scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

Aš pats turiu laptopa tai čia ne man reikia. Draugas nori pirkti lizingu tai jis neapsisprendęs ar stacionarų ar laptopą

Tai jau tegu laptopą ima, nes normalaus gaming PC surinkto nerasi, nebent skelbimuose mačiau kelis gerus. Be to laptopuose mažesnė rezoliuciją, tai lengviau žaidimus paveš ir bus nešiojamas kompas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

reikia imt ko reikia siaip. pvz man reikia laptopo as zinau kodel jo reikia o ne staciko. tai neimsiu stacionaro nesvarbu kad jis bus specais geresnis. stacikai dar turi viena ikiru minusa tai uzima tu savo visu fanu , kai tuo tarpu lapas ten dirbtu beveik stealth. kambario pc girdisi ir kambari kitam ir virtuvej.. nes jam reikia atsivesinti ..garsiai uziant..

:fuuu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki noreciau jusu patarimo situo kompiuteriu:

Modelis: HP Business Desktop KP721AV

Procesorius: Intel® Core™2 Duo E8400 / 3.00 GHz (Dviejų branduolių)

Darbinė atmintis: 2 GB DDR2 800 Mhz

Diskinis kaupiklis: 164 GB / 7200 RPM / SATA 3Gb/s / 8MB

Optinis įrenginys: LG (DVD+RW / DVD - RW / DVD-RAM) / LightScribe

Vaizdo plokštė: Graphics Media Accelerator 4500

mano dabartinis yra:

Modelis: HP compaq dx6120

Procesorius: intel pentium 4 3ghz

Vaizdo plokste: amd x100\500\1000 series

Atmintis: 1gb ram ddr2

tiksliau negaliu pasakyti kadangi negaliu prie jo preiti

mano dabartinis kompiuteris sugedo todel noriu naujo mano klausimas butu kiek sis kompiuteris butu geresnis negu mano dabartinis? jo as noriu smulkiam geiminimui kaip league of legends jei kas zinote kiek fps isvystitu sitas kompiuteris butu gerai zinoti :)

Redagavo Mwps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki noreciau jusu patarimo situo kompiuteriu:

Modelis: HP Business Desktop KP721AV

Procesorius: Intel® Core™2 Duo E8400 / 3.00 GHz (Dviejų branduolių)

Darbinė atmintis: 2 GB DDR2 800 Mhz

Diskinis kaupiklis: 164 GB / 7200 RPM / SATA 3Gb/s / 8MB

Optinis įrenginys: LG (DVD+RW / DVD - RW / DVD-RAM) / LightScribe

Vaizdo plokštė: Graphics Media Accelerator 4500

mano dabartinis yra:

Modelis: HP compaq dx6120

Procesorius: intel pentium 4 3ghz

Vaizdo plokste: amd x100\500\1000 series

Atmintis: 1gb ram ddr2

tiksliau negaliu pasakyti kadangi negaliu prie jo preiti

mano dabartinis kompiuteris sugedo todel noriu naujo mano klausimas butu kiek sis kompiuteris butu geresnis negu mano dabartinis? jo as noriu smulkiam geiminimui kaip league of legends jei kas zinote kiek fps isvystitu sitas kompiuteris butu gerai zinoti :)

geresnis tas pirmas vien del dual core. bet nepazaisi irgi tu su juo su tokiu gpu. reiktu atskirai kokia 200-250 lt gpu pasimt nors.

jei pirkt ana tai nzn ar verta is tikro. ziurint kokia kaina . bet jei nenori gpu papildomai pirkt tai gal geriau jau nauja AMD APU pasimt. nereiks gpu ir galesi geimint vidutiniskai daug maz viska.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geresnis tas pirmas vien del dual core. bet nepazaisi irgi tu su juo su tokiu gpu. reiktu atskirai kokia 200-250 lt gpu pasimt nors.

jei pirkt ana tai nzn ar verta is tikro. ziurint kokia kaina . bet jei nenori gpu papildomai pirkt tai gal geriau jau nauja AMD APU pasimt. nereiks gpu ir galesi geimint vidutiniskai daug maz viska.

jo kaina 380 lt o del zaidimu tai man visokiu battlefield 3 ar dar kokiu nereikia as turiu xbox 360 ir man pakanka jame zaidimu sita perku pagrindinai del league of legends mano dabartinis kompas pavilko lol ant kokiu 20-25 ar kartais daugiau fps butu gerai suzinoti ar sis pavilks taipat ar geriau.(nenoriu visko and high visada zaidziau ant lowest ir tiesa sakant pripratau bet papildomus dar 250 isleisti butu didelis nuostolis kisenei :D)

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-kompiuteri-amd-athlon-dual-core-3800-16527144.html

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/galingas-kompiuteris-pramogoms-16549912.html

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/nebrangus-stacionarus-pc-16551594.html gal kuris is siu butu geresnis pasirinkimas?

Jei tas kompiuteris pasirodys blogas gal kas galetumet padet issirinkt kompiuteri iki 400Lt zinoma ne nauja (zinau kad tokiu nebuna bet gal kas zinot koki)

Redagavo Mwps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

400 uz ana per daug sakyciau. uz ta kita is skelbimus tai na ..gal ..bet kazkaip pirkt tokias senienas tai...

pasimi tokias naujas dalis :

Motina - 145 lt

AMD A4 X2 5300 - 151 lt

4GB 1600MHz DDR3 - 105 lt

PSU gal tiktu ir senas bet jei ne galima pakurt bet kokiu pigiu apie 40 lt butu.

HDD ir kitus dalykus nuo seno pc pasijungtum. irgi tik 400 lt gautusi. kam tas senienas pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

400 uz ana per daug sakyciau. uz ta kita is skelbimus tai na ..gal ..bet kazkaip pirkt tokias senienas tai...

pasimi tokias naujas dalis :

Motina - 145 lt

AMD A4 X2 5300 - 151 lt

4GB 1600MHz DDR3 - 105 lt

PSU gal tiktu ir senas bet jei ne galima pakurt bet kokiu pigiu apie 40 lt butu.

HDD ir kitus dalykus nuo seno pc pasijungtum. irgi tik 400 lt gautusi. kam tas senienas pirkt.

matai mano kompas turejo labai daug problemu ir baigesi tuo kad jis veikia labai garsiai uzdamas kazkuris is ventiliatoriu negerai veikia tad as bijau kisti galingesniu negu dabar yra i ji nes dar susvils poto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai PSU paimk nauja irgi. o ten tos senos gpu ir garsiai uz ir ims nemazai W o greicio nebus . o jei su integruotom senom gpu tai ten isvis .. :unhappy: na jau galima pridet ir uz ta PSU 50 lt tuos ir viskas daugiau nieko nereikia. kad ir be korpuso viska sujungus naudot galima .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai PSU paimk nauja irgi. o ten tos senos gpu ir garsiai uz ir ims nemazai W o greicio nebus . o jei su integruotom senom gpu tai ten isvis .. :unhappy: na jau galima pridet ir uz ta PSU 50 lt tuos ir viskas daugiau nieko nereikia. kad ir be korpuso viska sujungus naudot galima .

Tai gal galetum koki PSU man zaliakui numest? :D

Labai dėkui uz tokia didele pakalba

Isiaiskinau kad uzia motinines ventiliatorius o kadangi keisiu motinine tai naujo Psu reikes ar nelabai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurint kokia desi motina. ir kokie PSU turimo pajungimai yra. sunku pasakyt kokio senumo ir koks ten pas tave psu su kokiais pajungimais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurint kokia desi motina. ir kokie PSU turimo pajungimai yra. sunku pasakyt kokio senumo ir koks ten pas tave psu su kokiais pajungimais.

Mano maitinimo blokas yra bms 300x 350W Redagavo Mwps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vistie cia neaisku tas . liaudiskai kalbant seno PSU tas kistukas gali but per trumpas naujesniai motinai. ir kokia kita desi motina reik zinot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vistie cia neaisku tas . liaudiskai kalbant seno PSU tas kistukas gali but per trumpas naujesniai motinai. ir kokia kita desi motina reik zinot.

tai desiu sita ta kuria man pats siulei MB AMD A55 SFM2 MATX/FM2A55M-VG3 ASROCK Redagavo Mwps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.