scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

@narkata asmeniškai laukčiau partnerių sprendimų tokių kaip MSI, ASUS, Gigabyte ir t.t. nes korta tiesiai iš Nvidia bus su "blower fan" kuris nėra pats tyliausias sprendimas + jos kaina 100$ didesnė nei kaina kurią galės pasiūlyti partneriai.

O meni partneriu ir žiūrinėju o ne pačiu NVIDIA, Jau turėjau pačiu NVIDIA korta GTX 980 

Galvoju gal ir Partneriu bus prieinamas nuo 27 dienos :) aišku nesunku pasižiūrėti pagrindinius PC shop ar turi ar ne 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Magnitas, tau tikriausiai Mid - range PC būtų pats tas, kad pavilktų daugumą žaidimų gan aukštais nustatymais ir nereikėtų atsinaujinti kelerius metus. Toks PC kainuotų apie 800 - 900 €, daugiau, manyčiau, nelabai verta investuoti, nes gausi tik šiek tiek dailesnes grafikas. Svarbiausia, kad "pavežtų" pastovų 60 FPS gameplay. Tokiam biudžetui ir siūlyčiau bandyti susirinkti dalis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Už 900€ ir turėti 60fps sunkoka butu, nebent ant 720p tai dar galima butu, aišku žiūrint kokius žaidimus žais @Tukkas

Nū aš jam ir pasiūliau Mid - range PC, Rinkau kas dabar einamiausia 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O meni partneriu ir žiūrinėju o ne pačiu NVIDIA, Jau turėjau pačiu NVIDIA korta GTX 980 

Galvoju gal ir Partneriu bus prieinamas nuo 27 dienos :) aišku nesunku pasižiūrėti pagrindinius PC shop ar turi ar ne 

Ne prieinama bus tik Nvidia korta nuo 27d. Partnerių teks kurį laiką palaukti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekad nedares preorder video kortu , aš maniau kad visi kartu išeina MSI,ASUS ir t.t. :)
Aišku tada teks palaukti, kaip tiks bus proga pasižiūrėti video kai lygins gtx 980 ti VS 1080
Nes šiaip 980 ti turi ant ~300 daugiau Coru negu 1080 jei ten skirsis ant kokia 10% tai tada tikrai lauksiu 1080Ti versijos 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Už 900€ ir turėti 60fps sunkoka butu, nebent ant 720p tai dar galima butu, aišku žiūrint kokius žaidimus žais @Tukkas

Nū aš jam ir pasiūliau Mid - range PC, Rinkau kas dabar einamiausia

Už tokią kainą drąsiai galima palaikyti 60 FPS @ 1080p. Tai netgi galima pasiekti ir už žymiai mažesnę kainą, pats turėjau panašaus biudžeto PC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekad nedares preorder video kortu , aš maniau kad visi kartu išeina MSI,ASUS ir t.t. :)

Aišku tada teks palaukti, kaip tiks bus proga pasižiūrėti video kai lygins gtx 980 ti VS 1080

Nes šiaip 980 ti turi ant ~300 daugiau Coru negu 1080 jei ten skirsis ant kokia 10% tai tada tikrai lauksiu 1080Ti versijos 

Division 4K teste 1080 - 42fps, Titan X - 36, 980Ti - 35. Maximum teoriškai ką gali išspausti tai 25% daugiau performance nei 980Ti. Aišku ją galima gerai paOC'inti, bet tai galioja GPU dažniam, o tuo metu atminties OC klausimas lieka neaiškus, bet spėju kad prastokai atmintis OC'insis kadangi visiškai nauja atmintis naudojama kuri dar tik dabar į masinę gamybą težengia. Tad tau kaip 980Ti savininkui siūlyčiau susilaikyt nuo 1080 ir palaukti kažko vertesnio dėmesio :) pvz 1080Ti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

testai su dabartiniais draiveriais dar nieko nesako. o realiai kai zaidimai blogai optimizuoti tai nepadeda jokios gpu.dazniausia iki high viskas ok sukasi ir ant mid range sistemu, o jau virs high viskas pakyla i kosmosa. vien del to kad tuet didesne reza. nes siaip visi kiti nustatymai nekazka pakeicia. bet yra zmoniu kuriem didesne reza yra na kazkoks tai va siekimas. pinigu kisimas i tai kad ja turet. as suprasciau kad pinigu man reikia kist kad is low pakilt i high, bet ten viskas eina tik del rezos kelimo , dar kokio AA naujo kuris ten suryja fps pusryciam. 

praktiskam zmogui toks pc sistemos gerinimas na niekaip neturi prasmes. kaina ir tai ant kiek pagereja bendras vaizdas , ju santykis niekaip neatsiperka.

1080 kaina tokia daugumoj del naujo ddr5x ramo naudojimo. kai 1070 iskart beveik puse kainos tik kainuoja , idomiausia ant kiek padorus bus 1060 ir kiek kainuos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip kam kas. man mobilumas svarbiausia. daugiau niekad namie nebus stacionaro pas mane. ir jei dabar i koki 960m pasikeisciau tai buciau daugiau nei laimingas , bet palauksim nauju gpu , ka naujo pasiulys AMD idomu laptopam. tures ir nvidia kazkaip atsakyt . 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant savo moniko 1440p vaizdas toks gražus būna ant Ultra nustatymu, bet jei padarau 1080p matosis skirtumas kaip diena ir naktis, aišku fps kenčia bet nors gražu žaisti, tam ir yra galingos, vidutinės ir silpnos vaizdo kortos, o kai kam ir gerai ant 720p žaisti ant moniko 1080p

Pvz noriu aš 4k bet deja papildomai reik turėti dar viena papildoma vaizdo korta kad normaliai žaisti ant Ultra bet man gerai yra dabar ant 1440p ir tai jau šuolis yra nuo 1080p nes dar yra Top Monikas 1080p ir 720p

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man suolio nuo 720p i 1080p tai tikrai nera. nesakau kad nera skirtumo , bet man ne toks skirtumas del kurio as noreciau ten eiti ar man labai rupetu kad turet tokia reza. siaip idomiam zaidime tai net nera svarbu. MGS 5 buvau istempes ir 1080p ant hdtv ir kas ten jau tokio nzn. astriau atrodo viskas , tiksliau. na bet tai kas. skirtumas va tai buna tarp low ir high arba tarp apsvietimu skirtingu, tarp teksturu skirtumas. ir to reza nelabai itakoja. as geriau mazinsiu reza bet statysiu HBAO+  su postprocesing efektais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@narkata, pusiau apziurejau detales lietuvoje. Kainos gan normalios jeigu nekonvertuoji i litus. Vienos net aplamai nera. Kitos kazkaip idomiai.. Atrodo, kad modelis tas, bet infomacija skirtinga. Tai cia dar reiktu gilintis ar tikrai ji tokia ir yra. Siaip reiks pasiziureti kur Lietuviai jas perka. Pamenu kai man padare sarasa detaliu tai buvo lengva jas isigyti dar tuometiniame BMS'e. Is neaisku firmu nezinau ar labai norisi kai neaisku is kur jie patis gaus. Zodziu dar reiks pratikrinti info visa.

Beje, kad zinoti kokia detale prie kurios reikia kazkaip dometis jomis? Ju funkcijomis ar galia? Nezinau kaip man apsisviesti..Nes jeigu gerai suprantu, gal ir blogai, maisyti detales negalima nes veikimas gali buti prastas? Jeigu yra TAS, vadinasi reikia TO?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tau reik zinot tiksliai kokia suma skirt nori . tada bus mazdaug aisku kokias dalis galima tay rinkt. turi zinot ko nori , kas varbu o kas nelabai  kad rinkt. geriausia rinktis iskart tai ko veliau jau nepakeisi, o tai ka veliau isigysi bet kada tai ir palikt velesniam laikui galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman bet be hbao+ būna dar ir kitų efektų kurie dar pagražina o tam reik gerų resursų nes hbao+ nėra toks jau kuris ima daug resursų ir labai pagražina, o dėl 720p peršokti į 1080p tai pagražina bet ne ant tiek kiek 1080p į 1440p

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.