maxkyuubi

Keli klausimai susiję su PS3, reikia paprastos pagalbos

Rekomenduojami pranešimai

Tai va nusipirkau pries savaite ps3 cech 3003a 160gb su just cause2. Nenoriu rasyt i ta tema kur klausk o mes atsakysim nes ten ir taip nieks nesilanko. Eisiu tiesiai prie reikalo:

Kai ps3 procesorius dirba tai mirksi arba sviecia geltona lempute kaip suprantu. Taigi kai parsisiunciau GOW3 demo man jis beveik pastoviai mirksejo ir lagino pats zaidas kartais (nezymiai) kodel?

Ir apskritai kai buna loading ant bet kokiu zaidu tai toks garsas kaip dzzgt iseina kelis kartus, kartais dazniau paduzgia. Ir dar mano ps3 kaista gale bet nelabai zymiai. ps3 padetas ant tokios medines dezes salia teliko sono 3cm ir nuo sienos 10 cm. Nieko tokio?

Kur galima nusipirkti balta pulteli originalu?

Ar verta PS+ pirkt?

Ar atsiras nulauzimas (as uppdatinau iki 4.11 bet berods 3.72 buvo)

ir dar nesinori nauju temu kurt pirkciau is kieno nors black ops uz maziau negu 80 lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  • Geltona lemputė mirksi ir turi mirksėti. Jinai parodo kietojo disko veiklą.
  • 10cm ir yra rekomenduojamas atstumas nuo sienos. Valyk dulkes dažniau ir neturėtų perkaisti, tuo labiau, kad "Slimai" turi mažesnę tikimybę perkaisti.
  • Baltas PS3 pultelis
  • PS+ apsimoka pirkti, jei pvz dažnai apsipirkinėji, nes ten geros nuolaidos būna; taip pat kartais duoda nemokamų žaidimų, tačiau jų nepažaisi, kai baigsis PS+ prenumerata; taip pat galėsi išbandyti pilnas žaidimų versijas (60 min.).
  • Nulaužimas galbūt kada nors ir atsiras, bet to niekas, arba beveik niekas, nežino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad ta geltona lempute yra hdd lempute. Tai reiskia, kad kai krausi kazka is hdd, pvz demo ji mirkses. O del lago tai kartais buna, nereik labai jaudintis, bet jeigu prades labai lag'inti tai reiketu sunerimt. Del to garso nereikia jaudintis, visalaik taip yra kai loadini ka nors. Kad kaista nezymiai gale irgi nereik jaudintis, tik reik leist vedintis. Man atrodo kad per arti prie televizoriaus yra tavo (nebent tavo tv plonas). Del PS+ tai as manau, kad cia ziurint ko noresi is jo, nes kiekvienam kitaip. Bent jau man tai jo nereikia. O nulauzimo tai ir as laukiu, bet nemanau, kad greit pasirodys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia kaip suprantu slimas. ijunk i maitinima ji. istrauk maitinima is galo, tada laikyk eject mygtuka ir ikisk laida laikydamas, laikyk kol supypses, self cleana pasidarys ispus maksimaliom apsukom dulkes jei tokiu bus playstatione, maziau kais tuomet. tada uzges visos lempos istrauksi laida ir vel ikisi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geltona lempute tiesiog rodo tavo darba, tai nekreik demesio itai

Zalia lempute tai ten Interneto lempute (ten net zenkliukas yra nupaisytas)

Del lago irgi gali nekreip demesio, yra tokiu zaidimu kur lagina pati zaidima, Pabandik kita zaidima ir pasiziurek ar bus tau tas lagas

Balta pulteli, ziurek internete tikrai rasi (tam yra visokie e-shopai) (google tau pades)

PSN+ Jei daznai pirksi is PSN Store zaidimus tada taip, apsimoka, Buna geru akciju duoda nemokamu zaidimu, duoda ps3 temu visokiu Exclusive , kur uz pinigus nenusipirksiu ir t.t. Galesi saugot zaidimu seivus PSN Online ( talpa 150MB)

Del nulauzimu (neidomu man)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Be to jei lagina pats ps3 pabandyk rebuildint database, man tai lyg ir padejo, arba tai tiesiog buvo sutapimas. :)

Turn off your PS3 so you see that glowing red light we are all familiar with.

Turn on your PS3 and HOLD the power button. Keep holding until it turns off.

Now turn it on again but this time it will be a little different. Press and hold the power button and you will hear. 1 Beep …. 1 Beep ….. then 2 quick Beeps at this point release the power button. If you release it to late it will just turn off again. Return to step 2 if this happens.

You will be greeted with a screen asking you to connect a controller with a USB cable.

Welcome to the PS3 Recovery Menu you’ve made it! Select option 4 “Rebuild Database” and press X. For info on what the other options do check out the FAQ tab.

After pressing X you will see this screen. Just select Yes to continue. Don’t worry this won’t takes hours. I have a 160GB hard drive and it took less than 5 minutes. Anyway after pressing X your PS3 will reboot.

If you have a HDMI cable you’ll see this screen. Obviously select yes. If you connect your PS3 another way you’ll get a simliar screen. Just select yes.

Press X and sit back and wait for a few minutes and let it do it’s magic.

The rebuild database in action, pretty exciting eh? Like I said earlier this took about 5 minutes for me.

After it’s complete your PS3 will reboot and your hard drive will be as happy as Sackboy is above!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.