scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

jai jis jau turi FX tai keist ji kad ir i ta galingiausia 8 serija kazi ar verta. na bet cia butu pigiausias keitimas aisku. nes inteliui reiktu jau ir motinos uz bent jau 170lt kazkur. o siaip geimint i5 labai gerai . 3570k verta tik jei darys OC,jei ne tai neverta imt brangesnio ,uztenka ir 3350p. idomu koki jis dbr turi .na ju nera daug tai kad ir 4 serija FX . jei 4100 prasciau bet jei 4300 tai negalvociau kad verta keist cpu isvis. galima galvot apie dual gpu , na variantu ivairiu. reikia viska gerai apgalvot. nes pasikeitus visa cpu po to paaiskes kad gaus jis ten 8 fps daugiau tik. o tai realu visai.

Pas jį, man atrodo, panašus PC į mano: AMD FX 4100, Radeon 7850, 8 Gb RAM (kažkas tokio). Vertėtų jam pasikeisti į Intel, o RAM ir GPU pasilikti tokią pat? Nes kažkaip jam žaidimai sakė nelabai eina, BF3 MP išvis lag, o skaičiau, jog Intel žymiai geresni žaidimuose. Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Na aš čia tik parašysiu, ką aš nusipirkau už 1700 Lt, gal kas susidomės. Reikėjo laptopo su didesniu ekranu, daugiau darbui su Photoshop'ų (MacBook tik 13" turiu :(). Tai susiradau gan neblogą laptopą su 15,6 HD LED ekranu - Acer Aspire V3-571G. Jame: Intel i5-3210M 2,5 GHz, 4 GB RAM, 500 GB HDD, GeForce 630M 1GB vaizduškė. Galiu pasakyti, kad kompiuteris tikrai yra neblogas, bet darbui su Photoshop'u įsidėjau dar 4 GB ramų papildomai, kad 8 GB būtu, nes šiek tiek lagino prie 4 GB, bet žaidimai eina kuo puikiausiai. Medal of Honor Warfighter ant High nustatymų, FarCry 3 irgi ant tikrai aukštų, mėginau ir BF3, GTAIV, NFS Shift 2 ir kitus žadimus, tai veikia be priekaištų. Baterija laiko virš 2 valandų.

Taigi išviso už laptopą sumokėjau 1700 Lt + 89 Lt (už 4 GB DDR3 ramus) ir džiaugiuosi savo pirkiniu. Tačiau viena bėda (arba aš nemoku nusistatyti) - ant touchpad'o (tos laptop integruotos pelytės) neveikia scroll'as, bet aš jo ir nenaudoju, nes turiu bevielę pelytę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas jį, man atrodo, panašus PC į mano: AMD FX 4100, Radeon 7850, 8 Gb RAM (kažkas tokio). Vertėtų jam pasikeisti į Intel, o RAM ir GPU pasilikti tokią pat? Nes kažkaip jam žaidimai sakė nelabai eina, BF3 MP išvis lag, o skaičiau, jog Intel žymiai geresni žaidimuose.

na vertetu del to kad gauti daugiau fps. aisku FX su motina gal pavyktu parduot . 4100 nera geras cpu .jau i3 intel geriau . o va 4300 visai kitas rekomendacijas turi. jis renkamas kaip geriausiu gaming cpu eina kartu su i3. na uz kaina ir performance santyki.

Ne į temą

Na aš čia tik parašysiu, ką aš nusipirkau už 1700 Lt, gal kas susidomės. Reikėjo laptopo su didesniu ekranu, daugiau darbui su Photoshop'ų (MacBook tik 13" turiu :(). Tai susiradau gan neblogą laptopą su 15,6 HD LED ekranu - Acer Aspire V3-571G. Jame: Intel i5-3210M 2,5 GHz, 4 GB RAM, 500 GB HDD, GeForce 630M 1GB vaizduškė. Galiu pasakyti, kad kompiuteris tikrai yra neblogas, bet darbui su Photoshop'u įsidėjau dar 4 GB ramų papildomai, kad 8 GB būtu, nes šiek tiek lagino prie 4 GB, bet žaidimai eina kuo puikiausiai. Medal of Honor Warfighter ant High nustatymų, FarCry 3 irgi ant tikrai aukštų, mėginau ir BF3, GTAIV, NFS Shift 2 ir kitus žadimus, tai veikia be priekaištų. Baterija laiko virš 2 valandų.

Taigi išviso už laptopą sumokėjau 1700 Lt + 89 Lt (už 4 GB DDR3 ramus) ir džiaugiuosi savo pirkiniu. Tačiau viena bėda (arba aš nemoku nusistatyti) - ant touchpad'o (tos laptop integruotos pelytės) neveikia scroll'as, bet aš jo ir nenaudoju, nes turiu bevielę pelytę.

taip laptopai geri eina siom dienom ir geimint tinkami. bet galima rast ir geriau dar uz 1700 mazdaug. AMD apu su 7670m gpu. ir net dual gpu galima iskast gerai paieskojus. kad ir kaip butu iki 2k laptopai dabar pilnai gaming aparatai jei zinai ka imt.

o Acer tai visalaik buvo pigiau uz visus kitus ir geresniu specu.

cia geras pirkinys ,svarbu kad laikytu Aceris. neperkaitink.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na vertetu del to kad gauti daugiau fps. aisku FX su motina gal pavyktu parduot . 4100 nera geras cpu .jau i3 intel geriau . o va 4300 visai kitas rekomendacijas turi. jis renkamas kaip geriausiu gaming cpu eina kartu su i3. na uz kaina ir performance santyki.

O kaip dėl to naujo kažkokio išleidimo, kur Intel išleis birželį? Verta laukti ar geriau dabar imti 3350P?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip laptopai geri eina siom dienom ir geimint tinkami. bet galima rast ir geriau dar uz 1700 mazdaug. AMD apu su 7670m gpu. ir net dual gpu galima iskast gerai paieskojus. kad ir kaip butu iki 2k laptopai dabar pilnai gaming aparatai jei zinai ka imt.

o Acer tai visalaik buvo pigiau uz visus kitus ir geresniu specu.

cia geras pirkinys ,svarbu kad laikytu Aceris. neperkaitink.

Na garantija yra trim metam, tai tas yra labai gerai. Iš didmenos kito už panašią kainą nebuvo, tad teko rinktis iš dviejų, bet pasilikau prie šio. Jo Acer pigūs gan, bet tikrai geri manau. Turiu nusipirkęs ir tokį padą su ventiliatoriumi, tad nelabai ir kaitinu žaisdamas manau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Eina sau... Gerulis. Modelis tai toks pat kaip mano. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet Aceriai nestovi arti kai galima rast kazkur uzkistu tokiu perliuku A10 apu , 8gb ram , 1tb HDD ir dual gpu 7670M/7660G. 1,784 lt.

http://www.pigiaunerasi.lt/katalogas/computing/notebooks/71706-hppaviliong6-2239sr-c4m09eaacb.html

Ne į temą

Eina sau... Gerulis. Modelis tai toks pat kaip mano. :)

ne visai. cia i3 ,pas tave i5. ir butent tavo darbam labiau reikia cpu ir ram.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ne visai. cia i3 ,pas tave i5. ir butent tavo darbam labiau reikia cpu ir ram.

Tai va sakau, pas mane su 4 GB photoshopas ant didesnių failų jau stikdavo, o dabar ir su After Effects galiu net dirbt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O apsimoka imti 3570 arba 3350P, jei GPU Asus Radeon 7850 2 Gb? Draugautų jie?

daugiau uz FX 4100 ? tai aisku daugiau rautu . kiek daugiau cia va klausimas. sunku rast panasiu testu nete. jei testuoja cpu dazniausia ideda maximalia gpu o jei gpu tai superini cpu ir todel na sunku kazka is tikro suprast. bet kad pageretu tai aisku. tik neaisku ir sukisti pinigai butu verti to pagerejimo galutiniam procese.

Ne į temą

Tai va sakau, pas mane su 4 GB photoshopas ant didesnių failų jau stikdavo, o dabar ir su After Effects galiu net dirbt...

tai jo ramai gerai. kitur jau gali iskart rast su daugiau ramu lapus iki 2k buna ir su 6gb ar 8gb netgi. ir realiai pc stacionara nelabai surinksi uz tokia kaina kad veztu taip zaidimus gerai. nes rezos nepakelsi daugiau nei leidzia ekranas. todel viskas skraido.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daugiau uz FX 4100 ? tai aisku daugiau rautu . kiek daugiau cia va klausimas. sunku rast panasiu testu nete. jei testuoja cpu dazniausia ideda maximalia gpu o jei gpu tai superini cpu ir todel na sunku kazka is tikro suprast. bet kad pageretu tai aisku. tik neaisku ir sukisti pinigai butu verti to pagerejimo galutiniam procese.

Nu turėtų pagerėti performance, nes jam dabar lagina BF3, o draugas su tokia pat GPU ir 3350P lošia be problemų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu turėtų pagerėti performance, nes jam dabar lagina BF3, o draugas su tokia pat GPU ir 3350P lošia be problemų.

tai pageres aisku.nes dedamas geresnis cpu. konsoles viska veza isvis be problemu :melvin: PC= problem :sit:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai pageres aisku.nes dedamas geresnis cpu. konsoles viska veza isvis be problemu :melvin: PC= problem :sit:

Tai tikriausiai pasiūlysiu jam imti 3350P, nes dar 7850 2 Gb ir 8 Gb RAM neblogas derinys gaunasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tikriausiai pasiūlysiu jam imti 3350P, nes dar 7850 2 Gb ir 8 Gb RAM neblogas derinys gaunasi.

na jo geras pasiulymas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.