GYNGA

Klausk apie PS Vita, o mes tau atsakysim

Rekomenduojami pranešimai

Nereikia, bet yra update failai, daug nemokamu zaidimu/aplikaciju ir (galbut) noresi video/muzika keltis i vita:)

Dėkui, už informaciją. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įdomu man pasidarė
ar galėčiau žaisti JP žaidimą digital, taigi pasijungiu aš ps3 su JP acc, nusiperku žaidimą ir parsisiunčiu į ps3, pasijungiu PS Vita per USB laida prie ps3, įsikeliu žaidimą į ps Vita, ar galėsiu žaisti su UK acc ta žaidimą ? 

@Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu man pasidarė

ar galėčiau žaisti JP žaidimą digital, taigi pasijungiu aš ps3 su JP acc, nusiperku žaidimą ir parsisiunčiu į ps3, pasijungiu PS Vita per USB laida prie ps3, įsikeliu žaidimą į ps Vita, ar galėsiu žaisti su UK acc ta žaidimą ? 

@Tii

Nepavyks, nes žaidimas bus surištas su Jap acc, tai nebet resetinsi vita, isimesi kita korta ir prisijungsi su Jap acc, as jau bandziau sita su USA acc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galima ant kito acc žaisti, jei yra parsiųstas ant savo pagrindinio acc taip, kaip su PS3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@girgitaz tikrai nesiruošiu resetinti, tada teks brangiau mokėti ir iš JP atsisiųsti žaidimo kortele tada jau nors ant savo uk acc žaisiu ,galvojau su digital versija išeis :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu man pasidarė

@Tii

Ne, taip neveikia:/

Ar galima ant kito acc žaisti, jei yra parsiųstas ant savo pagrindinio acc taip, kaip su PS3?

Negalima.

@girgitaz tikrai nesiruošiu resetinti, tada teks brangiau mokėti ir iš JP atsisiųsti žaidimo kortele tada jau nors ant savo uk acc žaisiu ,galvojau su digital versija išeis :(

http://uk.ign.com/wikis/ps-vita/How_to_Switch_PSN_Accounts_on_PlayStation_Vita

Guide'as kaip viska padaryti. Del to ir turejau Vita TV ir kelias vitas, kad sito isvengti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ketinu  isgyti  Conception 2 arba  Demon Gaze tik beda kad nekaip nepsiprendiu kuri imti gal kas zaidete sios zadimus kad ir demo   :( tai butu smagu isgirsti nomone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėčiau taip dabar pasakyti

• PS3 turi tikrai daug laisvės ,nū kaip sakoma ne vienus metus buvo updeitintas 
  • PS4 kaip ir turi laisvės bet ne tiek kiek ps3, norėtųsi daugiau nū bet su naujais update gausim
  • PS Vita tai labai mažai laisvės duota, labai suvaržyta inai yra

Nū bet jei jau taip, tai ką beliks tada žaidimus pirkti kortelei o ne Digital, tikrai nenumirsiu dėl tokios situacijos ant PS Vitos 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ps3 yra skirtas seimai, del to gali tureti daug useriu ir skirtingus accountus, o vita skirta vienam zmogui tad nepalaiko tokiu dalyku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas perkate zadimus is   play-asia ir galetumet pasposkoti ar ten viskas ok? kaip su siuntu pristimu ?

per kiek laiko pristato ? ir taip toliau :)

Redagavo miria

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas perkate zadimus is   play-asia ir galetumet pasposkoti ar ten viskas ok? kaip su siuntu pristimu ?

per kiek laiko pristato ? ir taip toliau :)

Viskas ok, pirkau nemazai kartu, man ateina labai ivairiai, per 2 savaites kazkur, bet as gyvenu UK.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o muitai nesidrasko ten? jug kinu pardotuve :)

Priklauso nuo sekmes, bet Lietuvoje 90% atveju muitine susiziuri. UK nelabai apsikrauna dazniausiai.

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jai as uz zadima moku      113.24  tai kiek uz muita galetu nuplesti    Lietuvoje  kietinu  pirkti mind zero  us

nes  europai vel bus  suknistas  digital :dwn: 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.