Patinas

Del cpu

Rekomenduojami pranešimai

Taigi iskilo problema. CPU įjungus žaidimą "League of Legends" būna 100% užkrautas ir FPS nukrenta iki 5-20. Žaidžiant ant very low nieko nesikeičia (šeip ankščiau jokio laggo nebūdavo per jokį game). Dabar kuo ilgiau losiu tuo didesnis lagas darosi (bent jau taip panasu). Pas mane pajunktas tik vienas procesorius is dvieju(corai lygtais). Jeigu pajungiu juos abu tai man po kiek laiko kompas issijungia ir raso "Critical cpu temperature". Taigi kaip galėčiau susitvarkyti tokias nesamones su CPU? Gal naujo aušintuvo reikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prasivalik dulkes visas is PC

Gali but kad ant CPU vintiletoriau daug dulkiu yra

O gal tiesiog reikia pakeisti pasta nuo CPU

Bet aisku visa tai padarius tikrai maziau kais tau CPU

Bet pradziau siulau tau dulkes pilnai issivalyti

Nes jei seniau viskas ok buvo , lieka tada tik dulkes kaltos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi iskilo problema. CPU įjungus žaidimą "League of Legends" būna 100% užkrautas ir FPS nukrenta iki 5-20. Žaidžiant ant very low nieko nesikeičia (šeip ankščiau jokio laggo nebūdavo per jokį game). Dabar kuo ilgiau losiu tuo didesnis lagas darosi (bent jau taip panasu). Pas mane pajunktas tik vienas procesorius is dvieju(corai lygtais). Jeigu pajungiu juos abu tai man po kiek laiko kompas issijungia ir raso "Critical cpu temperature". Taigi kaip galėčiau susitvarkyti tokias nesamones su CPU? Gal naujo aušintuvo reikia?

koks CPU. kokia motina. kokia GPU. kiek ramu. kokie win?. pries kiek laiko instalinti? gal reikia tiesiog parasivalyt jau ir pati kompa nuo slamsto viso kuris gruzina pati kompa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perrasiau windowsus, as irgi taip maniau is pradziu. Hardware : Geforce 9600 GT, motka: P5B-VM SE, 5gb ram, intel core 2 duo processor.

Issivaliau dulkes, niekas nepasikeite. Siurbiau su siurbliu ju daug neliko. O tai gal ta pasta keisti reikia?

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perrasiau windowsus, as irgi taip maniau is pradziu. Hardware : Geforce 9600 GT, motka: P5B-VM SE, 5gb ram, intel core 2 duo processor.

Issivaliau dulkes, niekas nepasikeite. Siurbiau su siurbliu ju daug neliko. O tai gal ta pasta keisti reikia?

na tai jau kazkas su cpu ausinimu grynai cia. vintikas jo geras ? o kiti geimai eina gerai ,tik sitas ?

na pamegink gali pasta pertept .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Battlefiel 3 pabandziau tai ant low mazdaug 10-20fps ne daugiau tikrai. Dar toks indie tipo žaidimukas "Age of Stones" kuriam tikrai daug nereikia irgi lagindavo (dažniausiai po kažkiek laiko palošus). Del ventiliatoriaus nežinau ne aš surinkėjau. Dar verta pasakyti, kad pc 3,5m senumo kažkur.

Redagavo Patinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal man patartumete ji pakeisti is viso? (kaip blogiausia dali pc ar panasiai) nes planavau atsinaujinti kažką o pavyzdžiui "canirunit.com" rodo kad mano procesorius jau atgyvenes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Intel Core Duo CPU 2.66GHz, bet jeigu abu branduolius pajungiu tai perkaista procesorius. Jeigu dar su tokiu procesoriumi išgyvenčiau apie 1-2 tai atsinaujinčiau tik ventiletoriu (dar prieš tai pabandyčiau susitvarkyti taip kai siūlėt)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Intel Core Duo CPU 2.66GHz, bet jeigu abu branduolius pajungiu tai perkaista procesorius. Jeigu dar su tokiu procesoriumi išgyvenčiau apie 1-2 tai atsinaujinčiau tik ventiletoriu (dar prieš tai pabandyčiau susitvarkyti taip kai siūlėt)

Nusipirk toki headsinka http://www.skytech.lt/cooler-master-cooler-hyper-tx3-evo-136611561155775fm1am3am3am2am2-p-90819.html ir tikrai nekais su 2 corais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti kad ausintuvo radiatorius blogai prisispaudes prie cpu plokstumos, ir mazo silumos atidavimo pavirsiaus pasekoje jis smarkia ikaista ir del to automatiskai mazina apsukas (suprask taktini dazni), kas savo ruoztu salygoja nasumo kritima. Joks ausintuvas (net ir stock) neturetu taip prastai ausinti, tad tia bus arba ausintuvo defektas, arba prastas darbas ji dedant ant cpu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.