scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

Ber tai tu lt cia rinksi? Tai visi online shopai ir surenka viska uz ten simbolini mokesti jei nori.

Jo gerai sugalvojas rinktis. Jei jau rinkt tai rinkt;)

uk siaip noriu susirinkt.nes uk gyvenu,tik nzn kas taip rinktu man jy. O paciam nzn ar eis :DD

O kazin kaip lt,gal pigiau net gautusi ar ne? siaip tada jei ir lt tarkim susirenku ir i uk parsivezu as jy,bet nzn ar apsimoka,galvoju jei rinkt tai tik uk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai aisku uk ir rink kam cia veziotis. Rinkis dalis. Siulau paprastai issirinkt cpu ir gpu plius ramus o tada ziuret kokia motina nori. Toj aria.co.uk as esu pirkes kai uk buvau irgi. Siulyciau ir pristato greitai.

Dabar geriausia gaming cpu pagal kaina perf eina i5 4670k / i7 4770k /i7 4930k

Gaming gpu siai dienai hi end klasej eitu r9 290/x/ gtx 780ti

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveika chebryte :)

Turiu cia toki klausimeli,zadu susirinkti as dabar stacionara. Iskart surinkto nenoriu pirkt,bet nezinau ar pats sugebeciau susirinkt :DD tai noriu paklaust gal kas zino kur uk tarkim is parduotuves uzsisakyt dalis galima butu ir surinktu ten jie? Ar galovjat paciam iseitu susidet i deze visas detales? Siaip zadu det minimum 16gb ram 4gb vaizduske Intel I7 proca. Dar reiktu pagalbos suderinant visas detales kad suktusi graziai galvoju dar koki ssd isidet :) @scalman manau tu cia galetum pagelbet kaip matau gerai rauki apie kompus :D as nelabai jau tai reiktu pagalbos renkat visa ta deze :D

Klausimas ką su tuo PC veiksi? Išskirtinai gaming rigas ar video editing/rendering rigas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o koks skirtumas ką jis darys

Tada reikia siūlyti kitokias dalis. Vienos geriau geiminimui, kitos renderinimui ir editinimui.

Bet, manau, kad jis geiminimui renkasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš esmės naudojama bus gaming ir Photoshop ir video recording editing

Ne į temą

Tai ką čia jau filmuosi? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@TukkaSi yra keletas rimtų projektų susiję su filmavimu editinimu,ant laptopo ilgai užtrunka editint,o su stacionarų patogiau dar bus.

@Laurysss nėra tos kainos labai jau skirtingos,kai kuriose vietose net lietuvoi pigiau kai kurios dalys,bet aš ūk gyvenu ūk ir renkuosi.

@scalman na pažiūrėjau iš aria Shopo dalis tai jau 1k svarų yra o dar nei pusės jaučiu nesusirinkau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman na pažiūrėjau iš aria Shopo dalis tai jau 1k svarų yra o dar nei pusės jaučiu nesusirinkau :D

Tai ko tu nori? Nebent ten parduotuve jau brangiai praso, jei galvoji kad perdaug tai pasakyk kokias tiksliai detales renkiesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gi nieko nesakau,nemanau per daug nes aš į jy investuosiu plius minus 3k svarų. Tik jau nesusirinksiu per kelias dienas per porą mėnesių susirinksiu kai šimtų procentų žinosiu kad dalys geros ir atitinka lūkesčius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gi nieko nesakau,nemanau per daug nes aš į jy investuosiu plius minus 3k svarų. Tik jau nesusirinksiu per kelias dienas per porą mėnesių susirinksiu kai šimtų procentų žinosiu kad dalys geros ir atitinka lūkesčius

Damnnn... nu ir PC išeis už tokią kainą. Jau tikėsimės čia iš tavęs epinio projekto tuomet.

Geriau išsirenki dalis ir perki, nes jei per kelis mėnesius, tai per tą laiką kažkas naujo išeina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Damnnn... nu ir PC išeis už tokią kainą. Jau tikėsimės čia iš tavęs epinio projekto tuomet.

Geriau išsirenki dalis ir perki, nes jei per kelis mėnesius, tai per tą laiką kažkas naujo išeina.

Tai vat dabar tik pradėjau ziurinet dalis niekur neskubu,bandau atsiskaityti kokios dalys išeis per artimiausius kelis mėn jei bus kokių tikrai gerų lauksiu,neskubu šiaip nes projektas bus pradėtas pilnai daryti gal tik pavasarį tai dar laiko ojojoi yra.

Pagrinde dar apie ssd norėjau paklaust samsunga žadu dėtis kokiu 320 GB kaip ten su tuo jų tempimo laiku yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku nera kur skubet susirink tai ko nori. o del surinkimo gali but ramus ten tau surinks viska. kainos kai ko lt pigiau rast galima kai kas gal ten pigiau bet bendrai tai labai panasu. tas saite ju man patinka tai kaip pasirenki dalis , kaip viskas pateikta ir lengva surast nes viskas surusiuota labai tvarkingai. aisku kaina bus jau. nebus pigu. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va man ten irgi patinka kaip dalis išsirinkti gali,dar visokius review pažiūriu tai manau per porą mėnesių su jūsų pagalba surinksim kokį beast

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.