artru

Problema su kortele 4GB

Rekomenduojami pranešimai

tai va ,as naujokas su psp

tai turiu viana beda ,pas mane metasi failai tik .mp3 visi kiti tiesiog nesimeta ,bendrai ir mp3 didesni tai pat nesimeta,paaishkinkite kame beda?

stovi 3.71 m33-2

radau tema ,tik nezinau ar tai yra tai ko man reikia ,stai kas buvo parashyta

Вот что надо сделать: Форматирование карты в системе Fat16 с размером кластера 64kb!

1) Подключите ПСП к компу через USB, включите USB соединение

2) На компе ПУСК->Выполнить...->format X:/FS:FAT (где X-название диска вашей карты)

3) нажимаем Enter, пойдут циферки, потом спросят сделать 64 кластеры, вводим Y (да)

Я сделал всё это с 4 гигами (палёнкой!) и все игры просто стали не тормозить!!! это для меня было просто открытием! я чуть не описсался от счастья!!))гг

1) prijungiam psp prie pc ,ijungiame usb sujungima

2)kompe randame start->run->format X:/FS:FAT(X-tai disko pavadinimas jusu korteles)

3)spaudziame Enter ,prades eiti skaiciukai,poto paklaus ar padaryti 64 кластеры(nezinau kaip isversti :P) ,spaudziam Y(taip)

buvo viskas padaryta ,ir zaidimai pradejo nestabdyti ,ir kas toliau tai nera svarbu

Redagavo artru

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. tai tipo pajunk psp prie kompo 2. reikia suformatuoti korta kad butu FAT nu toliau pats nesuprantu as nelabai kandu rusu kalba

Redagavo flame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...o tu negali paprasciausiai savo 4gb sticko ant PSP formatuoti? Per system settings, format memory stick???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Here's what to do: Formatting Fat16 card in the system with a cluster size of 64kb!

1) Connect the PSP to the competence via USB, include USB connection

2) The competent Setting-> Run ...-> format X: / FS: FAT (where X-name drive your card)

3) press Enter, numbers go, and then asked to make a 64 clusters, will introduce a Y (yes)

I did it all with 4 gigabytes (palenkoy!), And all the games have become not just stall! For me it was just the opening! I just do not opissalsya of happiness!)) he

va viskas isverciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

faktas kaip blynas ,ant vista neina kelt failu nors man ;) ant xp eina :)

Man viskas puikiai ir ant vistos, kazkas su tavo instaliacija arba pc, korta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tau mazdaug gal keldavo keldavo rodo ,kad kelia ,bet nieko neikelia ir ishmeta langa kur try again or cancel ??? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.