis nebuvo prasta, re filmai ir nebuvo pirmi du prasti tik nereikejo ten rezisdentint jo ir tiek :)

bet su zaidimais ner ko lygint kol dar japonai juos kurdavo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 dalis nebuvo prasta, re filmai ir nebuvo pirmi du prasti tik nereikejo ten rezisdentint jo ir tiek :)

bet su zaidimais ner ko lygint kol dar japonai juos kurdavo

Pirmas resident evil dar visai neblogas veiksmo filmas apie zombius buvo, bet resident evil 2 man asmeniškai neturėjo nei vieno padoraus dalyko, net ir nemesis nepadėjo tam filmui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip Taip. Persiprasau. RE 1 dalis buvo tikrai gera. Paskiau jau RE pasuko link kazkokios fantastikos. Kai Alisa pradejo skraidyti, geras filmas ir uzsibaige.

Del 3D, man ir nesamone. Cia nelabai klausimas ar ziureti 2 ar 3. Padaugejo atveju, kad kuriami filmai su 3D technologija praranda kokybe. Tada ir tas 2D negelbeja.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma dalis SH buvo labai geras filmas. RE visi filmai geri ..nebutina visko tiesiogei sieti su zaidimu jei jau pagal ji kurta..ir kas..SH 2 bus kaip ir pagal SH3 bet tai nereiskia kad ten kas nors vyks pagal zaidima. taigi nera ka lygint ..tiesiog bus idomu. tikiu kad bus ..o del 3D tiesiog na vaikiskai atrodod det prie filmo pavadinimo iskart ta 3D . tegu deda jau kai reklamuoja kino teatrui ..na norisi rimto pavadinimo rimtam filmui ir tiek, be 3D uzraso.

o merga tikrai gan panasi i Heatera is zaidimo .tas gerai. man SH3 kol kas idomiausias tikriausia is visu SH zaidimu . o siaip butu idomus filmas pvz pagal SH4 dali zaidimo sukurtas..su tuo kambariu ir ten mindfucku visu tuo ..na cia ideju be galo ..ziurint kaip jas kas igyvendins..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma dalis SH buvo labai geras filmas. RE visi filmai geri ..nebutina visko tiesiogei sieti su zaidimu jei jau pagal ji kurta..ir kas..SH 2 bus kaip ir pagal SH3 bet tai nereiskia kad ten kas nors vyks pagal zaidima. taigi nera ka lygint ..tiesiog bus idomu. tikiu kad bus ..o del 3D tiesiog na vaikiskai atrodod det prie filmo pavadinimo iskart ta 3D . tegu deda jau kai reklamuoja kino teatrui ..na norisi rimto pavadinimo rimtam filmui ir tiek, be 3D uzraso.

o merga tikrai gan panasi i Heatera is zaidimo .tas gerai. man SH3 kol kas idomiausias tikriausia is visu SH zaidimu . o siaip butu idomus filmas pvz pagal SH4 dali zaidimo sukurtas..su tuo kambariu ir ten mindfucku visu tuo ..na cia ideju be galo ..ziurint kaip jas kas igyvendins..

Kaip veiksmo filmai resident evil neblogi, bet kaip resident evil ekranizacija man kaip serijos megėjui tai pasityčiojimas, geriau būtų paėme įdėjai ir pritaike kokiai naujai filmų serijai pvz "Super Jovivich vs zombies and others" pavadine ir sau ramiausiai būtų štanpave ir leide, nes dabar tie kurie žino apie resident evil nemanau, kad labai patenkinti, o tie kurie nežino susidaro visai kitokia nuomone apie resident evil.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip veiksmo filmai resident evil neblogi, bet kaip resident evil ekranizacija man kaip serijos megėjui tai pasityčiojimas, geriau būtų paėme įdėjai ir pritaike kokiai naujai filmų serijai pvz "Super Jovivich vs zombies and others" pavadine ir sau ramiausiai būtų štanpave ir leide, nes dabar tie kurie žino apie resident evil nemanau, kad labai patenkinti, o tie kurie nežino susidaro visai kitokia nuomone apie resident evil.

kad ir kaip veiksmo filmai ne kokie.Pirma dalis tai nebloga dar,turėjo,įtampos,siaubo alice nepavirto į super alice.Filmas prasidėjo su sava atskira istorija tuo nesugadindama žaidimų visatos bendros istorijos,bet jau antroj dalį prasidėjo nesąmonės.Alice pavirto į super alice.Jinai vienintelė ką ji gali padaryti per filmus,nes kiti tiesiog miršta.

O kai įdėjo žaidimų veikėjus į filmą,tai irgi nieko gero.Kiekvienas žaidimo personažas nesielgia kaip personažas,jie tiesiog vardiniai veikėjai,jiems gali duot savo vardus ir bus tas pats,nieko nepasikeis.Jie taip neturi jokios įtakos istorijai ar ko nors svarbaus.Jie tiesiog ten.Kuo toliau,tuo daugiau alice svaigsta su savo kintetinėm super duper galiom ir t.t.Per afterlife pristatė las plagas virusą iš re4,bet nėra jokio paaiškinimo ,kaip ir viso kito.Galima tik ir rašyt ,ir rašyt kokie filmai prasti.Išjungus smegenis gal ir išeina pasimėgauti šiais filmais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Be ryšio atrodo,sakyčiau net blogiau už pirmą dalį atrodo.Net per žaidimą gal neužpuolą tavęs tiek priešų,ną išskyrus naujesnes,na bet jos nessiskaito :) o šiaip keista kad nepadarė kokio trailerio,o įdėjo be random sceną.Way to go.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas cia gerai su tuo filmu.as jau daugiau tikiuosi nei is naujo RE filmo.o sis treileris tik preview toks susuktas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

C'mon nesikabinėkit. Pritariu scalman. Pirmas filmas buvo nerealus, žiūrėsim kaip su antru bus. Jus kritikuojat filmus, kad jų tęsiniai yra niekam tikę, bet pamirštat, kad ir žaidimų tęsiniai jums taip pat nepatinka. Keičiasi paklausa, pasikeičia ir pasiūla. Aš pats nesu daug žaidęs RE ir SH žaidimus ir tiesą sakant nelabai esu susipažinęs su visa istorija, tačiau aš nesikabinėjau, kai mano mėgstamiausią seriją "Prince of Persia" perkėlė į ekranus, nors ekranizacija nepilnai atitiko lūkesčių. Žaidimai ir filmai yra du skirtingi dalykai, po kurių lieka skirtingos emocijos ir pasisemiama kitokia "patirtis". Mano manymu, taip ir turi būti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man super atrodo, butinai paziuresiu, ar kine ar per kompa, bet reiks pamatyt. Pirma dalis superine buvo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.