scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, visi! Taigi pagaliau atėjo metas mano senajį kompiuterį pakeisti nauju. :)

Štai ką aš išsirinkau:

948e8535bd0b54bdc43c751b292c2fd9788.png
P.S HDD man nereikia. Ką galėtumėte pasiūlyti geriau galbūt už tokia sumą? Galbūt kažkas neatitinka? Ačiū už atsakymus. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

oba amd fx kokie pigus. nu geras  ;) aisku i5 uz tiek nepaimsi tik i3 tai cia tikrai gera alternatyva intel manau. siaip viskas lyg ir veiks. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, visi! Taigi pagaliau atėjo metas mano senajį kompiuterį pakeisti nauju. :)

Štai ką aš išsirinkau:

P.S HDD man nereikia. Ką galėtumėte pasiūlyti geriau galbūt už tokia sumą? Galbūt kažkas neatitinka? Ačiū už atsakymus. :)

Nežinau, kažkaip su FX-6300 MP žaidimų, ypač kaip BF, nelabai paloši, nes labai muš FPS tas CPU. Geriau jau neimti Aftermarket CPU Coolerio, o dar prisimetus šimtą litų pasiimti I5-3350P, nes kai pasikeičiau iš FX-6300 į ką tik minėtą Intel procesorių, tai performance skirtumas buvo labai didelis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Štai ką aš išsirinkau:

Tik nejimk nic F3 as turiu nic F4 ir ji sumontuoti buvo gan sunkoka  ir labai durbai padaryta ausintuvu uzdejimas geriau paziurek kokio kito gamintojo CPU cooleri

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik nejimk nic F3 as turiu nic F4 ir ji sumontuoti buvo gan sunkoka  ir labai durbai padaryta ausintuvu uzdejimas geriau paziurek kokio kito gamintojo CPU cooleri

Cooler Master Hyper 212 už tokią kainą geras variantas, daug kas jį rekomenduoja. 

http://www.fortakas.lt/procesorių-aušintuvai/cooler-master/rr-212e-16pk-r1/15109/cooler-master-quothyper-212-evoquot-universal-cooler-4-heat-pipes-inte.html

Bet aš vis vien geriau neimčiau Aftermarket coolerio procesoriui ir geriau tuos pinigus skirčiau ant I5.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cooler Master Hyper 212 už tokią kainą geras variantas, daug kas jį rekomenduoja. 

http://www.fortakas.lt/procesorių-aušintuvai/cooler-master/rr-212e-16pk-r1/15109/cooler-master-quothyper-212-evoquot-universal-cooler-4-heat-pipes-inte.html

Bet aš vis vien geriau neimčiau Aftermarket coolerio procesoriui ir geriau tuos pinigus skirčiau ant I5.

Tai as taip ir nusprendziau jog geriau pasiimsiu i5 3350p su stock cooleriu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as taip ir nusprendziau jog geriau pasiimsiu i5 3350p su stock cooleriu.

Geras sprendimas, gausi žymiai geresnį performance. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai vietoj to,i5-3350p, imciau i5 haswell,koki,nors kad ir i5-4440. + dar,tas kad turi integruota vga. Kam pirkt.seno socketo proca ir.mb, O,vietoj 270x imciau 760 gtx daugiau fps spaudzia. Beto kad.imt ramus 2x4? Tipo dual chanell? As tai imciau viena 8 planke.ir.velau dasipirksciau dar viena 8

Redagavo Atsigauk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai vietoj to,i5-3350p, imciau i5 haswell,koki,nors kad ir i5-4440. + dar,tas kad turi integruota vga. Kam pirkt.seno socketo proca ir.mb, O,vietoj 270x imciau 760 gtx daugiau fps spaudzia. Beto kad.imt ramus 2x4? Tipo dual chanell? As tai imciau viena 8 planke.ir.velau dasipirksciau dar viena 8

Koks tikslas imti tą I5 4440? Jau geriau 3350P. Baisaus čia daikto, kad senesnė Socket bus, pasiims I7 3770k ir bus viskas ok. Be to, nedaug ir geresni tie Haswell. Iš integruotus VGA irgi ne per daugiausiai naudos, jei perka atskirą GPU.

GTX 760 kainuoja apie 150 Lt brangiau, tai nežinau, ar tinka šis pasiūlymas, nes gali viršyti biudžetą.

2 x 4 Gb RAM apsimoka imti, lengviau dirbti jiems, kai du, o jei kas, po kelių metų prisidės dar 2 x 4 Gb ir 16 Gb bus per akis ilgam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks tikslas imti tą I5 4440? Jau geriau 3350P. Baisaus čia daikto, kad senesnė Socket bus, pasiims I7 3770k ir bus viskas ok. Be to, nedaug ir geresni tie Haswell. Iš integruotus VGA irgi ne per daugiausiai naudos, jei perka atskirą GPU.

GTX 760 kainuoja apie 150 Lt brangiau, tai nežinau, ar tinka šis pasiūlymas, nes gali viršyti biudžetą.

2 x 4 Gb RAM apsimoka imti, lengviau dirbti jiems, kai du, o jei kas, po kelių metų prisidės dar 2 x 4 Gb ir 16 Gb bus per akis ilgam.

Viską aiškiai ir pasakiai, ką ir aš būčiau pasakęs, cpu tai man manau užteks jau ir tai už fx-6300 galingesnis, vga gal ir imčiau gtx 760, bet nenoriu leisti tiek pinigų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia pradet uzsisakinet. Turiu 2 klausimus:

- Ar verta rinktis ten ta skytech sudejima uz 29LT? kokybiskai sudeda? nebus kad laidas per krastus lis ir panasiai?

- Ar netruksta kokio coolerio ar dar ko, kad nebutu paskutine minute "ah shit, something's missing."...

Detaliu nebekeisiu.

Redagavo Rudolph

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

- Ar verta rinktis ten ta skytech sudejima uz 29LT? kokybiskai sudeda? nebus kad laidas per krastus lis ir panasiai?

- Ar netruksta kokio coolerio ar dar ko, kad nebutu paskutine minute "ah shit, something's missing."...

Detaliu nebekeisiu.

Trūksta nebent poros korpuso aušintuvų, kad judėtų oras korpuse.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Detaliu nebekeisiu.

Skytech nelabai gerai surenka kai man surinko viena kompa tai dar paciam reikejo laidus perjungineti nes buvo belekaip svarbu veikia minimalus cable management, ir paciam susirinkti yra daug smagiau ir galesi padvarkyti viska taip kaip tu noresi.

Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skytech nelabai gerai surenka kai man surinko viena kompa tai dar paciam reikejo laidus perjungineti nes buvo belekaip svarbu veikia minimalus cable management, ir paciam susirinkti yra daug smagiau ir galesi padvarkyti viska taip kaip tu noresi.

Na, nemaža dalis žmonių nemoka surinkti, aš pats pradžiai pirkau surinktą, kol išsiaiškinau visą PC vidų, nes iki tol man ten labirintas kažkoks buvo.  :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, nemaža dalis žmonių nemoka surinkti, aš pats pradžiai pirkau surinktą, kol išsiaiškinau visą PC vidų, nes iki tol man ten labirintas kažkoks buvo.  :D

Viskam yra pirmas kartas, ir yra daug youtube tutorialu kaip surinkti pc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.