scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

kur matai kad galima pasirinkt ? nebent jei siulo rinktis is dvieju variantu tada galima o siaip negalima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip surinktu pc jau nekeitineja jie tam juos ir surenka butent tokius tokiu specu. Galima tada ims be gpu surinkta ir gpu paciam dasidet.

Zaidimam geras pc beveik bet koks nuo vidutinio , jis geras tame ka daro ir kad leidzia zaisti. Max niekad nepasieksi ir neverta to siekt. Realiai siais laikais kitaip nei seniau kai medium grafika ryskiai skirdavos nuo high.

Kad aš, kai pirkau iš Kilobaito, tai pakeitė ir GPU, ir Mobo. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal zinot kur vilniuje pigiai windows 7 irasineja?

Pasižiūrėk video YouTube, kaip įsirašyt, labai lengva. Yra ir lietuviškų video.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant Ultra BF4 su 280X paloši ant maždaug 55 FPS. Su 270X net neprasidėčiau. Čia kalba apie MP, SP biški geriau eis,

As ziurejau kad zaidzia MP ant ultra ir min FPS 45

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ziurejau kad zaidzia MP ant ultra ir min FPS 45

Tai ten žiūrint koks map ir taip toliau, bet, jei tikrai nori ant Ultra (nežinau, kam to tau reikia), tai geriau imk 280X, nes su 270X gali dažnai lagas jaustis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Gal turit kokių pasiūlymų laptopui iki 2400LT?

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai ivairiai gali imt. Ziurint kokiam tikslui laptopas nesiotis ar namie ant stalo geimint ar tik kokius lol ir dota lost.

Aisku uz max 2400 pasiulyt kazka nesunku. Randi brangiausia su gerais specais ir pasiulai lol

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugiau žaidimam bus skirtas. Pagrindinis klausimas kuris mane kankina tai ar geriau imti su i5 ir gt750m, ar su i7, bet su gt740m, nes už tokia kaina pagrinde tokie variantai ir eina. Geriausias variantas ko gero būtų i7 ir gt750m, bet už tokią kainą man asmeniškai nepavyksta rast

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugiau žaidimam bus skirtas. Pagrindinis klausimas kuris mane kankina tai ar geriau imti su i5 ir gt750m, ar su i7, bet su gt740m, nes už tokia kaina pagrinde tokie variantai ir eina. Geriausias variantas ko gero būtų i7 ir gt750m, bet už tokią kainą man asmeniškai nepavyksta rast.

patariant tarp tavo šitų dviejų tai siūlyčiau i5 + gt750m, kadangi to procesoriaus tikrai užtenks. Žaidimams daugiau aktuali vaizdo plokštė. Bet šiuo atvėju aš už i5+gt750m

Redagavo BlueSing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.