GYNGA

Klausk apie PS Vita, o mes tau atsakysim

Rekomenduojami pranešimai

Na ką galiu pasakyti paturėjęs vita kokią savaitę - labai džiaugiuosi, kad nusipirkau, man pats tas device'as geiminimui darbe per pertraukas. Geriausia funkcija mano manymu suspend'as, per sekunde išjungi per sekunde įsijungi ir akimirksniu tesi žaidimą. O ir žaidimų man dabar per akis vien iš nemokamų pakankamai. Tiesa gaila jog nėra vitai skirtos versijos GT, tik bendras PSP produktas. Turintiems PS+ tikrai nesuprantu tokio dalyko kaip neįsigyjimas, nes jau ir kainuoja kapeikos naujas truputi daugiau nei 600lt :) Normalūs telefonai brangiau kainuoja :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klausimas apie soul sacrifice, ar turi kazkokios itakos istorijai mano pasirinkimas issaugot ar paaukot bosus? Taip pat ar yra prasme ka nors issaugot? Dabar atrodo paaukojimas visada geresnis pasirinkimas, jeigu tik paaukosi darysi belekiek dmg o ginsies protingai atsidraukdamas ir naudodamas ginybinius skillus, tuo tarpu jeigu tik issaugosi turesi belekiek hp ir defence bet nedarysi jokio dmg ir neis progresuot. Ar as neteisingai suprantu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kvailas klausimas bet norsi paklausti ar butinai rekia tureti   maršrutizatoriu norint pasjunkti  ant vitos interneta?

jai  pvz     prie interneto jungesi nemokomoja wifi  zonojia :D  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kvailas klausimas bet norsi paklausti ar butinai rekia tureti   maršrutizatoriu norint pasjunkti  ant vitos interneta?

jai  pvz     prie interneto jungesi nemokomoja wifi  zonojia :D  

gali bet kur kur yra wifi. arba su 3g kortele.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maršrutizatorius butinas? pas mane ira tik wifi dejia nera 3g :( 

Na taip, reikia maršrutizatoriaus. Arba per kompą gali skleisti WI-Fi, jei jame yra Wi-Fi emm.. plokštė (?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku tada reiks isgyti   maršrutizatoriu arba plokste :)  aisku plokste  is finasines  puses  butu daug pigiau  isgyti negu 

maršrutizatoriu :)  gal kas zino kiek uzima persona 4 golden vietos? vita pirkau del  pagrine  j rpg zadimu aplmai del japoniskos produkcios

Redagavo miria

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku tada reiks isgyti   maršrutizatoriu arba plokste :)  aisku plokste  is finasines  puses  butu daug pigiau  isgyti negu 

maršrutizatoriu :)  gal kas zino kiek uzima persona 4 golden vietos? vita pirkau del  pagrine  j rpg zadimu aplmai del japoniskos produkcios

jeigu del jrpg tai 3ds daug geriau. galbut klystu, taciau kiek ziurejau tai nieko per daug neturi vita, jeigu turi prasau pasakyti pavadinimus nes ir mane domina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maršrutizatoriu gali apimti už ~50Lt naują, nėra jie brangūs. O Persona užima 3,26 GB, kaip tik dabar turiu įsirašęs :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi laimėjau aukcione Vita (labai džiaugiuosi pirkiniu), bet noriu paklausti vieno dalyko apie atminties korteles, nes jos nėra šioje komplektacijoje. Kam atminties kortelė yra reikalinga? Ar Vita turi savo (vidinės atminties) bent jau žaidimų save'am? Kokią geriausia pirkti atminties kortele 4, 8 ar 16 GB? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi laimėjau aukcione Vita (labai džiaugiuosi pirkiniu), bet noriu paklausti vieno dalyko apie atminties korteles, nes jos nėra šioje komplektacijoje. Kam atminties kortelė yra reikalinga? Ar Vita turi savo (vidinės atminties) bent jau žaidimų save'am? Kokią geriausia pirkti atminties kortele 4, 8 ar 16 GB? :)

1000 modeliai neturi vidines atminties, 2000 turi 1Gb.

4GB net nemastyk is tikro, nes uzteks vos 3 (AAA) zaidimam. 8Gb pats tas, bet vistiek man mazoka butu. 16GB pats tas, jei megsti digital ir/arba is PS+ daug zaidimu turi prisirinkes. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1000 modeliai neturi vidines atminties, 2000 turi 1Gb.

4GB net nemastyk is tikro, nes uzteks vos 3 (AAA) zaidimam. 8Gb pats tas, bet vistiek man mazoka butu. 16GB pats tas, jei megsti digital ir/arba is PS+ daug zaidimu turi prisirinkes. :)

Neturiu PS+ ir nelabai galvoju apie digital, tai ką tada patartum? :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

8gb;) 4 vistiek neuzteks (nebent tu vita planuoji tureti tik del 2-3 zaidimu), o kainos skirtumas minimalus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

8gb;) 4 vistiek neuzteks (nebent tu vita planuoji tureti tik del 2-3 zaidimu), o kainos skirtumas minimalus :)

O tai reikia instaliuoti žaidimus, kad juos galėtum žaisti iš tos kortelės (žaidimo kortelės)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia, bet yra update failai, daug nemokamu zaidimu/aplikaciju ir (galbut) noresi video/muzika keltis i vita:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.