neriux11

Pigus diskai, hdd ir lazeriukas.

Rekomenduojami pranešimai

Ir tu tipo labai lengvai juos su BurnerMax irasiai?

Kaip ir sakiau, Arita rezultatas 4/4 ir nematau jokiu problemu, nei su irasymu, nei su nuskaitymu. Mano boxui daug tinkamesni, nei verbatim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip ir sakiau, Arita rezultatas 4/4 ir nematau jokiu problemu, nei su irasymu, nei su nuskaitymu. Mano boxui daug tinkamesni, nei verbatim.

Kiek zinau burnermax su softwaru c4evo's turetu paprastus diskus tiesiog gadint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek zinau burnermax su softwaru c4evo's turetu paprastus diskus tiesiog gadint.

Jei jau tiksliai tai irasineju ne su burnermax, o su modifikuota maxburner fodubble, kuri palaiko ir 2.4x irasymo greiti. Galima ir paciam ta maxburner modifikuoti, kad irasinetu 2.4x greiciu, mano galva, nieko sudetingo ten neturetu buti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei jau tiksliai tai irasineju ne su burnermax, o su modifikuota maxburner fodubble, kuri palaiko ir 2.4x irasymo greiti. Galima ir paciam ta maxburner modifikuoti, kad irasinetu 2.4x greiciu, mano galva, nieko sudetingo ten neturetu buti.

Tai, kad ir burner max palaiko 2.4x greiti...Tai kam tu kita raseisi? Nu nebent del pigiu disku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad ir burner max palaiko 2.4x greiti...Tai kam tu kita raseisi? Nu nebent del pigiu disku...

Nu tai yra ir cia gidu kurie parodo kaip. Taciau rezultatas nevisada tenkinantis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mažiau pergyvenk dėl to lazerio, gali kad ir su OMEGA diskais žaisti neįsirašęs į HDD, nesusipis tas lazeriukas taip greit, buk ramus. O jei nori, aišku geriau rašytis į HDD, nes žaidimai mažiau lagins ir pan, nu ir aišku lazeriukas mažiau drošis, nu bet sakau, pirk pigiausius diskus kokius berandi ir nesijaudink dėl lazeriuko. Pavizdys: nusiperki 100 OMEGA disku: 190 lt ; nusiperki verbatim disku: 400-650 lt.... Skirtumas gaunasi apie 300lt, reiškia už tuos 300lt gali nusipirkti 3 naujus dvd-romus xboxui, jei nusidrožtų lazeris...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.