scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

Dėl 60fps pasigailėsi. 1440p neatpirks to ką prarasi.

Gal gali paaiskinti ka turi omeny pasigailesiu del 60fps??tipo nematysiu tu kadru and 1440p 60hz taip kaip db matau ant 144hz full hd??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pvz as ant savo moniko nusistatau 60hz tai man rėžia akis, o ant 144hz geriau man, ne vien tik žaidime bet ir naršykliai man geriau negu su 60hz, žaidimuose irgi jaučiasi, tai tau spręsti pigūs 1440p Monikas su 60hz ar brangesnis su 144hz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man siulo priemoka is mano puses,bet manau nekeisiu nes full hd su 144hz man pilnai uztenka,del to ir pirkau su 144hz,nes zinau kad 60hz ar ant 1440 ar ant 4k duos per akis,o su 144 lb brangu db,uz tai ir iskeliau klausima ar apsimoka keisti rezoliucija bet mazinti hz,matau kad nea..Aciu uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu tu losi 144fps,tai neapsimoka,bet jei losi ir isgauni 60-70fps,tai nera tikslo sedet su 144hz monitoriumi,geriau jau 1440 ir 60hz,bet is kitos puses,jeigu tu isgauni tik 60-70 su FHD,tai 1440p neisgausi ne 40fps :D tai kaip irgi nera tikslo keisti :D beto,ta 1440p jauciu dar ir iki 70hz gal gali pasigerint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar reik žiūrėti kokia vaizdo korta, nes ant 1440p tikrai jau galingos reik vaizdo kortos kaip ir ant 4k, nes nuo fhd pereiti ant 1440p ir kad turėti gerus fps, nes labai kerta per fps, pvz su gtx 1060 6gb ant 1440p tikrai maži fps bus kai ant fhd bus aukštį, aišku dar nuo žaidimo priklauso kokia ten optimizacija yra, aišku su gtx 1070 jau geriau tas pats ir su 1080 ir 1080ti, aišku geriausiai būtų su gtx 1080 eiti į aukštesnę reza, pvz mano draugas sėdi su gtx 1080 ant 1080p 144hz g-sync 27 colių, ir jam labai gerai, sakiau jam imk tada 1440p Monika, sako man geriau su fhd moniku, geresni fps, aišku kaip sakiau kiekvienam skirtingai, pvz aš dabar net nenoriu 4k moniko, nes tikrai reiks eset su kokiomis 2 vaizdo kortom, o dabar kai ant PC žaidimai dažnai būna su bloga optimizacija, plius sli ne ant visų žaidimų gerai veikia, net kartais blogiau ne su viena vaizdo korta žaistum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal gali paaiskinti ka turi omeny pasigailesiu del 60fps??tipo nematysiu tu kadru and 1440p 60hz taip kaip db matau ant 144hz full hd??

ta prasme kai žaidi/dirbi su 144Hz moniku ir persėdi prie 60Hz tai tas 60Hz toks š gabalas kad net verkt noris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane gtx 1080,kolkas manau dar minimum

metus pabusiu kaip yra,veliau bandysiu keisti i naujesne korta ir 1440 arba 4k monitoriu,kolkas uztenka per akis,man zaidimai rodo 70-100 fps ant ultra,tai tada nera ko keisti i ta monika,tiesiog norejau suzinot,aciu

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane gtx 1080,kolkas manau dar minimum

metus pabusiu kaip yra,veliau bandysiu keisti i naujesne korta ir 1440 arba 4k monitoriu,kolkas uztenka per akis,man zaidimai rodo 70-100 fps ant ultra,tai tada nera ko keisti i ta monika,tiesiog norejau suzinot,aciusvarbioaus

svarbiausia pastovus FPS skaicius ir geras frame pace'ingas zaidimuose o ne kiek monitorius Hz. kartais net geriau 30fps nei 144fps kuris nesilaiko ir sokineja.teko paciam susidurti su tokiais dalykais,nieko nera blogiau.

bet ziurint kad tu tokia korta turi,tai tikrai jau prasosi suolio,o jei dar geresne pirksi,tai jau gali ieskoti ir kokia 1440p ir 120hz monitoriaus jei tau hz svarbiausia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip jum hz maniakam tada konsoles losiasi taip po tu visu kietu moniku ? Siaip idomu . Aisku kad pamacius kas geriau nieks nenori gryzt prie to kas blogiau. Reza tikrai dar ne viskas..ziurint ir is kokio atstumo ir i koki ekrana ziuresi

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip jum hz maniakam tada konsoles losiasi taip po tu visu kietu moniku ? Siaip idomu . Aisku kad pamacius kas geriau nieks nenori gryzt prie to kas blogiau. Reza tikrai dar ne viskas..ziurint ir is kokio atstumo ir i koki ekrana ziuresi

Pilnai sutinku,bet realiai praeitais metais susirinkes galinga pc prie ps4 prieinu tik su draugais kazka palost kaip fifa arba ufc,viskas kita eina ant pc,negaliu lygint sito;))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl gero content'o galima kartais ir prie 30Hz prisėst. Bet šiaip aš jau gan seniai nebeturiu konsolės. Nesakau kad mirsi jeigu pereisi nuo 144Hz moniko prie 60Hz, bet daryti tokį downgrade būtų neprotinga. Būna kartais Windowsai susigrybauja ir permeta monika nuo 144 iki 60Hz tai iškart pastebi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būna kartais Windowsai susigrybauja ir permeta monika nuo 144 iki 60Hz tai iškart pastebi.

Sutinku, keletą kartų buvo man taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kvailas klausimas bet sata 6gbs ir sata express tas pats ar nea,nes kiek ziuriu asus motinines turi tik 6gbs sata,o pvz gigabyte ir ta ir ta?nelb suprantu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kvailas klausimas bet sata 6gbs ir sata express tas pats ar nea,nes kiek ziuriu asus motinines turi tik 6gbs sata,o pvz gigabyte ir ta ir ta?nelb suprantu

Pamirštas senas reikalas. Nekreipk dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamirštas senas reikalas. Nekreipk dėmesio.

okay,tiesiog greitu metu iseis motinines z370 serijos,nei viena to express neturi,nes jau yra sarasas,kartu su i7 8700k,galvoju siek tiek pasikeisti pc vidu seis menesiais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.