scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

siaip man full hd nereikalingas,tik tiesiog mano variantai su full hd. tas asus patraukliai atrodo,dasimesciau ramu ir ok butu,bet DOS os. yra kazkokia galimybe su win 8.1 rast? nes ziauriai gaila, jei toks kompas su tokia os...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai tiesiog imt 4460 su 770 ir nesukt galvos? :)

Kad senos kartos Nvidia jau nebeapsimoko imti. Nebent iš skelbimų naudotą, gerokai pigiau. Siūlau prisidėti tą likutį, kurį nori naudoti 4670k ir pasiimti GTX 970. Dar gali palaukti spalio vidurio - pasirodys GTX 960, kuri kainuos greičiausiai tiek, kiek tavo dabar perkama 770 ir turėtų būti apylygi 780...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip man full hd nereikalingas,tik tiesiog mano variantai su full hd. tas asus patraukliai atrodo,dasimesciau ramu ir ok butu,bet DOS os. yra kazkokia galimybe su win 8.1 rast? nes ziauriai gaila, jei toks kompas su tokia os...

na su OS ir kaina didesne nes tu dar moki uz windousus aisku. o win gali pats isirasyt be prob arba paprasyt kad kas irasytu

tavo variantai ten silpnesne gpu . tai skirtumas yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kam ta win 7 rasyt ? su win 8.1 uzsikraus pc i desktopa. ir viska matysi ir valdysi kaip su win 7 .jei netinka metro tai i ji isvis galima net neit. plius aisku kad turesi metro ir turesi Store. tai kam tas win 7 nzn. draiveriai visi veikia is win 7 ar win vista net , jei naudot kazkokius senesnius irenginius. 

jai pasijungsi su win 8 ms acc. tai kad ir budamas dekstope ,gausi pranesimus kas ten kur parase, kas ivyko facebooke ar email . ar pan naujienu.

win 8.1 desktopas tai tas pats win 7 .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

8.1 man net geriau už 7 windows, jei bus ten tie 9 ar 10 tikrai imsiu 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Taigi, reikia surinkti pc dėžę iki 1,3k. Dvd romo nereik, nes turiu jau. Gal turit kokių pasiūlymų? 

Redagavo Altec128

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ieskau laptopo iki 2000 litu. Zaidimu su juo nezaisiu, todel vaizdo plokste nesvarbi, noreciau kad jis butu kuo mazesnis ir kuo lengvesnis bei turetu tvirta korpusa. Aciu uz pasiulymus is anksto!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau kiek kartu buvo rasyta is siulyta tu laptopu ik i 2k . tikrai ne vienas linkas buvo . 

siaip jei nesiulyt acer visai , nes nenoriu ju siulyt, tada kazka is asus sakyciau su i5 ir kokiu 840m gpu imt . kaip tik iseitu apie 1.9 k 

gali pats pasiziuret fortakas, ar kituose kad ir varle ar kilobaite. 

ziuret reikia kur akcijos ir kainu sumazinimas nes tokiu tikrai yra uz pilna kaina kam kitur pirkt

pvz sita atpigino gerai

http://www.fortakas.lt/nesiojami-kompiuteriai/asus/x550lnv-xo237d/489320/asus-x550lnv-156-hd-1366x768-led-matinis-ekranas-intel-core-i5-4210u-1.html

pats emiau toki pries gerus kelis menesius is fortako. pagrinde geiminu. prob nera. ju pliusas garantija 3 metam o ne metam kaip kitiem modeliam duoda.

tik is karto ramu reikia dasidet dar 4gb . vietoj idetu uz 110 lt kazkur .tokiu budu garantija nedigsta

kiek ziurejau su tokiais duomenim nieko geriau nerandu . 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman man dydis svarbu, o sitas 15.6, mazesnio reikia. Del to ir uzklausiau nes visi orientuojasi butent i 15.6, o ne i mazesnius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nedaug tu maziuku yea juk nenori ir 10' turbut . tai lieka 12' 14'  nedaug ju yra tai nelabai ka ir pasirinksi. jie visi tvirti

siaip 12' prasideda nuo 2.5k kazkur. ka tu cia nori uz tokia kaina tai neaisku

o 14' tai jie nieko ir nemazesni ir kainos kaip ir 15' is duomenys panasus. tik koks skirtumas 

na dar yra tokiu hibridu

http://www.fortakas.lt/nesiojami-kompiuteriai/hewlett-packard/c0u56eaabb/418830/hp-envy-x2-11-g001en-intel-clover-trail-soc-2g-533mhz-lp-ddr2-64gb-emm.html

cia labiau tabletai su klava ir win8. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikėtų PC iki 3000 lt kadangi witcher 3 pasiemiau, o mano senukas greičiausiai , kad nepavilks, tad reikėtų tokio, kuris veštų bent anr minimum-high apie ultra nekalbu, kadangi už 3k nesusikrautum, kad veštų ant max visus feature game

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikėtų PC iki 3000 lt kadangi witcher 3 pasiemiau, o mano senukas greičiausiai , kad nepavilks, tad reikėtų tokio, kuris veštų bent anr minimum-high apie ultra nekalbu, kadangi už 3k nesusikrautum, kad veštų ant max visus feature game

H81M-HDS ASRock H81M-HDS, H81, DualDDR3-1600, SATA3, 1600, HDMI, mATX

157.00Lt

BX80646I5446 Intel Core i5-4460, Quad Core, 3.20GHz, 6MB, LGA1150, 22nm, 84W, VGA, BOX

611.00Lt

BLT8G3D1608D DDR3 Crucial Ballistix Tactical 8GB 1600MHz CL8 DIMM 1.5V

257.00Lt

CT256MX100SS SSD Crucial MX100 256GB SATA3, 550/330MBs, 7mm

369.00Lt

ST1000DM003 Vidinis diskas Seagate Barracuda 3.5'' 1TB SATA3 7200RPM 64MB

185.00Lt

ZT-90101-10P ZOTAC GeForce GTX 970, 4GB DDR5 (256 Bit), HDMI, 2xDVI, DP, Premium Pack

1 176.00Lt

RS500-ACABB1 Cooler Master power supply ATX B500 ver. 2, 500W

136.00Lt

NSE-300-KKN1 PC korpusas be PSU Cooler Master N300, Midi Tower, USB3, Juodas

119.00Lt

Suma: 3 010.00Lt / 871.76€

@ Skytech.lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

H81M-HDS ASRock H81M-HDS, H81, DualDDR3-1600, SATA3, 1600, HDMI, mATX

157.00Lt

BX80646I5446 Intel Core i5-4460, Quad Core, 3.20GHz, 6MB, LGA1150, 22nm, 84W, VGA, BOX

611.00Lt

BLT8G3D1608D DDR3 Crucial Ballistix Tactical 8GB 1600MHz CL8 DIMM 1.5V

257.00Lt

CT256MX100SS SSD Crucial MX100 256GB SATA3, 550/330MBs, 7mm

369.00Lt

ST1000DM003 Vidinis diskas Seagate Barracuda 3.5'' 1TB SATA3 7200RPM 64MB

185.00Lt

ZT-90101-10P ZOTAC GeForce GTX 970, 4GB DDR5 (256 Bit), HDMI, 2xDVI, DP, Premium Pack

1 176.00Lt

RS500-ACABB1 Cooler Master power supply ATX B500 ver. 2, 500W

136.00Lt

NSE-300-KKN1 PC korpusas be PSU Cooler Master N300, Midi Tower, USB3, Juodas

119.00Lt

Suma: 3 010.00Lt / 871.76€

@ Skytech.lt

Turejau Asus GTX 560 Ti. Gal pries 10 dienu nusipirkau Asus GeForce GTX 970 OC. 

Kol laukiau GTX 970, gavau is friedo ZOTAC gtx 560 ti laikinai. Ka galiu pasakyti, neimanoma apsiklausyt osimo, gal net ne osimo o svilpimo.

Aisku apie ZOTAC GeForce GTX 970 nieko negaliu sakyt neisbandes ir review neziurejes.

Nieko nepersu ir nesiulau, tik mano pastebejimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos