scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, man reikia PC geiminimui, kad kaina būtų apie 2500 LT. Gal galėtumėt padėti išsirinkti detales iš kurių galėčiau sustatyti PC kuris be lagų vežtų BF3 ir COD:BO2 ant didžiausios grafikos ( Aišku jei už tiek pinigų tai įmanoma ;) ). Dėkui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, man reikia PC geiminimui, kad kaina būtų apie 2500 LT. Gal galėtumėt padėti išsirinkti detales iš kurių galėčiau sustatyti PC kuris be lagų vežtų BF3 ir COD:BO2 ant didžiausios grafikos ( Aišku jei už tiek pinigų tai įmanoma ;) ). Dėkui :)

Intel Core i5 3470

Radeon HD 7870, 2GB DDR5

RAM 8gb

Motina

pradziai..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei toks stiliu spatinka. tiesiog uz tokia kaina ir pan duomenu yra nemazai .tai jau koks labiau prie sirdies.

čia ne man jisai yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galėtumei padėti išsirinkti likusius dalykus, pvz. Korpusą, DVD įrenginius ir pnš.?

na korpusa jau pagal save.PSU svarbiau. dvd irengini irgi koki nori. esmes nesudaro tas labai. pasirink dar HDD ar SSD .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na korpusa jau pagal save.PSU svarbiau. dvd irengini irgi koki nori. esmes nesudaro tas labai. pasirink dar HDD ar SSD .

O kaip tu patartum HDD ar SSD? Ir kaip tau šitas Korpusas ? Kokį maitinimo šaltinį korpusui patartum ?

P.S. Tai šitas PC veš BF3 ant didžiausios grafikos taip?

P.P.S. O apsimoka imti i7?

Redagavo PliauZkis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam tau i7 jei zaidimams tau jis nieko nekeicia ? Cia tipo i7 , kad kietesnis butum :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip tu patartum HDD ar SSD? Ir kaip tau šitas Korpusas ? Kokį maitinimo šaltinį korpusui patartum ?

P.S. Tai šitas PC veš BF3 ant didžiausios grafikos taip?

P.P.S. O apsimoka imti i7?

apsimoka viska imt geresni jei yra pinigu.PSU reik gero jei jau dedi gera gpu ir cpu .nu ne is pigiausiu.

jos ves BF3 ultra/high. jei veztu viska max ,tai nieks nekurtu net galingesniu gpu juk. koks tikslas tada butu. na ir priklauso nuo tavo rezos aisku. ir pvz nuo to kad tu realiai net nematytum paprastai ziuredamas skirtumu tarp high ir ultra. dumeliu daugiau, ten seseliai minkstesni blabla...uzsidek bloga AA ir tau numus fps gerai.na ir pan.

i7 imt verta jei ten imi ir kitka geresnius

nera tolko imt viena dali per daug galinga prie kitu vidutiniu

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalmanai , o tos detales kur man sudejai tiks i sena korpusa ar reiks ta pirkt kur siulei ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalmanai , o tos detales kur man sudejai tiks i sena korpusa ar reiks ta pirkt kur siulei ??

turetu tikt. jei ne po stalu sudesi ir pajungsi .. :spiderp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po stalu :DD nejungsiu taip , geriau korpuso tada ieskosiu

o to 550w psu nebus per mazai mano kompui ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po stalu :DD nejungsiu taip , geriau korpuso tada ieskosiu

o to 550w psu nebus per mazai mano kompui ?

tom dalim nebus per mazai. del korpuso as juokauju ,turi tikt tas korpusas. :megusta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o detales visos tinka tarpusavyje ?

kiek pamenu tai tinka. juk jau sakiau pirmai.ten i3 buvo ane. jis 2nd gen. motina is pigiausiu, palaiko 2nd gen. taigi tinka. ramai 1333.tinka. gpu tikrai tinka. na viskas lyg ir pasikuria. tik PSU pajungt reik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.