scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Neapsisprendžiu kurį laptopa imti. Šis - http://www.1a.lt/spe...sm_i7/12894535/ galingas, turi i7, bet šis Acer modelis turi full hd ir 17,3 coliu ekrana ir dvigubai galingesne gpu-nvidia 650m - http://www.bigbox.lt/Kompiuteriai-ir-ju-komponentai/Nesiojami-kompiuteriai-priedai/Nesiojamieji-kompiuteriai/ACER-Aspire-V3-771-17-3-i5-3210M-6GB-750GB-GeForce-GT-650M-LINUX.html#top . Aišku imčiau antrąjį variantą, bet kiek esu girdėjęs Acer nėra labai patikimas gamintojas ir t.t. Ką jūs manot?

Butent.pasirink kas geriau kurejas ar duomenys.taip acer neretai turi perkaitinimo problemu.bet gali ir veikt be prob aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Butent.pasirink kas geriau kurejas ar duomenys.taip acer neretai turi perkaitinimo problemu.bet gali ir veikt be prob aisku.

GPU Acer'io dvigubai galingesnė nei Asus'o. Sunku apsispręsti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o man atrasysit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GPU Acer'io dvigubai galingesnė nei Asus'o. Sunku apsispręsti.

Na jo gpu gera ten.turetu gerai uzkaitint jau toks gpu.toks jau stalinis kompas, didelis,sunkus ir galingas. Uz 2k gali rast aceri su 640 gpu.irgi padorus.

tikeciau sekme ir imciau aceri manau :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jo gpu gera ten.turetu gerai uzkaitint jau toks gpu.toks jau stalinis kompas, didelis,sunkus ir galingas. Uz 2k gali rast aceri su 640 gpu.irgi padorus.

Jo. Žiūrėjau yra galingų acer modelių, bet jie manęs kažkaip netraukia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo. Žiūrėjau yra galingų acer modelių, bet jie manęs kažkaip netraukia...

Is grozio tai tie nauji HP grazus su naujais.AMD apu ir dual gpu. Irgi 2k

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is grozio tai tie nauji HP grazus su naujais.AMD apu ir dual gpu. Irgi 2k

Man grožis nelabai rūpi. Tiesiog jau senai turi tokią nuomonę, kad acer nieko gero :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man atrasysit?

Lol aha.pirmai tau ir rasiau . Neverta sakiau.pazek yra pan asus tik su 630 gpu.tai ana geriau imt.jqi jau nori butinai asus.

Man grožis nelabai rūpi. Tiesiog jau senai turi tokią nuomonę, kad acer nieko gero :D

Bet yra kas normaliai naudoja pats turejau senais.laikais dar aceri kai tik pasirode dual corai.tada buvo zveris.laike padoriai.nesiskundziu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok, buvo po mano posto dar 1 todel pagalvojau kad ne man, o kita parasei tuo metu kai as rasiau

o koki pc patartum max iki 2k Lt?

Redagavo pspgamer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok, buvo po mano posto dar 1 todel pagalvojau kad ne man

o koki pc patartum max iki 2k Lt?

Nu iki 2 k tai tik aceriai su padoriais duomenim ir tas HP kur cia buvo daug kartu siulytas.biski pasikask atgal postais,rasi. Realiai iki 2k tai butent ta ir siulyciau pirkt o ne acerius.ir su masyviu 1tb hdd.ram per akis.gpu puse superine.gal cpu ne tokie geri kaip intel, bet pripazinkim kad geiminam ant lapu visi, jei tik galim. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar tik galvojant rinktis nauja sistema ,arba tobulinant jau turima I geresne ,vertetu pagalvot ir apie ka tik pasirodziusius jau prekyboj pilnai naujus AMD Trinity desktopinius variantus.

Nuotrauka

Nuotrauka

pats galingiausias A10-5800K kaina prilygsta intel i3 (bent jau UK), o performance jei sudejus cpu ir gpu zaidimuose prilygsta i5. aisku be papildomos gpu tai siam neprilygs joks intelis .net ir galingiausias i7. tiesiog neuztenka gpu galios kokia siulo cia. na ir kam jos uztenka realiai. ogi pasileist Metro 2033 siai dienai ant medium nustatymu 1280x1024 rezoj ,ir tame gaut apie 31fps. aisku viskas pagereja jei dar naudot dual gpu,pridet tokia gpu kuria palaiko sie APU ir gaut beveik dviguba performance tada jau.

tik jam reikia ir naujos motinos jau FM2.

realiai galingiausio trinity kaina beveik vienoda jau dabar su praeitos kartos Liano galingiausiu A8-3870k.ir tai gana idomu kad taip pigiai pasileido cia nauji APU. galima paimt uz £88 mazdaug si zveri. tiek pat panasiai ir i3 kainuoja tike ivy tiek sandy variantai.

Nuotrauka

cia siek tiek paOC'intas

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

geriausia butu taip naudot

Nuotrauka

bet jei gali ipirkt bent jau AMD 7770 , tai croosfirint net nereiks. nebent yra bapkiu tik ant 6670 ,kuri kainuoja apie 200 lt , kai 7770 tokia pradine padori geimine korta jau apie 400. ir rezultatas atitinkamas. tik keista kodel naujas APU nesicrossfirina su 7 serijos gpu,o su senom :npoker:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

jei gal isau leisti ipirkt tik 6670 gpu ,tada aisku geriau ja porinti su siuo nauju APU,o ne su intel.

Nuotrauka

OC su standartiniu fanu ..that's cool :spiderp:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=kLVrumedUOQ&feature=channel&list=UL

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nauju AMD trinity labia geros OC'inimo galimybes kaip matosi.

A10-5800K pakeltas iki 1.956 v. su liquid nitrogen ausinimu pasieke 7,3ghz atjungus 2 is 4 coru.

oru ausinamas pakeltas iki 1.616 v. pasieke 5,1ghz su visais 4 corais

NuotraukaNuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.