T0mas

PlayStation 2 | Keletas klausimų

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi playmanija nariai, lankytojai. Aš čia kaip ir naujokas, ir nelabai nusimanau, apie konsoles, tad norėčiau jūsų pagalbos. :thumbup:

Na šiandien jūsų klausinėsiu apie playstation 2. Na tai pradedam :) Mano modelis yra PS2 SLIM PAL.

1. Kas geriau čipavimas ar softmodinimas? Ar paleidžia tiek pat piratinių žaidimų?

2. Numeskite tikslų ir suprantama gida kaip softmodinti nes esu žalias ant tokių dalykų.

3. Radau internete visokių būdų softmodinti. Bet kuo jie skiriasi? Pvz.: radau kur reikia rašyti į usb programas ir tada per memory card instaliuoti. Kita buda radau man nelabai supranta jei galit paaiškinkit kaip viskas vyksta (

) Jis čia prijungęs ps2 prie kompo? Nieko nesigaudau. Jeigu jis ji tik prijungęs prie kompo ir viska suinstaliavo sukels ir viskas tada ir man taip butu geriau, nes iš draugo skolintis, nelabai norisi, + lazeris jo sugedęs. :)

4. Galvojų naudoti šita būda kuris yra parašytas šitame forume, bet draugas turi ps2 čypuota, bet lazeris sugedes. Ar softmodinant reikia naudoti diska?

5. Ar softmodinus galėsiu naudojant įšorinį žiūrėti filmus, žaisti žaidimus, be diskų?

6. Kaip yra su ta ps2 naršykle, ar tokia yra? Jei taip kokia ir kaip ją įrašyti?

7. Ar ps2 gaudo WI-FI? Nes namuose turiu rauterį pirmam aukšte, o mano kambarys trečiam, tai laidus tampyti nenorėčiau, nes tam ir pirkom rautrį, kad laidų nebūtų.

8.Planuojų softmodinimui pirkti memory card, nes jo neturiu, tai ar ant šito veiks? (http://www.ebay.co.uk/itm/High-Speed-128MB-Memory-Card-PS2-PlayStation-2-Game-/150784184256?pt=Video_Games_Accessories&hash=item231b700fc0#shId) nes kitur skaičiau, kad veikia tik su 8mb kortele, nes ji greitesnė. Kaip ištikrųjų?

9.Ir kaip dėl šių pultelių? (http://www.ebay.co.uk/itm/2-X-2-4GHz-RF-WIRELESS-GAME-CONTROLLER-SONY-PS2-new-/230539229830?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item35ad357a86) ar jie geri? Ir kuo vieni skiriasi nuo kitų čia rašo 2,4ghz kitur mažiau ghz. Tai kuo jie skiriasi?

LAUKSIU ATSAKYMŲ!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aisku geriau softmodint daug pigiau ir patogiau,nepaleidzia tik 5% visu zaidimu,Pats nesusoftmodinsi jei neturi jau cipuotos ar softmodintos konsoles,nes reikia ja turet norint sukelt failus y originale kortele,o kita info apie softmod impaleris yra forume pateikia reikia moket tik skaityt

Ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku geriau softmodint daug pigiau ir patogiau,nepaleidzia tik 5% visu zaidimu,Pats nesusoftmodinsi jei neturi jau cipuotos ar softmodintos konsoles,nes reikia ja turet norint sukelt failus y originale kortele,o kita info apie softmod impaleris yra forume pateikia reikia moket tik skaityt

Ps2

Ačiū už tiek skaityt visdelto moku ir skaičiau, bet vistiek didžiaja dalį klausimų neatsakė. Tad klausiu čia, beto, nusprendžiau softmodinti, tai liko dar keli klausimai, jei kas žinot, atsakykit. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. jei leidzia kisene - cipuoti (kaina nesu tikras bet turetu prasidet nuo 120 lt), nes svarbu garantija nepazeista - softmodint.

2. ieskok forume, yra gidas! taciau jei tu turi tik savo nenulauzta ps2 - tu jo namu salygomis paprastai nenusisoftmodinsi.

3. jei reikia, kad nusoftmodinciau, skaityk mano skelbima http://ps2.plm.lt/

5. filmams ziureti is usb butu sms media player programa. o zaisti zaidimus - open ps2 loader programa. ar ji veikia idealiai nezinau, pats nebandziau - tam yra tema forume kur visi kalba.

6. yra tokia egbrowser programa, ji yra Failuose pas mus, bet kad ja paleistum reikia atsiristi ps2 kokiu nors is dvieju budu.

7. kiek zinau ps2 wifi negaudo, yra lan kabeliu jungimas ir viskas.

8. nepirk to slamsto. pirk tik 8 mb originalia kortele. nusilauzus seivus galesi kilnoti is korteles y usb, kas butu kaip neriboto dydzio kortele. :D

9. slamtas, nespesi keisti bateriju, geriau originalus pultelis. jei toli sedi nusipirkt joystiko jungimo prailgintuva, bus daugiau naudos. efektyvus belaidziai pulteliai tik nextgen konsolese tera :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. jei leidzia kisene - cipuoti (kaina nesu tikras bet turetu prasidet nuo 120 lt), nes svarbu garantija nepazeista - softmodint.

2. ieskok forume, yra gidas! taciau jei tu turi tik savo nenulauzta ps2 - tu jo namu salygomis paprastai nenusisoftmodinsi.

3. jei reikia, kad nusoftmodinciau, skaityk mano skelbima http://ps2.plm.lt/

5. filmams ziureti is usb butu sms media player programa. o zaisti zaidimus - open ps2 loader programa. ar ji veikia idealiai nezinau, pats nebandziau - tam yra tema forume kur visi kalba.

6. yra tokia egbrowser programa, ji yra Failuose pas mus, bet kad ja paleistum reikia atsiristi ps2 kokiu nors is dvieju budu.

7. kiek zinau ps2 wifi negaudo, yra lan kabeliu jungimas ir viskas.

8. nepirk to slamsto. pirk tik 8 mb originalia kortele. nusilauzus seivus galesi kilnoti is korteles y usb, kas butu kaip neriboto dydzio kortele. :D

9. slamtas, nespesi keisti bateriju, geriau originalus pultelis. jei toli sedi nusipirkt joystiko jungimo prailgintuva, bus daugiau naudos. efektyvus belaidziai pulteliai tik nextgen konsolese tera :D

O kodėl jie šlamštas? ps2 butu spintelėje, o norėčiau naudoti belaidžius pultelius. O kuo jie skirsis? Ir beto kuo skiriasi kortelės?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tuo, kad nespesi keist bateriju. beto parasyk scalman, jis toki turi, jo nuomones paklausk kas geriau.

tuo, kad 128 mb yra kinieciu padielka, kuri veiks leciau. 8 mb orgas daug patikimesnis ir pigiau galu gale.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tuo, kad nespesi keist bateriju. beto parasyk scalman, jis toki turi, jo nuomones paklausk kas geriau.

Pasiemi akumus du uz kokius 10lt ir zaidi sau. Pats taip su xboxu darau :D

Redagavo Prototype

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi, bet ps2 joystikas ryja daugiau elektros ir greiciau issikrauna nei xbox joystikas, jei as teisingai pamenu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiemi akumus du uz kokius 10lt ir zaidi sau. Pats taip su xboxu darau :D

Aš taip pat darau su xbox. Bet visdelto noriu išbandyti ps2 ekskliuzyva.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, bet aš kai turėjau Ps2 irgi slim'ą, tai nučipavau jį, ir man visi žaidimai puikiai ėjo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.