scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

po to laptopa kai namo grysiu.is tlf nepatogu :)

siaip tik gerai pagalvojus rgh geras pigus daiktas be lagu kas nori gerint pigiai pc tai nebent del kokios arma ar stalkerio.o taip rgh prob nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va mano galutinis variantas , biudzeta nuo pradinio padidinau 400 lt , taciau perkant is keliu parduotuviu isiteksiu su siuo į 2000 lt , galbut -50 lt :)

post-40113-0-27735600-1377087299_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va mano galutinis variantas , biudzeta nuo pradinio padidinau 400 lt , taciau perkant is keliu parduotuviu isiteksiu su siuo į 2000 lt , galbut -50 lt :)

post-40113-0-27735600-1377087299_thumb.jpg

Viskas gerai, galėsi laisvai ir naujausius žaidimus žaisti. Kaip čia tau tik 2000 Lt gausis? Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas gerai, galėsi laisvai ir naujausius žaidimus žaisti. Kaip čia tau tik 2000 Lt gausis?

Nezinau net , viska sudejas net nustebau manau tikrai man jo uzteks dabar ilgam vienintelis dalykas kury noresiu pakeist tai tik korpusas , bet cia tikrai mera svarbu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau net , viska sudejas net nustebau manau tikrai man jo uzteks dabar ilgam vienintelis dalykas kury noresiu pakeist tai tik korpusas , bet cia tikrai mera svarbu.

Ne į temą

Trinkit laukan mano post'ą.
Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
neblogas kompas,tik vaizdo plokste galetu but bent ge force 650m, nes ji geresne uz 735m,kiek ziurejau testuose internete. o su 650m maciau ir 3,2 tukstancio,greitesniu procesorium ir 16gb ramu. dell puslapy gali rasti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pats nelabai ismanau apie pc bet esu issirinkes is siu 2ju kuriuos nurodysiu siektiek zemiau. Taigi man pc reiks mokslam, tokiom programom kaip autocad, taip pat noreciau kad jis temptu ir naujausius zaidimus ir t.t. Tiesiog noiu galingo laptopo kuris po 2metu nebutu nurasytas. Manau 1nas is ju man turetu atitarnaut 4metus. Taigi Renkuosi tarp situ skiriasi tik kelios smukmenos todel niekaip neisirenku.

http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Acer/Acer_Aspire_V3-772G_COSMOS_//NXM8SEL002/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=508689

VS

https://www.varle.lt/nesiojami-kompiuteriai/nesiojami-kompiuteriai/nesiojamas-kompiuteris-acer-v3-772-173-hd-intel.html

Ps labiau linkstu i varles puse del ssd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abu labai panasus skirtumas tik gpu vienam galingesne bet kitam SSD. tai del gpu cia labiau geimam bus itakos. nors ir tam kur prastesne ji pakankamai galinga kad uztektu viskam. tai kas tau svarbiau yra ta ir rinkis. SSd aisku leis greiciau uzkraut pati lapa ir greitesni loadingai bus kas eis is jo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.