scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

Aš tik pasiūliau, nes aš pats buvau to susidomėjęs seniau bet kaip tu sakai kam pirkt laptopa, jei geriau pirkti socianaru kuris turės didesnė gale negu tas laptopas @SWIZZ tuom aš su tavimi tikrai sutinku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš tik pasiūliau, nes aš pats buvau to susidomėjęs seniau bet kaip tu sakai kam pirkt laptopa, jei geriau pirkti socianaru kuris turės didesnė gale negu tas laptopas @SWIZZ tuom aš su tavimi tikrai sutinku

Ne tik galią, bet ir išliekamąją vertę. Gal tu ir nesiruoši jo parduoti, ar kitaip atsikratyti, bet tau ir nereikės, nes susirinkus dabar gerą PC, su gerais komponentais, juo galėsi naudotis tikrai ne kelis metus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip nes aš galėsiu pasikeisti į galingesni cpu, RAM su geresnias hz, ar gpu, nes vis dėlto naujausią motininė mano tai kaip sakoma į ateitį paruošta, kai ant laptopo daugiau šansų būtų galima pasikeisti tik gpu bet kaina jiems būna didelė būtent ant alienware

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tada turi žiūrėti į 17 colių laptopus, nes jie dauguma visi turi du hdd palaikimus, tai vienas bus ssd kitas hdd, bet priklauso kaip bus komplektuojamas pardavime

Nu ssd nera butina, jei nera tokiu variantu tai turbut teks imti be jo. Seip 17 nelabai noriu, nes jau reiketu ziureti su geresne vaizdo plokste, del kurios dideja kaina, + baterija trumpiau laikys ir svoris kaip inkaro po kaklu paristu

Redagavo sliopis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siais laikais neverta per daug investuot i ateiti , nes tiek cpu tiek gpu per kelis metus gali labai soktelt i prieki. o kur dar ddr4 ramai. su tuo keisis ir motinos . ka perki siandiena reikia galvot apie siandiena ir galbut apie siek tiek i prieki. tikrai ne apie n metu

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siais laikais neverta per daug investuot i ateiti , nes tiek cpu tiek gpu per kelis metus gali labai soktelt i prieki. o kur dar ddr4 ramai. su tuo keisis ir motinos . ka perki siandiena reikia galvot apie siandiena ir galbut apie siek tiek i prieki. tikrai ne apie n metu

Na, žiūrint ką darysi. Jei norėsi, kad žaidimai ant Ultra nustatymų visada veiktų, tada sutiksiu su tavim, bet jei žaidimai paskutinėje vietoje, o labiau domina darbas su kompiuteriu (Photoshop, After Effects, Unity ar autocad ir panašiai), tai tikrai gali investuoti jau į kelis metus, nes programos taip dažnai nesikeičia ir reikalavimų jos nedidina, o kaip tik kuo toliau juos mėgina mažinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dairausi laptopo, renkuosi iš Lenovo, kaina iki 600eu, daugiau nekyla rankos mokėti. Turiu ir brangesnių varijantų, tik man manau nelabai tokio reikia, nes žadimų ant lapotpo nežaidžiu.

http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Lenovo/Lenovo_Z50-70_/_156_Full_HD_/59438765/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=576031

Čia lyginau 2, bet kairys laptopas yra prastesnis nei tas iš kilobaito, kiek aš apie juos suprantu... :D

http://www.1a.lt/compare/products/kompiuterine_technika/nesiojami_kompiuteriai/lenovo_ideapad_z5070_black_59443497/lenovo_ideapad_z5070

Naudojimas kaip ir pastarojo lapotopo, filmai, internetas, muzika, na iš bėdos gal koks žaidimas. Bet už i7 permokėti 90eu, kažin ar verta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiai dienai optimaliausias stacionaro variantas už ~700€ (~2500lt) ?

Redagavo ecOr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dairausi laptopo, renkuosi iš Lenovo, kaina iki 600eu, daugiau nekyla rankos mokėti. Turiu ir brangesnių varijantų, tik man manau nelabai tokio reikia, nes žadimų ant lapotpo nežaidžiu.

http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Lenovo/Lenovo_Z50-70_/_156_Full_HD_/59438765/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=576031

Čia lyginau 2, bet kairys laptopas yra prastesnis nei tas iš kilobaito, kiek aš apie juos suprantu... :D

http://www.1a.lt/compare/products/kompiuterine_technika/nesiojami_kompiuteriai/lenovo_ideapad_z5070_black_59443497/lenovo_ideapad_z5070

Naudojimas kaip ir pastarojo lapotopo, filmai, internetas, muzika, na iš bėdos gal koks žaidimas. Bet už i7 permokėti 90eu, kažin ar verta.

taip kairys prasciausias. Kilobaito antras butu, beja jo specai kaip mano lapo, o tas desinys geriausias butu del cpu geresnio. Ramo jei truksta visada dasidesi, na bent 8 gb reiktu.

Ir ka tu vadini ne geiminiu lapu, as gta 5 ant high/very high nustatymu losiu, be prob. sunkiausiai ejo unity, bet tas daugumai staliniu prastai ejo, vistiek ant high/very high sulosiau as ji. Tai nzn uz tokia kaina geriau nerasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman

Na tiesiog nežaidžiu su pc nieko. Kaip turėjau laptopą tai žaidžiau su juo gal 2 žaidimus, ir tik vieną prisimenu tai buvo NBA. Tam naudoju konsoles. :) Tai manau imsiu tą iš kilobaito, bus ausinėm ar ps4 vietoj to ką permokėčiau už cpu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai tam korpusui pasidarys per silpna gpu po kiek laiko tai jis pats nueis i parduotuve ir ja pasikeis ir geresne  :trl:  ir grys namo vel 

Geforce_GTX_980_Ti.jpg

Ti $650 , paprasta 980 kaina krenta iki $500

Who needs a $650 video card? Pretty much anyone who wants to play games in 4K at decent frame rates. That's the basic pitch for NVIDIA's new $650 GTX 980 Ti, its latest high-end video card which, naturally, packs in even more power than last year's GTX 980. The new card sports 2,816 parallel processing CUDA cores and 176 texture units, around 38 percent more than the GTX 980, as well as 2 additional gigabytes of RAM giving it 6GB. It's also based on NVIDIA's new GM200 GPU, which is at the heart of the company's absurdly expensive $1,000 Titan X card. Basically, that means in the instances where its former heavyweight card slows down in 4K -- for example, by running Grand Theft Auto V -- the 980 Ti should shine. NVIDIA says the new card gets around 60 FPS in GTA V, while many benchmarks of that game with the 980 see between 35 and 45 FPS. The 980 Ti is also good news for anyone waiting for a good deal on the 980, since NVIDIA is also dropping the retail price of that card from $550 to $500.

va kur pc deze  :gusta:

ROG G20CB

The ROG G20CB is a gaming desktop which packs a 6th generation Intel Core processor and NVIDIA GeForce GTX graphics in a small and slim 12.5-liter chassis. It features PCI Express® Gen 3 x4 SSDs, DDR4 SDRAM, and USB 3.1 for high speed data performance. Advanced Aegis II software helps enhance the gaming experience, making it easy for gamers to monitor system performance or record and edit gameplay videos to share on social media. The G20CB also has a customizable 8-million color light effects, complete with pulse and sound modes.

ROG Spatha wired/wireless gaming mouse

ROG Spatha is optimized for MMO gaming, it has a magnesium alloy chassis with 12 buttons, an exclusive socket design for customized click resistance, plus a stylish magnetic charging stand. Gamers can use Spatha in either wired or wireless modes; they can even customize the LED light effects across three areas from a selection of 16.8 million colors.

ROG 34-inch Curved G-SYNC Monitor

This 34-inch 3800R curved display features wide-viewing angles, a 3440 x 1440 native resolution, and 21:9 aspect ratio. It features NVIDIA® G-SYNC™ display technology to deliver smooth, lag-free visuals. G-SYNC synchronizes the display’s refresh rate to the GPU in any GeForce® GTX™-powered PC to eliminate screen tearing and minimizing display stutter and input lag. This results in sharper, more vibrant images; and more fluid and responsive gameplay. It has extensive connectivity options that include DisplayPort and HDMI.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

galvoju pirkti laptopą, pagrinde žaidimams, suma - iki 1k Eur.

Užkliuvo šitas variantas - http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Lenovo/Lenovo_Y50-70_/_156_Full_HD_/59436755_16GB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=567889

t.p. kita kompletacija https://www.varle.lt/nesiojami-kompiuteriai/nesiojami-kompiuteriai/nesiojamas-kompiuteris-lenovo-ideapad-y50-70-juodas--1250378.html

Ar apsimoka biski permokėti ir imti su didesniais RAM'ais ir Win8 OS ar nelabai?

Ačiū už komentarus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.