Impaler

Sukurk PlayManija.lt Facebook timeline viršelį

Rekomenduojami pranešimai

@GYNGA O čia tikrai idomus ir fainas variantas!

dar tik reiktų playmanija.lt (portalo) vaizdą įkelti į apple'ą ir xboxo bei ps3 joystiką ir būtų liuks mano akiai.

tiesa, duočiau dar logotipo kitą PSD, kuriame yra ne viena pati PlayManija užrašyta, bet su .lt galūne. :chan:

PS3 ir X360 pultus pamėginsiu įkomponuot, tik bijau, kad neatrodytų per daug apkrauta. Bent jau vieną tai kurnors įpaišysiu, pažiūrėsiu kuris gražiau prie bendro dizaino derinsis.

Dėl MacBooko nežinau, jau ant Vitos uždėjau PLM puslapio screenshota (nors nelabai ryškiai matosi), nenoriu kad dubliuotųsi tas pats vaizdas. Be to ekrano viršus nukirptas tai PLM logo vistiek nesimatys.

Jei nori su .LT galūne gali duot tą logo, bet jei nėra būtina tai tikriausiai nedėčiau. Nes ir taip ilgokas tas logo. Geriau jei turi galėtum duot PLM logo be fono, mažiau laiko sugaištume šalindami foną :)

Gyngos darbai labai geri!

Dėkui :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visai nieko , bet tas kur Diskas pavaizduotas biski nelimpa neitema

Plius biski kopija gavos nuo GYNGOS Medzio imitacija panaudojai

Po kolkas Gynga geriausiai daro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kam įdomi mano nuomonė, tai man kaip tik antras Gyngos darbas nepatiko. Pirmas labai gražiai žiūrėjosi, tik kiek tuštokas, o antras kažkoks.. Nežinau, nemalonus akiai. Bent man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Plius biski kopija gavos nuo GYNGOS Medzio imitacija panaudojai

As buvau pradejes daryt kai GYNGA dar neparode savo antro darbo. As negalejau zinot, kad jis su medziu irgi daro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai Roko darbe kas nepatinka tai tie užrašai ten skelbimai, parduotuvė, gidai.. Geriau vietoj jų konsoles įdėk, o tas diskas visai įdomiai atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su GYNGA asmeniškai kalbėjomės, prašiau, kad šį tą pakoreguotų.

Iš kol kas matytų jo darbas man priimtiniausias ir kadangi nematau daugiau nieko naujo kas priverstų susimąstyti 'hey, čia gal geriau už GYNGOS darbą, pažiūrim kas gausis :( '.

Tai laikas po truputį eina į pabaigą.

Visiems kitiems iki šiol piešusiems noriu padėkoti už pastangas, bet idėjos nesudomino pakankamai. :(

Dar pora dienų palauksių visiškai naujų įdėjų. Jei neatsiras, tai GYNGA dabaigs savo ir bus baigta. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu, kad reikia i Gyngos antra darba ideti X360 ir PS3 pultelius, macbookui playmanija ijungt ir liuks bus :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip Impaleris jau minėjo, truputį pasitarę pakoregavom šiek tiek mano antrajį variantą ir štai įdedu jau galutinį darbą

post-34710-0-10017600-1334656799_thumb.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abu gyngos darbai gražus, bet antras mano nuomone per daug apkrautas, aisq gerai kad atsirado joystikai ir playmanijos pavadinimas persikele ant profilio nuotraukos, bet kažkaip isdeliojimas toks kad atrodo labai užgrustas stalas, gal galima pastumdyt biski.

ir dar mano nuomone mac'as per arti tos knygutes, kažkaip dinamiskiau reiketu juo susdeliot o knygute galima butu pakeisti tabletu ir ten vestis dienotvarke, kas is jusu dienotvarke vedasi i popierini kalendriu? :close:

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

abu gyngos darbai gražus, bet antras mano nuomone per daug apkrautas, aisq gerai kad atsirado joystikai ir playmanijos pavadinimas persikele ant profilio nuotraukos, bet kažkaip isdeliojimas toks kad atrodo labai užgrustas stalas, gal galima pastumdyt biski.

ir dar mano nuomone mac'as per arti tos knygutes, kažkaip dinamiskiau reiketu juo susdeliot o knygute galima butu pakeisti tabletu ir ten vestis dienotvarke, kas is jusu dienotvarke vedasi i popierini kalendriu? :close:

Sutinku, kad būtų galima kažkiek pastumdyt, tačiau būtent tokio išdėstymo pageidavo Impaleris :close:

Tačiau užrašinė man kaip tik atrodo vienas iš geriausių akcentų. Impaleris irgi minėjo, kad jam patiko. Vietoj to įdėjus planeštę mano nuomone atrodytų nuobodžiau kai ant stalo vien device'ai. Be to žodis "Play" yra tartum nupaišytas, ant tabletės jau toks sprendimas iš dalies nebetiktų.

Prikabinsiu variantą su šiek tiek kitokiu, truputį tvarkingesniu išdėstymu

post-34710-0-97675300-1334664263_thumb.png

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.