scalman

PC geležies naujienos / Renkamės PC / Laptopus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, man reikia PC geiminimui, kad kaina būtų apie 2500 LT. Gal galėtumėt padėti išsirinkti detales iš kurių galėčiau sustatyti PC kuris be lagų vežtų BF3 ir COD:BO2 ant didžiausios grafikos ( Aišku jei už tiek pinigų tai įmanoma ;) ). Dėkui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne. Zie , tu man surasei dalis, tai man tik jas ir tereikes isidet i kompa ir viskas ?? Ar dar kazkokiu daliu reiks?

Up

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne. Zie , tu man surasei dalis, tai man tik jas ir tereikes isidet i kompa ir viskas ?? Ar dar kazkokiu daliu reiks?

na dar reiks korpuso ir hdd pradziai. po to aisku na kokio dvd romo bet nebutina ir klavos su pele . moniko. bet visa tai tikriausia turi senam pc. ir ramus tada ziuret letesnius nes tai motinai uztenka 1333. Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galetum rasti koki pigesni hdd ? Ir ar galiu pirkti 2x 4gb ramu ? Ar ka nors tai duos ? Ir ar ta gpu kur davei yra amd radeon hd 7770 paturbinta versija ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galetum rasti koki pigesni hdd ? Ir ar galiu pirkti 2x 4gb ramu ? Ar ka nors tai duos ? Ir ar ta gpu kur davei yra amd radeon hd 7770 paturbinta versija ? :)

del 7770 kad lyg normali. idejau pigiausia is tu ir tiek.

del hdd imi koki pigu ir tiek. cia ipatingumo juose nera per daug. aisku nebent sata 3 spartesni bet jiem reikia ir sata 3 palaikancios motinos .tada vel is pradziu viskas. keiti motina tada jai HDD imi.

ram jei nori det 4gb geriau imt 2 x2 ,o ne viena 4gb . nes veiks dual channel. ir nereik greitesniu nei 1333.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ta prasme kad cia ta gpu yra amd radeon hd 7770?

Gal gali numesti linka tokiu ramu kokiu man reik ? Ar ramai svarbud geiminant ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ta prasme kad cia ta gpu yra amd radeon hd 7770?

nu cia AMD 7770 pagrindas. vieni gali paturbint siek tiek tipo ,kiti kitoki fana uzdet ,bet realiai jos niekuom nesiskiria jei tik tai ta pati 7770 . as tau parinkau pigiausia ir tiek. padori gpu uz padoria kaina tokiem specam kaip tik neplesant kiseniu. o del HDD isvis imciau koki pigu ir kad ir maza SSD . bet cia tik as. o HDD kad ir jau senesni pajungt papildomai.

be taisku viskas papildomos islaidos.taigi hdd gal isvis nebutina jei kazkoki jau turi.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ok , as susiperku viska , man tas detales sudeda i korpusa ir fsio ? Ir gal zinai kur Klaipedoje sudeda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ok , as susiperku viska , man tas detales sudeda i korpusa ir fsio ? Ir gal zinai kur Klaipedoje sudeda?

Ne visai taip buna. Nusiperki detales.parsinesi namo jas.toliau jau ka nori daryk su jom. Pagalvok gal pazysti ka nors kas sudetu tvarkingai viska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kokiam skytech salone sudetu ?? Ar dar kur , nezinai sito ??

Salonuose nauju daliu I senus korpusus nelabai des.nesa nei garantijos negali duot. O siaip koks meistrelis sudetu laisvai. Pvz kas taiso pc ar prekiauja devetom dalim kompu. Bet aisku gali pamegint paklaust.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, man reikia PC geiminimui, kad kaina būtų apie 2500 LT. Gal galėtumėt padėti išsirinkti detales iš kurių galėčiau sustatyti PC kuris be lagų vežtų BF3 ir COD:BO2 ant didžiausios grafikos ( Aišku jei už tiek pinigų tai įmanoma ;) ). Dėkui :)

Bump

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalmanai , o tos visos detales kur man siulei tinka tarpusavyje ? Ar man dar reikia pirkt garso plokste ? Ir ar galiu det i kompa 2 po 4gb ramu ? Nu tuos kur man numetei linka

Daba surasyk man viska ka pirkti ir fsio :) visus linkus

Redagavo ReCo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalmanai , o tos visos detales kur man siulei tinka tarpusavyje ? Ar man dar reikia pirkt garso plokste ? Ir ar galiu det i kompa 2 po 4gb ramu ? Nu tuos kur man numetei linka

Daba surasyk man viska ka pirkti ir fsio :) visus linkus

garso nereikia nes yra motinoj.ramus gali det.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai dabar galutinai viska surasyk ka pirkti ? Su linkais ir t.t

Redagavo ReCo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.