scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, as taip muistaus del kompiuterio bet pazvelgus i stacionaru kainas + kiti niekuciai gaunasi neblogi pinigai kuriu as asmeniskai nenoreciau isleisti kompiuteriui. Paziurejus i loptopu kainas galiu surasti +- man tinkanti varianta, bet zinau jog cia playmanijoje yra didesniu spec'u uz mane ir prasau jusu pasiulyti loptopa, skirta kokiam lol'ui pazaist dar gal su draugais koki cs:go, filmu ziurejimui ir narsymui internete, Noreciau skirti sitam dalykui nu nedaugiau negu 1500lt, nes neesu turtingas seimo narys kuris nieko nedarydamas po 10000lt i menesi gauna. Is anksto aciu uz pasiulymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei nesinesiosi to laptopo tzi uz ta kaina susirinksi tikrai geresni stacionara. na jei geimint tai tikrai bus geriau . o laptopa na ..rasi koki Acer su dalinai galinga gpu. 

pvz toks stacionaras . 

https://www.varle.lt/stacionarus-kompiuteriai/stacionarus-varle-kompiuteris-namams-spec-gaming.html

gera gpu,nelabai geras cpu ir galetu but daugiau ram, bet zaidimai tikrai neprasys ramu daugiau kol kas. ramus visada dasipirkt galima, nebrangi dalis.

https://www.varle.lt/stacionarus-kompiuteriai/stacionarus-varle-kompiuteris-optimalus-plius.html

geras cpu ir neblogas gpu , tik neprilygsta pirmo varianto gpu.

laptopo uz tokia kaina tikrai nepageiminsi taip kaip su tokiais stacionarais. aisku dar moniko reikia  ;)

is lapu kazka tokio 

http://www.skytech.lt/k56cbxo030d-asus-k56cb-156-antglare-intel-core-i33217u-16ghz-4gb-ram-d1600mhz-50-p-170909.html

http://www.skytech.lt/e9y47eaabb-probook-450-156-antiglare-intel-core-i34000m-4gb-ddr3-1600mhz-500gb-h-p-166828.html

visai padorios tos hd 4600 integruotos gpu jau pakanka tokiem dalykam ir pageimint kazkiek.

-------------------------------------------------

cia siaip pasiulymas pigu pigiam super pigiam pc atnaujinimui i sena deze susidet arba isvis be dezes pasikurt.

AMD APU A6-6400K - 176lt

ASRock FM2A88M-HD+, A88X - 149lt

DDR3 Adata 4GB 1600MHz - 109lt

pasijungi sena hdd laikinai, turima PSU, ir visai padoriai lakstai su windousais o ir pasileidi zaidimus ant low/medium nustatymu.kad ir naujus.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na supranti kompas turi būti loptopas nes jis keliaus pastoviai iš vietos į vietą, super ulti šmulti man nereikia, svarbu filmus pažiūrėt ir biški pažaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai tie kur rodziau buvo nieko. netgi tas su integruota gpu manau padorus.nes kai sudedu low power cpu jie ir ale galinga gpu nieko gero is to vistiek nebuna. tik tada akumas laiko koki pusvalandi :yao:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Screenshot-2014-03-25-21.52.30-635x357.p

NVIDIA Annouces World’s Fastest GeForce GTX Titan Z With Dual-GK110 – Features 5760 Cores, 12 GB VRAM, $2999 Price

:chan: 

The NVIDIA GeForce GTX Titan Z is an engineering beauty powering the next iteration of enthusiast and high performance gaming PCs. The GeForce GTX Titan Z isn’t specifically aimed at gamers and is also available for developers and content creators who can now use the power of dual GK110 cores to develop rich content.

The flagship GeForce GTX Titan Z will replace the GeForce GTX 690 boasting dual-GK110 cores compared to dual-GK104 cores on its predecessor. The GeForce GTX Titan Z will feature two GK110 cores with 5760 Cuda Cores, 448 TMUs and 96 ROPs. This mean that the GeForce GTX Titan Z is featuring the full GK110 specifications as opposed to the rumors which said it would rather use the cut-down GK110 core with 2496 Cores, 208 TMUs and 40 ROPs. Other specs include a 384-bit x 2 bus which will run across a massive 12 GB VRAM. This is an impressive feature giving developers and games an unprecedented amount of VRAM for use. The clock speeds are not confirmed but the GeForce GTX Titan Z features a maximum single precision performance of 8 TFlops which is really impressive.

can it play Crysis 3 ?  :trl:

5760-med.png

sunkiai sunkiai

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas pas pirks titan z bus gryni daunes nes, titan z yra 2GTX 780 Ti 6bg versija vienos kaina apie 1300$ bet tai nera 3000$ ir tas pavadinimas Titan Z 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas pas pirks titan z bus gryni daunes nes, titan z yra 2GTX 780 Ti 6bg versija vienos kaina apie 1300$ bet tai nera 3000$ ir tas pavadinimas Titan Z 

Atsiras kas pirks, bet kaip sakiau prieš tai sienoje 1-2% žaidėju pirks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsiras kas pirks, bet kaip sakiau prieš tai sienoje 1-2% žaidėju pirks

Tai dausti yra ir tiek neturi kur deti pinigu pinigu man ir vienos GTX 780 Ti uztektu per akis ir dabar kuria turiu R9 280x visai nebloga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kitiems reikia dar daugiau ,nū bet čia galima šnekėti ir šnekėti apie tai, kam tiek užtenka kam neužtenka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir kas tas dual titan. yra hebra kas 3x titan susideda ..ir rodo kaip losia zaidimus 1080p lol , ten fruktai, ta pati lostu ir su vienu titan, bet juk 3 geriau  :yao: o 3 moniku kaip matom nepaveza nei vienas nei 2 nei 5 titan  :god:

tik palyginimui is to pacio testo su kuo galima lost ta crysis 3 ant high nustatymu su pakankama reza, kokiam 22' monikui kuris didesnes jos ir neturi pvz 

1680-Med-A.png

ir su 7770 gali lost jei losi per misijas vienas uzteks. o tai tik 300 lt

arba 350 lt  R7 260x crysis 3 ir full hd puikiai pavez

crysis-fr.png

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dausti yra ir tiek neturi kur deti pinigu pinigu man ir vienos GTX 780 Ti uztektu per akis ir dabar kuria turiu R9 280x visai nebloga

Man ir HD7950 užtenka, o tu kaip supratau nori tokia dvi dėtis, tad čia kiekvienam reikia skirtingumo galingumo. Nereikia taip stebėtis.

Be to sakai, kad tau per akis GTX 780 Ti būtų. Man jau ne Ti, o net paprasta versija visiškas Overkill ir pinigų švaistymas. GTX 770 pasiėmus ramus sėdėčiau minimum 4 metus. Tad pagal tavo pareiškimus aš tave galėčiau irgi daunu vadinti, bet kažkaip nelabai tolerantiška, tad gal ir tu nevaryk taip ant kitų. Kiekvieno skonis kitoks ir tegu perka ką nori. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir HD7950 užtenka, o tu kaip supratau nori tokia dvi dėtis, tad čia kiekvienam reikia skirtingumo galingumo. Nereikia taip stebėtis.

Be to sakai, kad tau per akis GTX 780 Ti būtų. Man jau ne Ti, o net paprasta versija visiškas Overkill ir pinigų švaistymas. GTX 770 pasiėmus ramus sėdėčiau minimum 4 metus. Tad pagal tavo pareiškimus aš tave galėčiau irgi daunu vadinti, bet kažkaip nelabai tolerantiška, tad gal ir tu nevaryk taip ant kitų. Kiekvieno skonis kitoks ir tegu perka ką nori. :)

Man GTX 780Ti butu gerai nes pvz GTA IV noreciau pilnai uzmodinti bet mano vaizdo korto napatems pilnai uzmodinti zaidimo ir GTX 780Ti ir GTX 780 beveik tas pats tik GTX 780Ti atrakinti visi cuda cores, seip tai as noreciau ares II bet gaila kas ju yra tik 1000vnt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

modai ryja labai ir labai daug o jei teksturu modai tai ramus suvalgo ir viska ..ten jau ir monstru neuztekt gali ziurint kokie modai ..tik va keista kaip zmonem pvz skirtumas buna tarp kokiu jau 70fps ir 120 arba ..as isidejau nauja gpu zekit as gavau 150 fps .. :chan:  ir dar elektrine atskira pasistaciau kieme nes neuztenka W  :yao:

dx12 zaidimai sako pasirodys jau 2015 . tai visos sios dienos super duper gpu ..kas is to ..jos dx 12 nepalaiko vistiek. reiks keist  :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

modai ryja labai ir labai daug o jei teksturu modai tai ramus suvalgo ir viska ..ten jau ir monstru neuztekt gali ziurint kokie modai ..tik va keista kaip zmonem pvz skirtumas buna tarp kokiu jau 70fps ir 120 arba ..as isidejau nauja gpu zekit as gavau 150 fps .. :chan:  ir dar elektrine atskira pasistaciau kieme nes neuztenka W  :yao:

dx12 zaidimai sako pasirodys jau 2015 . tai visos sios dienos super duper gpu ..kas is to ..jos dx 12 nepalaiko vistiek. reiks keist  :trl:

Pas mane fps ne 120 ir 70 o 70 ir 45 tai skirtumas jauciasi ir jeigu turi koki 144hz monitoriu tai tau nuo 120 iki 70 irgi bus skirtumas ir DX12 nvidia kortos palaikys del amd nepaskelbe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.