tadasas99

spausdinto srofto atstatymas

Rekomenduojami pranešimai

Turiu idomia situacija, turiu banko kortele, jos kokius 3metus nenaudojau, db joje atsirado lt, ir dar perves, beda kad per ta laika nuo lapuko (to voko gauto su kortele) nusitryne pin kodo paskutiniai du skaiciai, gal zinot kokiu budu kaip juos paryskint kad galeciau iskaityt?

p.s. jau 2 kart esu suklydes...

zn kad galiu banke nusiimt, naudojuosi el bankininkyste, bet kazkaip noretusi ir pin zinoti

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau geriau paskambink į banko skyrių ir tau jie pasakys, arba duos naują PIN. Nes jai trečia neteisingai ivesi vistiek reikės skambint :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei ant lapuko tai senas budas yra bandyt su piestuku uzpalvint kartais paryskeja,arba pries saule apkelk lapa ir ziurek pro tamsius akinius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo cia beda ..as savo lt korteliu isvis nepamenu pin jau..bet ir nereikia nes jau visu baigesi net galiojimai kol nenaudojau :D . o is banko tai gali gaut tik nauja pina koda.reiks kazkiek laukt aisku kol atsius laiska. esu emes kazkada nauja pin is banko.kitu budu kaip ir nera..apart piestuko. hmm o jei pamegint nuskanuot ji su scaneriu ir tada , na kaip CSI pamegint i ziuret :D . bet rimtai su scaneriu ir per kompa tada pazejus gerai su ivairiais filtrais, kaitaliojant spalvas turetu kazkas gautis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandysiu skaneriu, piestuku adejoju ar pavyktu, kadangi piestukas paryskina paliktus tusinuko ispaudimus, o cia greiciausiai lazerinio spauzdintuvo darbas...

i banka naujo pino tai neisiu, cia man tik deklaracija i sena saskt perveda ir man ta kortele nereikalinga, jei nieko nesigaus el bankininkyste persiusiu i zmonos saskt, o uz pina dar kogero dar ir kapeiku paprasys :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek atsimenu, uz nauja korteles PIN koda bankas prasidavo 5 Litus

Tai pat jei naudojies Internetine bankininkiste ir uzmirsti slaptazodi, nuejus i banka pasakai kad pamirsai, jie paklause ar tu zinai defaltini koda , nu omeni kur nors issisaugojas pirma passworda, kai dave bankas prisijungimo koda, tai jie tiesiog nuresetina, ir tada jau prisijiungi su tuo senu kodu, o jei nezinai ir to seno kodo , tada moki 5 litus ir gauni nauja passworda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.