blynda

Neveikia BO ant LT 2.0

Rekomenduojami pranešimai

SVeiki as atsisiunciau black ops perleidziu per abgx ir man neveikia . meta error "this disc is not supported" . Pas mane lt 2.0 ir dash:2.0.13599.0 . Ka reik padaryt kad veiktu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

AP2.5

bandziau rasyti pagal sita gida . viska padariau kaip reikia bet rasiau su imgburn ir be iHAS dvd rom . Man jau irase 100% bet kai dare disc finalizing ant 50 kazkeliu procentu ismete error ir kai idejau i xbox diska jo neskaite.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ap25 geimams iHAS nebutinas. Tiesiog blogai isirase.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ap25 geimams iHAS nebutinas. Tiesiog blogai isirase.

Ne į temą

Dar noreciau paklaust vieno klausimo nekuriant naujos temos . Zinau kad kazkada teks nuipirk ta iHAS dvd rom ir xbox perfleshint i lt 3.0 ir naudot verbatim diskus . Bet db pagalvojau gal geriau daryt rgh ir nesijaudint . Nes kaina beveik tapati gaunas . Gal koki patarima duosit ? :D
Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Dar noreciau paklaust vieno klausimo nekuriant naujos temos . Zinau kad kazkada teks nuipirk ta iHAS dvd rom ir xbox perfleshint i lt 3.0 ir naudot verbatim diskus . Bet db pagalvojau gal geriau daryt rgh ir nesijaudint . Nes kaina beveik tapati gaunas . Gal koki patarima duosit ? :D

Jeigu nereike Xbox live tai daryk RGH. Su RGH galesi zaisti zaidimus kur yra system link pvz: COD balck ops

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu live manes nedomina . tj turbut reiks pataupyt ant rgh

Cia daryt nedaryt zinai. Tavo sprendimas. Bet dabar tu RGH pilna labai. Jei galvoji kazkada dar parduot greitu metu xboxa tai tas RGH biski kaina gali numust ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neveikia man pagal sita gida meta ta pati error'a :bru: . Isviso yra kazkokia galimybe man pazaist BO ant savo x'o neatnaujinus i lt3.0 .

Ne į temą

Gal kas galetu man irasyt toki kad veiktu , bet kad as galeciau isbandyti kaune . Jei kas gali prasau parasykit i pm .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu live manes nedomina . tj turbut reiks pataupyt ant rgh

Bet jeigu pas tave jaujauses dasbord tai reikes daryti RGH su deamon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.