guma147

LT 3.0 naujas zaidimu irasimas.Turiu pora klausimų.

Rekomenduojami pranešimai

Žodžiu teip, kai nusiflashini xbox360 i LT 3.0, ir isirasai geimus reikia verbatian disko, specialaus burnerio, maziausio greicio irasymui.

Dabar klausiu:

1)ispildzius visus reikalavimus ar leis zaidimus isirasyti i harda ir is jo losti ? (mano draugas rasesi, tai jam leidzia tik is CD losti)

2)ar visiskai BUTINA pirkti Verbatim diskus, ar ką nors keičia, jei perki acme ? (gi lazeriukas gadinasi labiau ir viskas ?)

Aciu uz atsakymus :trl:

Ir dar. Sitas specialus burneris : http://www.fortakas.lt/Optiniai_irenginiai/Lite-On/DVD-/R/RW/-RAM12X_%28-/R24X%29/B/IHAS124-19B/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_219&ID=328472

vadinasi : DVD-/+R/RW/-RAM12X (-/+R24X)/BLACK IHAS124-19 LITEON tokiu tiksliu pavadinimu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei rašysi ne į Verbatim, reiks keist įvairius nustatymus, tad rinktis Tau.

O gal galetum pasakyti, kur tuos nustatymus rasti/suzinoti ? Gal linka koki numestum ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau kokius 8dvd irasiau ir nei vieno man i harda nesukelia, stringa ties 46-50%. Viska bandziau, niekas problemos neissprendzia. Dar pameginsiu pigius diskus, galbut, xbox per nauja flesinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal man kas paaiskintu kas yra netvarkoj pagal sia diagrama? Irases jau apie 8 verbatimus ir visus sunkiai nuskaito ties 48% (neiraso i hdd).

Burner max

Lt3

abgx ir img burn nustatymai geri.

post-41616-0-15791900-1333310799_thumb.png

Redagavo nevermind

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Clear OPT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Clear OPT

Visada padaroma. Ar gali buti taip, kad Lt3 firmware i pati xboxa isirase kaip nors netinkamai (nors nerode jokiu klaidu)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu teip, kai nusiflashini xbox360 i LT 3.0, ir isirasai geimus reikia verbatian disko, specialaus burnerio, maziausio greicio irasymui.

Dabar klausiu:

1)ispildzius visus reikalavimus ar leis zaidimus isirasyti i harda ir is jo losti ? (mano draugas rasesi, tai jam leidzia tik is CD losti)

2)ar visiskai BUTINA pirkti Verbatim diskus, ar ką nors keičia, jei perki acme ? (gi lazeriukas gadinasi labiau ir viskas ?)

Aciu uz atsakymus :)

Ir dar. Sitas specialus burneris : http://www.fortakas....L_219&ID=328472

vadinasi : DVD-/+R/RW/-RAM12X (-/+R24X)/BLACK IHAS124-19 LITEON tokiu tiksliu pavadinimu ?

Butinai turi buti B versija, nes C ar kokios kitos negalesi flashint i burner max.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal man kas paaiskintu kas yra netvarkoj pagal sia diagrama? Irases jau apie 8 verbatimus ir visus sunkiai nuskaito ties 48% (neiraso i hdd).

Burner max

Lt3

abgx ir img burn nustatymai geri.

pamegink advanced settings: force hypertuning ir online hypertuning, abi kartu ijunk ar pamainom, rezultatai gali pagereti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.